Menu
Ellipse Nordlys

Gratis consult!

Neem direct contact met ons op en ervaar hoe geweldig deze laser is!

Maak nu een Afspraak

Derma Sensation heeft sinds kort ook de bekende merk Ellipse Nordlys toegevoegd aan haar behandelingen. Met Ellipse Nordlys worden de volgende aandoendingen effectief behandeld:

Acne

Littekens

Schimmelnagels / Onychomycose

Photo rejuvenation

Pigment

Vasculaire aandoeningen

Het is meest veelzijdige en effectieve systeem op de markt. Derma Sensation stelt met trots haar nieuwste IPL-laser voor: de Nordlys. Voor Laser en IPL-behandelingen. Het is het meest veelzijdige platform dat er ooit gemaakt is. De elegante Nordlys combineert een ergonomische Nd:YAG laser, niet-ablatieve Frax 1550 en 6 unieke Selective Waveband Technology (SWT) handstukken en ondersteunt hiermee een breed scala van toepassingen op dermatologisch en esthetisch gebied. Wil je een effectieve behandeling, dan is de Nordlys de ultieme keus voor de behandeling van vasculaire- en pigmentlaesies en skin rejuvenation.

Derma Sensation biedt een comfortabelere, vrijwel pijnloze en snelle behandeling aan met een uitstekend resultaat!

IPL- en laserbehandelingen

Met de extreem korte pulsen kunnen nog meer en betere behandelingen worden uitgevoerd, zoals extreem dunne teleangiëctasiën en (rest) wijnvlekken. En met behulp van de unieke software hebben wij een uitstekend overzicht van alle onze klanten- en behandeldata en is daarmee een efficiënte patiëntenadministratie.

De Ellipse Nordlys is uitgerust met de Square Pulse Technology (optimale blokpuls). Deze techniek zorgt ervoor dat er geen piekverwarming plaatsvindt. De verwarming is direct op het juiste niveau en blijft op dit niveau zolang de puls aanhoudt. Hierdoor werkt het systeem zeer efficiënt en wordt de kans op bijwerkingen geminimaliseerd. Selective Waveband Technology (SWT) gecombineerd met de Square Pulse Technology maakt het mogelijk om huidtypes 1-6 te behandelen.

Het Nd:YAG handstuk is uitgerust met SoftCool™, wat ervoor zorgt dat de epidermis goed beschermd wordt en de behandeling minder pijnlijk is.

Frax 1550 handstuk

Derma sensation heeft ook de Nieuw! Frax 1550 handstuk, een easy-to-use gefractioneerd niet-ablatief handstuk aangeschaft voor het behandelen van:

  • Niet-ablatieve skin resurfacing
  • Striae (striemen)
  • Acne littekens
  • Chirurgische littekens

Met de Frax 1550 kunnen wij de  behandelingen sneller uitvoeren en met minimale hersteltijd. Frax 1550 biedt een unieke technologie om de pulstijd en energie onafhankelijk van elkaar in te stellen. Daarnaast kunnen wij  zowel de breedte als de diepte van de thermische schade regelen. Dit samen, met het ingebouwde luchtkoelingssysteem SoftCool™, zorgt ervoor dat wij je meer comfort kunnen geven tijdens en na de behandeling.

Alle voordelen van de Ellipse Nordlys op een rij

  • Goede behandelresultaten; minder behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.
  • Breed scala aan behandelingen; o.a. (been)vaatjes, littekens, onychomycose en pigmentvlekjes.
  • Grote oppervlakken te behandelen; korte behandeltijd en geen lange wachttijden
  • Laser / Selective Waveband Technology (SWT) met extreem korte pulsen.

Video

Bekijk hier onder een video over Ellipse Nordlys:

Nu gratis intake!

Heb je nog vragen? Maak direct een afspraak met ons voor gratis consult

Maak nu een Afspraak

KLANTEN REVIEWS

Zeer chique en met name een mooi salon, ben uitstekend te woord gestaan. Ze heeft me heel aandachtig geïnformeerd en zelfs behandelingen afgeraden ivm dat het niet geschikt is voor mij. Dit trok mij erg aan, het gaat hier vooral om eerlijkheid en belang van de klant. Ik zal de komende tijden vaak langs komen en ik kijk er ieder keer weer naar uit!

MARI HOSSEINI

GRATIS PROEFBEHANDELING?

Maak nu een afspraak voor een gratis proefbehandeling. Ervaar zelf het gemak van deze laser. 100% pijnloos ontharing!

MAAK AFSPRAAK

VESTIGINGEN

scrolltop