100% pijnloos laser ontharen in Rotterdam en Gouda

SHR – 100% pijnloze ontharing!

Hoe vaak heb je al gewenst dat je je niet langer hoefde te scheren, epileren, of waxen om haargroei op ongewenste plaatsen te verwijderen? Zie je ook zo op tegen de pijn en ongemak die zo’n behandeling met zich meebrengt?

‘’Ik had het gehad met de ingegroeide haartjes, jeuk, en het bijna dagelijks scheren van mijn oksels en bikinilijn. De haargroei op mijn bovenlip zat me ook vaak erg in de weg. Het viel te erg op en ik werd er enorm onzeker van.
Ik vond laserontharen altijd een eng iets, omdat ik bang was dat het pijn zou doen. Ik hoorde horrorverhalen over verbrande huid en dat soort dingen. Mijn irritatie nam wel de overmacht dus ik heb gegoogled met de term ‘’pijnloos’’. Derma Sensation kwam meteen omhoog, en een vrijblijvende intake waarbij ik ook even kon voelen dat het ook écht pijnloos was, vond ik een fijn aanbod. De huidtherapeute had al mijn vragen beantwoord en mijn zorgen gesust. Ik ben ook erg blij met het feit dat de huid erna niet geïrriteerd is, en ik me geen zorgen hoefde te maken over speciale nazorg.’’
– Anoniem (Januari 2017)

Wij bieden jou een comfortabele manier die er voor zorgt dat de haargroei blijvend gereduceerd wordt, met SHR technologie.

Nooit meer harsen, scheren, of waxen?

Deze traditionele manieren om storende haargroei te verwijderen zijn nu verleden tijd! Want Derma Sensation heeft alles in huis om op een deskundige en veilige wijze ongewenste haargroei in het gezicht of op het lichaam definitief te verwijderen. Dit gebeurt door middel van één van de meest geavanceerde methodes binnen de laser technologie namelijk SHR technologie.

Zowel mannen als vrouwen hebben te maken met het verschijnsel van ongewenste en storende haargroei. Deze hinderlijke haargroei kent diverse oorzaken; zoals het gebruik van bepaalde medicijnen, genetische-, en hormonale aanleg.

Er bestaan dan ook 2 verschillende overbeharingsvormen:

 • Hirsutisme        ->           overbeharing volgens het mannelijke beharingspatroon
 • Hypertrichose    ->           overmatige haargroei in het gezicht en/of op het lichaam

Mannen kunnen dus ook hinder ondervinden van ongewenste haargroei op het lichaam; zoals op de rug. Of problemen hebben met baardharen die ingegroeid zijn en ontstekingen veroorzaken.

Maak nu een afspraak voor een GRATIS proefbehandeling laser ontharing!

Het gebruik van SHR technologie bij ontharen

SHR is een vooraanstaande procedure die speciaal ontworpen is om ongewenst haar te verwijderen op een snellere en meer comfortabele manier. Met SHR kan je behandeld worden ongeacht je huidtype of het seizoen. Zelfs gevoelige gebieden kunnen op een comfortabele manier worden behandeld.

Het geheim van de nagenoeg pijnloze SHR techniek is dat de haarfollikel wordt beschadigd. Door een licht vegende paint brush techniek, die met een lage dosis energie meerdere malen de haarfollikel behandeld, is de SHR behandeling kort, comfortabel, en leid het bovendien tot uitstekende resultaten.

SHR warmt de haarfollikels geleidelijk op via subtiele lichtstraaltjes. Omdat de lichtstraal continu in beweging is wordt de behandeling door cliënten vaak vergeleken met een ‘hot stone massage’. Dit in tegenstelling tot traditionele laser/IPL ontharing, waarbij een enkele hoge dosis energie de haarfollikel behandeld, wat resulteert in zowel pijn als potentiële brandwonden.

Snelle & comfortabele ontharing

 • Vrijwel pijnloos zonder medicatie of andere voorbehandeling
 • Langdurig resultaat
 • Snelle behandelingstijd; vaak minder dan een 30 minuten
 • Geen hersteltijd, direct na de behandeling kunt u uw dagelijkse bezigheden weer oppakken
 • Effectief voor alle huidtypen, inclusief de gebruinde huid, als wel voor verschillende haartypen.
 • Hoge dekkingsratio garandeert dat elke follikel wordt behandeld
 • Perfect voor elke lichaamsdeel, inclusief de meer gevoelige delen als gezicht, nek en bikinilijn
 • Veilige behandeling het hele jaar door
 • Voor vrouwen EN mannen!

Veilig en effectief
Laser/IPL ontharing is in de medisch esthetische sector één van de bekendste en meest onderzochte toepassingen. SHR is aan een opmars bezig de meest bekende technologie te worden wereldwijd.

Klinisch bewezen
SHR technologie is onderwerp geweest van diverse studies. In deze studies wordt SHR vergeleken met andere laser/IPL ontharingstechnologieën. SHR heeft bewezen uiterst effectief te zijn maar met zo min mogelijk pijn voor de cliënt*.

*Dr. Martin Braun, januari 2011: Journal of Drugs in Dermatology: 18 maanden follow up studie waarbij de SHR technologie wordt vergeleken met Lightsheer.

Alma Lasers is marktleider in de medisch esthetische markt. Alma Lasers technologieën worden toegepast voor diverse behandelingen waaronder: nagenoeg pijnloos ontharen voor alle huidtypen, verwijdering van pigmentvlekken, acne en tatoeages, vermindering van rimpels, striae en cellulite en nog 65 andere FDA goedgekeurde esthetische behandelingen.

De behandeling

De behandeling verloopt snel en de tijdsduur is afhankelijk van de grootte van het te behandelen deel.

Aantal behandelingen

Het haar maakt drie groeifasen door, te weten de groei-, de overgangs- en rustfase. De behandeling is het meest effectief als de haren in de groeifase zijn. Niet alle haren bevinden zich in deze fase. Bij de volgende behandeling, die na 6 tot 8 weken plaatsvindt, is er een nieuwe reeks haren in de groeifase.

Gedurende deze tussenperiode wordt er van je verwacht de haren niet langer te epileren, harsen, of waxen; maar te knippen of te scheren. Op deze manier blijft het behandelen van de haren mogelijk doordat de haarwortel nog aanwezig is in het haarzakje.

Het aantal behandelingen is ook afhankelijk van individuele factoren, zoals; huidtype, hormoonhuishouding, stofwisseling, geslacht, en leeftijd. Het is raadzaam om ieder jaar een onderhoudsbehandeling te laten verrichten.

Adviezen

 • Ongeveer zes weken voorafgaand aan de eerste behandeling mag je niet meer epileren of harsen. De haren kunnen wel geknipt of geschoren worden of met ontharingscrème worden verwijderd.
 • Het is eveneens belangrijk het te behandelen deel minstens 6 weken voorafgaand aan de behandeling niet aan zonlicht en/of zonnebank bloot te stellen. Dit geldt ook tijdens het behandelproces. De werkzaamheid van de behandeling is minder effectief op een gebruinde huid. Gebruik een zonnebrandcrème met een SPF 30 factor of hoger.

Vergoeding zorgverzekeraar
Permanente ontharing van het gezicht wordt voor een groot deel vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Zie je polisvoorwaarden of informeer bij jouw zorgverzekeraar.

Maak nu een afspraak voor een GRATIS proefbehandeling laser ontharing!