AFSPRAAK MAKEN

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN INTAKE GESPREK

Tijdens het intakegesprek, krijg je een professioneel advies op maat voor een behandeling die voor jouw huid geschikt is. Wij doen geen valse beloftes, want jouw tevredenheid is ons beleid. Dit betekent ook, dat als jouw huid om de een of andere reden niet geschikt is voor laserontharing, dan vertellen wij je dat. Mogelijk kunnen we je dan een alternatieve behandeling bieden.

Als je besluit om een van onze behandelingen te nemen, dan krijg je de kosten (€ 25) van het intakegesprek terug. Wij verrekenen dit bedrag dan met de behandelingskosten.

Regelmatig hebben wij een Intake Special. Tijdens je intakegesprek kunnen wij je extra kortingen geven op behandelingen of producten die speciaal voor jouw huid geschikt zijn.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

WE NEMEN BINNEN 24 UUR CONTACT
MET JE OP OM JE AFSPRAAK IN TE PLANNEN.

TOT ZIENS BIJ DERMA SENSATION

Schrijf je in voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en krijg het ebook “Alles wat je moet weten over laserontharing” gratis.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

“Ik ben voor meerdere behandelingen hier geweest erg fijn geholpen en met resultaat! Kitty en haar team zijn erg aardig en vertellen alles duidelijk en geven eerlijk advies! Ik ben helemaal tevreden en kom zeker terug!” ~ Ellen

“Al na 3 behandelingen super resultaat met het laseren. Echt een aanrader.” ~ Eline Van Veelen

“Zeer nette personeel. Geven goed advies tijdens en na de behandeling. De salon ziet er altijd schoon uit!” ~ Sadaf Ramzi