Annuleringsbeleid / No Show policy

Bij Derma Sensation streven we ernaar om uitzonderlijke zorg en service te bieden. Wij begrijpen dat er onvoorziene omstandigheden kunnen zijn waardoor u uw afspraak bij ons mogelijk moet missen of verzetten. Dit kan te maken hebben met persoonlijke redenen zoals ziekte, noodsituaties of verplichtingen gerelateerd aan werk of familie. We vragen echter uw begrip voor onze planning en de tijd van onze specialisten.

Tijdige Annuleringen: Wij verzoeken u vriendelijk om uw afspraak minimaal 48 uur van tevoren te annuleren of te verzetten. Dit stelt ons in staat om onze agenda’s effectief te beheren en biedt ons de mogelijkheid om andere cliënten te accommoderen die wachten op een behandeling of consult.

No Show Tarief: Helaas ervaren we soms dat cliënten niet verschijnen voor hun geplande afspraak zonder tijdige kennisgeving. Dit heeft een directe impact op onze planning en de beschikbaarheid voor andere cliënten. Om de kwaliteit en beschikbaarheid van onze diensten te waarborgen, zijn we genoodzaakt een ‘no show’ tarief te hanteren.

Indien een afspraak niet minstens 48 uur van tevoren wordt geannuleerd of verzet, zijn wij genoodzaakt een tarief van €50 in rekening te brengen. Deze kosten zijn nodig om de operationele efficiëntie van onze kliniek te handhaven en de kosten te dekken die ontstaan door onbenutte afspraaktijden.

Compensatiebeleid bij Nieuwe Afspraken: We begrijpen dat er soms geldige redenen zijn voor het niet nakomen van een afspraak. Daarom bieden we de volgende compensatie aan: als u na het missen van een afspraak een nieuwe afspraak maakt en bijwoont, zullen we 50% van het ‘no show’ tarief (€25) crediteren naar de kosten van uw volgende behandeling. Dit is ons gebaar van goodwill, waarbij we de behoeften van onze cliënten erkennen en tegelijkertijd de integriteit van ons planningsproces waarborgen.

Uw medewerking: Uw begrip en medewerking met betrekking tot ons annuleringsbeleid is essentieel om de kwaliteit en beschikbaarheid van onze diensten te waarborgen. Wij waarderen uw keuze voor Derma Sensation en streven ernaar om u de beste zorg en service te bieden.

Bedankt voor uw vertrouwen in en loyaliteit aan Derma Sensation.

HEB JE EEN HUIDKLACHT OF HUIDPROBLEEM?

Neem dan contact met ons op voor een gratis consult

MAAK AFSPRAAK