H2O2 AQUA FACIAL

ALL-INCLUSIEVE, UNIVERSELE HUIDTHERAPIE OP WATERBASIS

In één uitgebreide behandeling verzorgt de AQUA Facial met behulp van gezuiverd water een grondige reiniging en diepgaande zuivering van de huid.

DE H2O2 AQUA FACIAL

Als koploper op het gebied van ultramoderne huidverbetering biedt Derma Sensation nu een uitgebreide, alomvattende gezichtsbehandeling aan met behulp van de revolutionaire AQUA Facial Technologie. Deze geavanceerde apparatuur maakt gebruik van gezuiverd water dat gescheiden wordt in waterstof- (H2) en zuurstofmoleculen (O2). Dit biedt ongekende mogelijkheden op het gebied van huidverbetering en huidverjonging:

In één uitgebreide behandeling verzorgt de AQUA Facial met behulp van gezuiverd water een grondige reiniging en diepgaande zuivering van de huid; biedt intensieve hydratatie en huidverjonging en geeft daarnaast een ultieme, voedingsrijke boost dankzij de speciale essences voor uiteenlopende huidproblemen. Het resultaat: Een ultra-schone, stralende huid die tot in de diepste huidlagen gehydrateerd is. De behandeling heeft bovendien een huid-verjongend effect dat meteen zichtbaar is: zonder downtime, vervellingen of andere bijwerkingen. En dat alles dankzij de kracht van zuiver water!

Maak een afspraak 📲 Bel mij terug ❔ Stel je vraag 💬 Ste je vraag via chat

Hoe werkt AQUA Facial Technologie?

De basisprincipes van AQUA Facial-therapie berusten op gezuiverd, geïoniseerd water dat machinaal gescheiden wordt in waterstofmoleculen en zuurstofmoleculen. Normaliter bestaat water (H2O) uit een verbinding van waterstof én zuurstof. Door het scheiden van deze moleculen kunnen de waterstofmoleculen onder hoge druk de huid binnen dringen en deze van binnenuit diepgaand hydrateren.

Ook is het mogelijk om op basis van ditzelfde principe speciale essences met waardvolle werkzame stoffen geheel naaldlos te injecteren: Onder hoge druk worden de essences met behulp van zuiver waterstof in de huid gespoten waar zij onderhuids significante huidverbeteringen bewerkstelligen.

CHRISTINA CURRY

Ook BN’ers vinden hun weg naar Derma Sensation! Onlangs onderging Christina Curry (de ‘Adams Family’ dochter van Adam Curry en Patricia Paay) als één van de eersten een AQUA Facial behandeling bij ons. Zij stond versteld van het onmiddellijke effect van de behandeling en was aangenaam verrast door de weergaloze GLOW nadien. Tot snel Christina!

 

Wat is er mogelijk met behulp van AQUA Facial huidtherapie?

Een hele hoop:

 • Grondige reiniging en exfoliatie
  Grondige reiniging met behulp van puur gezuiverd, geïoniseerd water dat dezelfde principes omvat als een dermabrasie & peelingbehandeling in 1: De huid wordt door de combinatie van waterdruk en een essence met geselecteerde werkzame stoffen als het ware afgeschuurd en gepolijst. Hierdoor kunnen verouderde huidlagen geheel veilig worden verwijdert om zo de nieuwe, egalere en jongere onderhuid naar boven te halen voor een jeugdigere gloed en algehele verfrissing van de teint. Door het gebruik van zuivere waterstof is deze methode veiliger en milder dan gebruikelijke dermabrasie methodes. Bovendien wordt de huid al tijdens de behandeling diepgaand gehydrateerd.
 • Diepgaande zuivering
  Tevens is het mogelijk om de poriën grondig en diepgaand te zuiveren met behulp van vacuümtechniek waarbij de druk van het gezuiverde water de poriën als het ware ‘open zuigt’. Hierdoor kunnen deze niet alleen beter worden gezuiverd maar wordt het tevens mogelijk om werkzame, huid-regenererende stoffen in de vorm van speciale essences doelgerichter aan te brengen en efficiënter hun werk te laten doen. Hiervoor kan de huid plaatselijk ook met ultrasone golven behandeld worden waardoor de poriën nog sneller en beter in staat zijn de werkzame stoffen op te nemen. Een speciale, vibrerende scrubber is bovendien uitstekend geschikt voor het verwijderen van verouderde huidcellen, blackheads en whiteheads van de huid.
 • Doelgerichte revitalisatie dankzij werkzame Essences
  De essences die gebruikt kunnen worden op verschillende momenten tijdens een AQUA Facial behandeling, worden gekozen in overeenstemming met het specifieke huidtype en het beoogde resultaat. De werkzame stoffen kunnen bijvoorbeeld bestaan uit essentiële oliën voor rijke voeding; blekende bestanddelen voor een oplichtend effect; salicylzuur voor een zuiverende werking en speciale essences tegen huidveroudering. Doordat deze in combinatie met geïoniseerd waterstof onder de huid worden gespoten kunnen de werkzame stoffen de huid van binnenuit behandelen en regenereren.
 • Verbeterd huidmetabolisme
  Zowel de vacuüm-behandelingstechniek als ook de ultrasone golven wekken middels zachtaardige massage belangrijke celvernieuwingsprocessen van de huid en zorgen tevens voor een betere bloedtoevoer, effectievere lymfedrainage en algehele versterking van de huid. Door de positieve invloed hiervan op onder meer de collageenproductie ondergaat de huid zichtbare kwalitatieve verbetering die ook na de behandeling nog door blijven werken.
 • Effectieve huidverjonging met oa. radiofrequentie (BIO Lifting)
  Een AQUA Facial behandeling biedt naast opties voor aqua peeling/dermabrasie en de ultrasone toepassing nog een derde mogelijkheid om de huid een flinke verjongingsboost te geven: Radiofrequentie golven. Middels een speciale behandelkop kunnen plaatselijke tekenen van huidveroudering doelgericht worden behandeld en verdwijnen lijntjes rond de ogen en lippen, evenals wallen en plaatselijke huidverzakkingen. Diepere rimpels worden uitgevlakt en het huidoppervlak wint aan elasticiteit en stevigheid.
 • Algehele verbetering van het huidbeeld en de teint
  De vele toepassingsmogelijkheden van de Aqua Facial technologie bewerkstelligen samen een zichtbare huidverbetering die zich tevens uit in een lichtere, egalere teint van de gezichtshuid. Door de behandelingen af te ronden met de zogenaamde Cold Hammer, een speciale behandelkop om de huid lokaal te koelen, trekken de poriën samen; worden roodheid gevoeligheidsreacties gekalmeerd; verdwijnen donkere wallen en kringen onder de ogen en ondergaat de huid een verstevigend effect en toegenomen collageenproductie.
AANVRAGEN!

DERMA SENSATION AQUA FACIAL PRIJZEN:

Aqua Facial Basis 30 min €95
Aqua Facial Top 60 min €180

 

 

Prijzen

H2O2 AQUA Facial 
Aqua Facial Basis 30 min€95
Aqua Facial Basis 30 min 3x€240,-ACTIE! €45
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie!
Aqua Facial Top 60 min€180
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie!
Aqua Facial Top 60 min 3x€399,-ACTIE! €140
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie!
Ja, ik maak een afspraak

Hoe ziet een Aqua Facial behandeling eruit?

Een Aqua Facial behandeling wordt samengesteld op basis van jouw individuele wensen en de behoeften van je huid. Onze ervaren huidtherapeuten zullen op basis hiervan een selectie maken van de verschillende toepassingen, aangevuld met de juiste essenties (werkzame preparaten).

Wij bieden een Aqua Facial Basis behandeling aan van 30 minuten en uitgebreide Aqua Facial Top behandeling van 60 minuten.

VOORBEELD VAN EEN AQUA FACIAL TOP BEHANDELING (60MIN)

 1. We beginnen met een warme doek om de huid zachtjes voor te bereiden op de behandeling
 2. Met behulp van de vibrerende Scrubber worden oppervlakkig vuil, afgestorven huidcellen, mee-eters en verstopte poriën gereinigd.
 3. Nu volgt de Aqua Peel AQUA Dermabrasion behandeling: Onder hoge druk wordt een combinatie van gezuiverd, geïoniseerd H2/O2 water en een werkzame essence gebruikt om de huid een zachtaardige maar efficiënte peeling te geven. De bovenste, verouderde huidlagen worden door de waterdruk en werkzame stoffen als het ware afgeslepen en gepolijst, terwijl waterstofmoleculen diep onder de huid dringen om deze van binnenuit diepgaand te hydrateren.
 4. Na afloop van de Aqua peeling brengen wij een essence aan om de huid te kalmeren.
 5. Middels een volgende behandeling met H2/O2 wordt de huid wederom gezuiverd en diepgaand gehydrateerd.
 6. Tijd voor een onderhuidse boost: Een vooraf geselecteerde essence wordt onder hoge druk met behulp van geïoniseerd H2/O2 water onder de huid gespoten waar deze efficiënt hun werk kunnen doen.
 7. Na het aanbrengen van een speciale gel wordt de huid met Radiofrequentiegolven behandeld. Het hiervoor gebruikte opzetstuk geeft een aangename gezichtsmassage en zorgt voor doelgerichte huidverjonging bij aandachtsgebieden rond de ogen, de lippen en elders in het gelaat.
 8. Met behulp van de ultrasone behandelkop kunnen de werkzame stoffen van de volgende essence optimaal worden opgenomen door de huid. Bovendien zorgt deze ultrasound facial voor verbeterde doorbloeding en lymfedrainage in de vorm van een weldadige gezichtsmassage.
 9. Een collageen masker geeft de huid een aanvullende, huidverjongende boost.
 10. Ter afsluiting volgt een facelight LED masker. Dit revolutionaire gezichtsmasker draag je gedurende 10 minuten, waarbij rood- en semi infra-rood licht de elastine- en collageenproductie stimuleren; roodheid en oneffenheden wegwerkend en voor een ontspannen afsluiting zorgen.
Maak een gratis intake afspraak

Is een Aqua Facial behandeling geschikt voor mij?

Hier kunnen we kort over zijn: Ja! Vanwege de zachtaardige behandelmethodes op basis van puur gezuiverd, geïoniseerd water zijn er geen noemenswaardige risico’s of bijwerkingen aan de behandeling verbonden terwijl deze tevens de mogelijkheid biedt om de behandeling geheel af te stemmen op jouw individuele wensen en uiteenlopende huidproblemen. Een Aqua Facial biedt tal van mogelijkheden:

 • Een zachte, effectieve peeling-en-dermabrasie-behandeling-in-1 op basis van zuiver water voor een stralend frisse huid
 • Effectieve huidvernieuwing
 • Zichtbare egalisatie van het huidbeeld door het verminderen van roodheid en oneffenheden
 • Grondige reiniging van mee-eters, verouderde huidcellen en verstopte poriën
 • Oplichtend effect voor een heldere, egale en jeugdige teint
 • Effectieve ondersteuning bij acné therapie
 • Vermindering van ouderdomsverschijnselen in de vorm van lijntjes, rimpels en lokale huidverslapping: Een natuurlijke facelift
 • Correctieve rimpelverwijdering
 • Verwijdering van wallen, opgezette ogen en donkere kringen onder de ogen
 • Opvoer van de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor een strakkere, stevigere en vollere huid
 • Algehele, natuurlijk facelift
 • Ultra-diepe hydratatie voor een uitgeruste, stralende uitstraling

Heb jij interesse in een AQUA Facial behandeling?

Wil jij meer weten over de behandeling van een AQUA Facial? Maak dan vrijblijvend een afspraak. We kunnen dan bespreken welke mogelijkheden er zijn om jou er weer goed uit te laten zien waardoor jij weer lekker in je vel zit. Van ons kun je altijd een eerlijk en persoonlijk advies verwachten. Zo kun jij er zeker van zijn dat jij de beste Aqua Facial behandeling voor je huid krijgt.

Direct afspraak maken

Tevreden klanten, daar doen wij het voor

Wij worden graag gezien als huidkliniek voor al jouw behandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van ooglidcorrecties, maar laserontharing en het behandelen van huidproblemen worden ook door ons deskundig uitgevoerd.  Jij kunt bij ons ervaring, deskundigheid en zo comfortabel mogelijke behandelingen verwachten, waarbij persoonlijk contact, een behandeling op maat, kwaliteit en integriteit voorop staan.Wij kunnen jou nu alles over ons vertellen, maar nog liever laten wij onze klant hierover aan het woord.

Klanten aan het woord

Today I visited Derma Sensation and I can recommend-to every girl who take care of they beauty!!! I got all information I needed!! My first treatment are planned in 😁😁

Experienced skin care professionals · Licensed skin care professional · Beautiful results

Raimonda Raimonda recommends Huidtherapie Derma Sensation via Facebook – March 28, 2019 ·

Na een zeer prettige intake door de eigenaresse in Rotterdam de pijnloze laserontharing behandelingen gestart in Gouda. Inmiddels 4 behandelingen verder en super tevreden. Werd bij de 1e behandeling heel prettig binnen gehaald en wordt tijdens de behandeling continu gevraagd of het goed gaat en te doen is en ben daar echt super blij mee… voelt goed en vertrouwd waardoor de behandelingen voorbij vliegen en niet te vergeten een super eind resultaat! 

Hennie VanHensen van Uningen reviewed Huidtherapie Derma Sensation on Facebook — 5 star, July 18, 2018 ·

Behandelingen AQUA Facial

Zie hieronder aantal  foto’s van onze klant tijdens behandeling. Wil je ook een AQAU Facial laten doen? Neem dan contact op voor een intake gesprek!

Aanvragen

Vraag je behandeling eenvoudig door het onderstaande formulier in te vullen en verzenden. We nemen binnen 24 uur nog contact met jou om een afspraak te maken voor intake en eventueel gelijk de behandeling.

   • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.