AQUA FACIAL

Ultieme hydratatie: Een universele huidtherapie op waterbasis

Welkom bij Derma Sensation, waar we de nieuwste technologieën gebruiken om uw huid er op haar best uit te laten zien en voelen. Onze H2O2 Aqua Facial biedt een uitgebreide, allesomvattende gezichtsbehandeling die gebruikmaakt van gezuiverd water en revolutionaire technologie om uw huid grondig te reinigen, diepgaand te zuiveren en intensief te hydrateren.

Maak een afspraak Of via online agenda

Hoe werkt AQUA Facial Technologie?

Onze geavanceerde apparatuur scheidt gezuiverd water in waterstof- (H2) en zuurstofmoleculen (O2), waardoor de waterstofmoleculen onder hoge druk de huid kunnen doordringen en deze van binnenuit diepgaand hydrateren. Bovendien kunnen we met behulp van dezelfde technologie speciale essences met waardevolle werkzame stoffen volledig naaldloos injecteren, waardoor we onderhuids significante huidverbeteringen kunnen bewerkstelligen.

CHRISTINA CURRY

Bij Derma Sensation hebben we ook de eer gehad om BN’er Christina Curry als een van onze eersten te mogen behandelen met onze Aqua Facial. Ze was onder de indruk van het onmiddellijke effect van de behandeling en de weergaloze GLOW nadien.

 

Onze behandeling biedt vele voordelen, waaronder:

  • Grondige reiniging en exfoliatie: Onze Aqua Facial combineert de principes van dermabrasie en peeling in één behandeling, waardoor uw huid veilig en mild wordt afgeschuurd en gepolijst. Verouderde huidlagen worden verwijderd om de nieuwe, egalere en jongere onderhuid naar boven te halen voor een jeugdigere gloed en algehele verfrissing van de teint.
  • Diepgaande zuivering: We zuiveren de poriën grondig en diepgaand met behulp van vacuümtechniek, waardoor deze beter kunnen worden gezuiverd en we werkzame, huid-regenererende stoffen in de vorm van speciale essences doelgerichter kunnen aanbrengen en efficiënter hun werk kunnen laten doen.
  • Doelgerichte revitalisatie: We bieden speciale essences voor uiteenlopende huidproblemen om uw huid een ultieme, voedingsrijke boost te geven en intensieve hydratatie en huidverjonging te bieden. Onze behandeling heeft bovendien een huidverjongend effect dat meteen zichtbaar is, zonder downtime, vervellingen of andere bijwerkingen.
AANVRAGEN!

Tarieven

H2O2 AQUA Facial
Aqua Facial Basis 15 min€80
Aqua Facial Basis 30 min€95
Aqua Facial Top 60 min€180

Profiteer nu van onze onweerstaanbare €50 voucher en geef jouw schoonheidsroutine een boost! Boek vandaag nog een behandeling en ontvang er €50 korting op je eerste behandeling. Wacht niet langer en trakteer jezelf op dit verwenmoment met deze gigantische korting. Aarzel niet en maak snel een afspraak, want deze actie is maar tijdelijk geldig!

Voucher Downloaden Messenger Voucher Downloaden Formulier

Is Aqua Facial voor mij geschikt?

Onze Aqua Facial is geschikt voor alle huidtypes en leeftijden, en biedt ongekende mogelijkheden op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Onze klanten zijn dol op onze behandelingen en merken direct verschil na hun afspraak.

Maak een gratis intake afspraak

Heb jij interesse in een AQUA Facial behandeling?

Wil jij meer weten over de behandeling van een AQUA Facial? Maak dan vrijblijvend een afspraak. We kunnen dan bespreken welke mogelijkheden er zijn om jou er weer goed uit te laten zien waardoor jij weer lekker in je vel zit. Van ons kun je altijd een eerlijk en persoonlijk advies verwachten. Zo kun jij er zeker van zijn dat jij de beste Aqua Facial behandeling voor je huid krijgt.

Direct afspraak maken

Tevreden klanten, daar doen wij het voor

Wij worden graag gezien als huidkliniek voor al jouw behandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van ooglidcorrecties, maar laserontharing en het behandelen van huidproblemen worden ook door ons deskundig uitgevoerd.  Jij kunt bij ons ervaring, deskundigheid en zo comfortabel mogelijke behandelingen verwachten, waarbij persoonlijk contact, een behandeling op maat, kwaliteit en integriteit voorop staan.Wij kunnen jou nu alles over ons vertellen, maar nog liever laten wij onze klant hierover aan het woord.

Klanten aan het woord

Na een zeer prettige intake door de eigenaresse in Rotterdam de pijnloze laserontharing behandelingen gestart in Gouda. Inmiddels 4 behandelingen verder en super tevreden. Werd bij de 1e behandeling heel prettig binnen gehaald en wordt tijdens de behandeling continu gevraagd of het goed gaat en te doen is en ben daar echt super blij mee… voelt goed en vertrouwd waardoor de behandelingen voorbij vliegen en niet te vergeten een super eind resultaat! 

Behandelingen AQUA Facial

Zie hieronder aantal  foto’s van onze klant tijdens behandeling. Wil je ook een AQAU Facial laten doen? Neem dan contact op voor een intake gesprek!

Aanvragen

Vraag jouw behandeling eenvoudig aan door het onderstaande formulier in te vullen. Wij zullen binnen 24 uur contact met jou opnemen om een afspraak te maken voor een gratis intake.

      • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.