Beenvaten

Voor wie geschikt?

De behandeling is geschikt voor mensen met kleine zichtbare bloedvaten op de benen. De kleinere vaatjes moetten meestal 1 keer behandeld worden maar voor de grotere vaatjes zijn er soms meer behandelingen nodig.
Om te bepalen of de behandeling voor jou geschikt is en hoeveel behandelingen je nodig hebt kun je het best langskomen voor een vrijblijvend consult met een van onze huidtherapeuten.

De behandeling

Voorgaand de behandeling is het belangrijk om 4 uur van te voren niet te roken in verband met vernauwing van de vaatjes. Ook raden wij aan om 4 weken voor de behandeling de zon en zelfbruiners te vermijden.
Bij Derma Sensation behandelen wij met de Ellipse laser, deze laser geeft speciale – SoftCool TM technologie waardoor het een stuk minder pijnlijk is dan met andere lasers. Er wordt een puls (laserstraal) gegeven op het vaatje en het vaatje zal hierdoor inkrimpen en verdwijnen. Tijdens de behandeling krijg je van ons een speciale bril op waardoor de ogen beschermt zijn tegen het laserlicht.

Na de behandeling

Na de behandeling zul je waarschijnlijk last hebben van roodheid en een lichte zwelling,dit houd meestal tot 3 dagen na de behandeling aan.
Het is belangrijk om 30 dagen na de behandeling de zon te vermijden en te smeren met factor 30.