Beenvaatjes verwijderen

Ontsierende beenvaatjes?

Wil je je beenvaten effectief verwijderen?

Claim deze geweldige actie en ontdek je perfecte benen opnieuw!

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Wat zijn beenvatten?

Naarmate we ouder worden, worden de aderen in onze benen minder efficiënt, waardoor er minder bloed terug uit de benen wordt gepompt. Hierdoor worden de bloedvaten in onze benen groter, donkerder en zichtbaarder. In ernstige gevallen kunnen zich spataderen vormen, die een chirurgische behandeling nodig maken (strippen van de aderen). Andere vaten kunnen met injecties worden behandeld (sclerotherapie). Kleinere verwijde bloedvaatjes (beenteleangiëctasie) worden vaak met een laser behandeld, zoals die van ons Ellipse Nd:YAG 1064 laser.

 

ELLIPSE IS EEN NIET-INVASIEF ALTERNATIEF VOOR DE BEHANDELING VAN DEZE OPPERVLAKKIGE ADERTYPEN MET EEN SPECIALE 1064 NM LANGE GEPULSEERDE ND: YAG-LASER.

 

Wil je mooie benen terug? Weer volop genieten van je zomervakantie en lekker op het strand lopen en liggen? Wil je je beenvaatjes verwijderen?

🗓️ Maak een afspraak 📲 Bel mij terug

Onze actie

Voor de volgende 20 klanten die hun beenvaatjes laseren, hebben we een ongelooflijke actie: 50% korting op elke behandeling. Vraag je plek nu aan.

Wij zijn er bijna volgeboekt! Wacht niet langer en claim deze bizarre aanbieding. Ga deze zomervakantie zelfverzekerder naar het strand en geniet van je mooie benen!

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Klinisch bewezen, veilig en effectief!

Werkwijze

Bij de beenvaatjes behandeling met de Ellipse wordt gebruik gemaakt van een nauwkeurig bepaalde puls van laserenergie die met scherpe precisie op het vaatje wordt gericht dat moet worden behandeld. Hierdoor wordt het bloed in het vaatje opgewarmd, waardoor de wand van het vaatje wordt vernietigd. Het vaatje wordt vervolgens op een natuurlijke wijze door je witte bloedcellen opgenomen. De huid rondom het vaatje wordt niet door de behandeling aangetast.

Kan ik worden behandeld?

Dat hangt af van de grootte van je beenvaten en je medische geschiedenis. Jouw behandelaar kan dit met jou vaststellen tijdens je intake gesprek.

Is de behandeling pijnlijk?

De Ellipse beenvaatbehandeling maakt gebruikt van de nieuwste koeltechnieken – SoftCool™– om ongemak te minimaliseren en de huid rondom de vaatjes te beschermen. De meeste patiënten vinden de behandeling van de kleinere vaten vrijwel pijnloos. Zelfs de behandeling van grotere vaten is niet echt onaangenaam. De resultaten zijn het waard. De Ellipse behandeling is minder pijnlijk dan een behandeling met de meeste andere Nd:YAG lasers.

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Speciale voorzorgsmaatregelen?

Vermijd blootstelling aan de zon in de vier weken voorafgaand aan de behandeling en vermijd om in de vier uur voor de behandeling te roken (roken zorgt voor vaatvernauwing, dus is er minder doelstructuur om te behandelen). Na de behandeling dien je blootstelling aan de zon gedurende 30 dagen te vermijden, ook als er geen tekenen van ontstekingen zichtbaar zijn in het behandelde gebied. Gebruik zonbescherming (minimaal factor 30) als blootstelling aan de zon niet kan worden vermeden.

Verwachting?

Kleinere vaatjes kunnen direct na de behandeling verdwijnen, grotere vervagen geleidelijk in de komende weken. Normaal ervaren patiënten een lichte roodheid en/of zwelling in het behandelde gebied. Deze houdt maximaal 2 dagen aan.

Hoeveel behandelingen?

Dit hangt af van het aantal vaatjes dat moet worden behandeld. Doorgaans is er voor individuele vaatjes één behandeling nodig, bij sommige grotere vaten kan een tweede behandeling nodig zijn. Je behandelaar kan jou hierover na onderzoek een betere schatting geven.

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

DE BEHANDELING:

De behandeling is 100% veilig en wordt hygiënisch en vakkundig uitgevoerd door onze huidtherapeut met dan 13 jaar ervaring.  Dus wees gerust, je bent in goede handen!

Klik hieronder op de video om te kijken hoe de behandeling eruit ziet.

 

PRIJZEN:

Ontsierende beenvaatjes
Klein gebied vanaf €120€60,-50% ACTIE!
Medium gebied vanaf €220 €110,-50% ACTIE!
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie!
Groot gebied vanaf €350
€175,-50% ACTIE!
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie!
Extra groot gebied vanaf €450€225,-50% ACTIE!
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie!
* omdat elke situatie uniek is, bepaalt de huidtherapeut de grootte/prijs. Daarop is de actie van 50% dan van toepassing

Klant aan het woord

Tevreden klanten, daar doen wij het allemaal voor. We worden graag gezien als kliniek voor al jouw huidbehandelingen en in het bijzonder beenvaten verwijderen en daarbij staat deskundigheid, zo comfortabel mogelijke behandelingen, persoonlijk contact, persoonlijk aanpak en integriteit hoog bij ons in het vaandel.

Daar kunnen we jou alles over vertellen, maar nog liever laten wij onze klant hierover aan het woord:

Onze actie

Voor de volgende 20 klanten hebben we een ongelooflijke actie: 50% korting op elke behandeling. Vraag je plek nu aan.

Wij zijn er bijna volgeboekt! Wacht niet langer en claim deze bizarre aanbieding. Ga deze zomervakantie zelfverzekerder naar het strand en geniet van je mooie benen!

Deze korting vind je nergens met Nordlys Ellipse! Wacht niet langer voordat de actie afgelopen is, want zo hoge korting wil je echt niet missen!.

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Zolang het onderstaande formulier nog actief is, dan ben je 1 van de 20 gelukkigen die deze zomer met trots haar benen kan laten zien!

Maak zelf online een afspraak