Bleekbehandeling voor schaamstreek en okselsGratis Intake

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bleekbehandeling voor de intieme zone: Ontdek de voordelen bij Derma Sensation

Wil je af van de donkere verkleuringen rond jouw schaamstreek of oksels? Of heb je last van volumeverlies in de schaamlippen en een droge en slapper wordende huid in dit gebied? Bij Derma Sensation bieden wij een veilige en effectieve bleekbehandeling voor de intieme zone.

Met onze Happy Intim behandeling verminderen we pigmentvlekken en maken we de huid lichter en gladder. Een verzorgde uitstraling verhoogt jouw zelfvertrouwen en zorgt voor positieve interacties. Maak vandaag nog een afspraak voor het bleken van de schaamstreek en oksels bij Derma Sensation.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Schaamlipcorrectie: Herstel de jeugdigheid en symmetrie van je intieme zone bij Derma Sensation

Schaamlipcorrectie: Laat ons jouw volumeverlies effectief aanpakken bij Derma Sensation. Wil je meer volume in de schaamlippen? Zie hoe we onze klanten helpen bij Derma Sensation

Intieme zone verlichten: Zie hoe we donkere verkleuringen rond de schaamstreek en oksels behandelen bij Derma Sensation

Met de modernste technologieën biedt Derma Sensation geavanceerde schoonheidsbehandelingen die onze natuurlijke schoonheid een boost geven. Onze behandelingen omvatten het hele lichaam, inclusief de intieme zone, waar een cosmetische, verzorgende behandeling je gevoel van welbevinden kan verbeteren. Laat ons je helpen bij het bleken van de intieme zone met onze veilige en effectieve Happy Intim behandeling. Verlicht pigmentvlekken en maak je huid egaler. Download je € 50 tegoedkaart en maak vandaag nog je afspraak!

 

Bij Derma Sensation bieden wij selectieve behandelingen voor jouw vrouwelijke intieme zone. Onze gekwalificeerde therapeuten voeren natuurlijke genitale verjongingsbehandelingen uit, en bieden oplossingen voor het bleken en verstrakken van de schaamstreek en het verhogen van intiem comfort door het verhelpen van droogheid en een stugge huid. Onze behandelingen kunnen ook een optimale ondersteuning bieden voor het herstelproces na een chirurgische ingreep, laserbehandeling of radiofrequentietherapie. Ontdek de voordelen van onze Happy Intim behandeling en verlicht pigmentvlekken en maak je huid egaler. Download nu je € 50 tegoedkaart en maak vandaag nog een afspraak!

Krijg € 50 korting op onze Happy Intim behandelingen bij Derma Sensation!

Bij Derma Sensation willen we ervoor zorgen dat jij je zelfverzekerd en comfortabel voelt in je intieme zone. Daarom bieden we onze populaire Happy Intim behandelingen nu aan met een korting van € 50!

Normaal kost één behandeling €249,50 en twee behandelingen €499. Bovendien ontvang je bij twee behandelingen ook nog eens onze speciale crème ter waarde van €75 helemaal gratis!

Download nu je € 50 tegoedkaart en boek vandaag nog je afspraak bij onze gekwalificeerde therapeuten. Laat ons je helpen bij het bereiken van een stralende en zelfverzekerde intieme zone!

Download voucher via Messenger Download voucher via Formulier

Happy Intim behandelingen: De weg naar een jeugdige en verzorgde intieme zone bij Derma Sensation

Een TCA peeling voor de intieme zone is een veilige en effectieve behandeling om de huid te vernieuwen.

De Happy Intim peeling bevat trichloorazijn, een werkzame stof die de huid aanzet tot vervellen en vernieuwen. Dit resulteert in een jongere, strakkere en stralendere huid met een betere structuur en egalere pigmentatie. Oneffenheden, oppervlakkige rimpels en onregelmatigheden verdwijnen hierdoor. Bovendien verbetert de opname van werkzame stoffen uit verzorgingsproducten doordat de opperhuid middels de TCA peeling verwijderd wordt.

Ontdek de voordelen van een TCA peeling voor de intieme zone bij Derma Sensation. Download nu je € 50 tegoedkaart en maak vandaag nog een afspraak!

 

Bij Derma Sensation maken wij voor behandelingen van de vrouwelijke intieme zone gebruik van de medisch-cosmetische verzorgingslijn HAPPY intim. Deze omvat twee TCA peeling behandelingen als uitgangspunt voor een revitaliserende intiembehandeling. Onze ervaren specialisten bieden professioneel advies bij het kiezen van de juiste behandeling en de optimale verzorging achteraf, die garant staat voor een doelgericht, veilig resultaat. De producten van HAPPY intim zijn zo samengesteld dat verjongings- en verzorgingsprocessen effectief hun werk blijven doen, ook na afloop van de behandeling. Zo draag je via je dagelijkse intieme verzorgingsroutine bij aan het behouden van een jeugdig en fris gevoel.

 • Bij Derma Sensation kun je ontspannen en pijnloos genieten van onze behandelingen voor de vrouwelijke intieme zone.
 • Er is geen herstelperiode nodig en je ziet direct resultaat.
 • Na de behandeling kun je gebruik maken van onze HAPPY intim verzorgingslijn om het effect te versterken.
 • Onze producten zijn eenvoudig thuis te gebruiken voor een optimale follow-up.

Ontdek de voordelen van onze Happy peel behandelingen en boek nu jouw afspraak!

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Krijg een gladde en egale intieme zone met de Ultra-intensieve Intim PEEL behandeling van Derma Sensation

Onze bleekbehandeling voor de schaamstreek richt zich op pigmentatie en verkleuring van dit gevoelige gebied en heeft bovendien een verstevigend en verjongend effect. De Happy Intim Peel maakt het mogelijk om het huidvernieuwingsproces nauwkeurig te controleren en zo het gewenste resultaat te bereiken. Het licht verdovende bestanddeel in de tinctuur maakt het mogelijk om plaatselijke pigmentatieproblemen gericht en pijnloos aan te pakken. Onze huidtherapeuten kunnen bepaalde gebieden intensiever laten vervellen dan andere om het egaliserende effect te optimaliseren.

 

Tijdens de bleekbehandeling van de schaamstreek met HAPPY intim Peel kun je heerlijk ontspannen en het resultaat direct bewonderen. De peeling is gericht op pigmentatie en verkleuring van de schaamstreek, en heeft daarnaast een verstevigend en verjongend effect. De tinctuur bevat een licht verdovend bestanddeel, waardoor de behandeling pijnloos is. De huidtherapeute kan ervoor kiezen om bepaalde gebieden intensiever te behandelen dan andere, om zo het egaliserende effect te optimaliseren.

 • Voor het versterken van het blekende effect in de schaamstreek gebruik je de HAPPY intim Lightening Cream, twee maal daags gedurende 12 weken ga je body peeling gebruiken. Ook kun je gebruik maken van de HAPPY intim Body peel: Een exfoliërende mousse die de huid grondig reinigt, cel-vernieuwing stimuleert en een egaliserend effect heeft op de huid. De werkzame stoffen van de  Lightening Cream kunnen hierdoor nog beter hun werk doen.
 • Na de behandeling wordt Skin Tech Lightening Cream opgebracht, het zorgt ervoor dat uw huid sneller en beter herstelt dus laat dit tot de volgende ochtend intrekken.
 • Reinig de behandelde huid pas de volgende dag zonder zeep, onder de douche.
 • Vermijd directe blootstelling aan de zon gedurende 6 weken en/of bescherm de huid met Melablock SPF 30 of 50 gedurende 3 maal daags.
 • Staak het gebruik van je eigen crèmes, deze crèmes (ook zonnebrand crème) zijn ontwikkeld voor gebruik op de intacte huid (opperhuid) en kunnen een gepeelde huid irriteren of zelfs voor ongewenste bijwerkingen zorgen.
 • Direct na de eerste peelingsessie en tot twee weken na de laatste peeling adviseren wij je geen peelings of scrub thuis te gebruiken of soortgelijke behandelingen te ondergaan in een andere kliniek of schoonheidssalon.
 • Tot twee maanden na de laatste peelingsessie is het advies geen ontharingsbehandelingen uit te voeren op de behandelde plekken.

Vermijd tot 2 weken na een peeling behandeling hoge temperaturen (sauna, hamam)

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

PEELING VOOR JE INTIEME ZONE

Op de onderstaande foto’s kun je de schilfering duidelijk zien. Dit is het resultaat van Happy Intim Peel.

Intieme zone opvullen met HAPPY intim fillers voor een stralende look

Injectables, ook bekend als fillers, zijn tegenwoordig onmisbaar in de cosmetische wereld. Hyaluronzuur fillers bevatten een natuurlijke suiker die van nature in de huid aanwezig is. Door deze in gel-vorm onder de huid te injecteren, verbetert de vorm en structuur van de huid aanzienlijk. De injecties zijn snel, makkelijk en vrijwel pijnloos dankzij moderne apparatuur die speciaal ontworpen is voor cosmetische doeleinden. Er zijn zelfs gevallen bekend van patiënten die tijdens het injecteren in slaap vielen! Bij Derma Sensation bieden we ook injectables voor de intieme zone, waarmee we volumeverlies in de schaamlippen kunnen oplossen en de huid strakker en jonger kunnen maken.

Hyaluronzuur is een belangrijke stof voor het behoud van een veerkrachtige en elastische huid. Na het 40e levensjaar produceert de huid slechts de helft van de hoeveelheid HA die het deed bij de geboorte, waardoor huidverslapping kan optreden. Gelukkig kan een HA filler dit tijdelijk oplossen door de huid op te vullen, te verstevigen en te hydrateren. Bovendien stimuleert het de aanmaak van collageen. Omdat het een lichaamseigen stof betreft, wordt het na verloop van tijd afgebroken en is het aan te raden de behandeling enkele malen per jaar te herhalen voor optimaal resultaat.

De behandeling met HAPPY intim injectables zorgt voor een zichtbare verjonging van de genitale huid. De volgende voordelen zijn onder andere te behalen:

 • Versteviging en verstrakking van het gehele anogenitale gebied
 • Egalere en zachtere huidstructuur
 • Stoppen van huidveroudering en verouderingsverschijnselen
 • Tegengaan van verslapping
 • Veilig en vrij van bijwerkingen of herstelperiode
 • Pijnloze injecties dankzij ultramoderne injectieapparatuur

 

Intim Rebirth: Diepgaande verjonging voor de schaamstreek

Met de HAPPY intim Intim Rebirth gel kun je je schaamstreek een intensieve verjongingsboost geven. Door het vullende effect wordt het volume en de tonus van de huid hersteld, waardoor deze er weer vol en strak uitziet. Rimpels en verslapping worden verminderd terwijl de elasticiteit en veerkracht van de huid worden hersteld. De diepgaande hydratatie zorgt voor een egalere en zachtere huidstructuur.

Dankzij de geavanceerde injectieapparatuur is de behandeling pijnloos en ontspannen. Het effect van de gel is merkbaar tot wel 6 maanden en de behandeling kan indien gewenst maandelijks worden herhaald voor een intensiever resultaat.

 • Om langer van de verjongende effecten te genieten, adviseren wij het gebruik van de HAPPY Intim Rebirth Cream. Deze crème bevat een hyaluronzuurcomplex dat zorgt voor langdurige hydratatie en een zichtbare huidverbetering. Daarnaast bevat de crème actieve ingrediënten die ouderdomsverschijnselen van de huid tegengaan.
 • Voor een nog intensiever resultaat kun je na de Intim Rebirth behandeling de schaamstreek bleken met behulp van de HAPPY Intim Lightening Cream. Gebruik deze crème tweemaal daags gedurende 12 weken vanaf dag 2 na de behandeling. Ter ondersteuning kun je ook gebruik maken van de HAPPY Intim Body Peel, een exfoliërende mousse die de huid grondig reinigt en celvernieuwing stimuleert voor een egaliserend effect.

De transformatie van verslapte naar verjongde schaamstreek met Happy Intim Rebirth gel?!

Op de linker foto is de verslapte schaamstreek van deze klant te zien. Om dit te verhelpen heeft huidtherapeute Kitty gebruik gemaakt van de Happy Intim Rebirth gel en deze via de U225 meso- of ‘intradermale’ injector aangebracht. Het resultaat op de rechter foto spreekt voor zich! De schaamstreek is volledig opgevuld en oogt verjongd. De klant was zeer tevreden met het behaalde resultaat.

Maak nu een afspraak

Tarieven

Bij Happy Intim bieden we verschillende behandelingen aan voor een jeugdige, verzorgde schaamstreek. Hieronder vind je een overzicht van onze tarieven:

Happy Intim
INTAKE (wordt verrekend met je behandeling)€25
HAPPY PEEL, 2 behandelingen + LIGHTENING CREAM (TWV €75) €449*
*inclusief €50 voucher

Onze ervaren specialisten bieden professioneel advies bij het kiezen van de juiste behandeling en de optimale verzorging achteraf, die garant staat voor een doelgericht, veilig resultaat. Daarnaast bieden we een € 50 tegoedkaart aan die gebruikt kan worden voor een van onze behandelingen. Zo kun je op een voordelige manier kennismaken met onze expertise en diensten.

Heb je nog vragen over onze tarieven of wil je graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar om je verder te helpen en te adviseren.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Wat maakt Derma Sensation anders dan andere klinieken?

Ontdek de voordelen van Derma Sensation als Skin Tech Certified Clinic

Als Skin Tech Certified Clinic onderscheidt Derma Sensation zich van andere huidklinieken. Wij bieden hoogwaardige, medisch verantwoorde behandelingen voor de huid. Onze Skin Tech gecertificeerde specialisten hebben de expertise en ervaring om de nieuwste behandelingen veilig en effectief uit te voeren. Hierdoor ben je bij ons verzekerd van optimale kwaliteit en zorg.

Daarnaast werken wij uitsluitend met de meest geavanceerde apparatuur en huidverzorgingsproducten om jouw huid de beste behandeling te geven die het verdient. Wij begrijpen dat elke huid uniek is en daarom bieden wij persoonlijk advies op maat voor iedere individuele situatie.

Of je nu last hebt van huidveroudering, acne, pigmentvlekken, littekens of andere huidproblemen, bij Derma Sensation ben je in goede handen. Onze Skin Tech Certified Clinic biedt de meest geavanceerde behandelingen en verzorgingsproducten voor een gezonde en stralende huid.

Maak nu een afspraak bij onze kliniek in Rotterdam, Den Haag of Gouda en ontdek de voordelen van Derma Sensation als Skin Tech Certified Clinic.

Dit jaar hebben we bij Derma Sensation het Peeling & Skinbooster certificaat van Skin Tech Pharma behaald! Dit betekent dat we veel ervaring hebben op dit gebied en voldoen aan strenge eisen om deze certificering te krijgen. Als Skin Tech Pharma Certified Clinic kunnen we dus uitstekende resultaten garanderen en daar zijn we erg trots op!

Afspraak maken bij Derma Sensation

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw huidprobleem? Maak dan nu een afspraak voor een gratis intakegesprek bij Derma Sensation. Vul het onderstaande formulier in en binnen 24 uur nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen. Onze hooggeschoolde huidspecialisten met een BIG-registratie staan klaar om jouw situatie te bespreken en je te adviseren over de beste behandeling voor jouw huid. Wacht niet langer en boek nu jouw gratis intakegesprek bij Derma Sensation.

En vergeet niet om gebruik te maken van onze € 50 tegoedkaart voor uw eerste behandeling!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.