Plasma Rimpels Bovenlip Verwijderen Rotterdam en Gouda

BOVENLIP CORRECTIE MET EEN PLASMA BEHANDELING

Hoe ontstaan rimpels op de bovenlip?

Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid collageenvezels in de huid af, waardoor de huid slapper wordt en haar elasticiteit verliest. Zo kan een patroon van fijne lijntjes op de bovenlip ontstaan, vaak in combinatie met afhangende mondhoeken en het geleidelijk verdwijnen van het zogenaamde cupidoboogje, oftewel het kuiltje boven de lippen.

🗓️ Maak een afspraak Maak online een afspraak

Wat veroorzaakt bovenlip rimpels?

Rimpelvorming is deels het gevolg van natuurlijke huidveroudering, en deels van vroegtijdige huidveroudering. In het geval van rimpels op de bovenlip hebben we het ook vaak over rokerslijntjes. Zoals de naam doet vermoeden, draagt roken bij aan de vorming van deze rimpels door de schadelijke stoffen in combinatie met het veelvuldig plooien van de huid tijdens het inhaleren van een sigaret. Ander benamingen voor rokerslijntjes zijn bijvoorbeeld een barcode of een plooirokje rond de lippen. Naast sigarettenrook kunnen ook zonneschade en erfelijke aanleg een rol spelen bij het ontstaan van rimpels op de bovenlip.

Hoe kan ik rimpels op mijn bovenlip verwijderen?

Een plasmabehandeling biedt uitstekende mogelijkheden om middels één behandeling rimpels op de bovenlip te verwijderen. Hiervoor is geen operatie vereist maar wordt gebruik gemaakt van geïoniseerd plasma, waardoor de huid plaatselijk ‘verdampt’ en er direct een liftend en verstrakkend effect optreedt. De behandeling is geheel veilig en garandeert een blijvend en natuurlijk resultaat.

Plasmabehandeling voor bovenlip en liplijntjes zonder operatie

Evenals rimpels rond de oogpartij, kunnen liplijntjes een tekenend effect hebben op de algehele uitstraling van het gezicht. De lijntjes beginnen vaak subtiel maar resulteren al gauw in een verbeten gezichtsuitdrukking. Zowel rokerslijntjes als dieperliggende rimpels bovenlip kunnen effectief en blijvend verwijdert worden met behulp van plasmatherapie.

De voordelen van plasmabehandeling rond de mond

Voor het behandelen van lijntjes en rimpels rond de lippen geniet de plasmamethode sterk de voorkeur ten opzichte van het gebruik van fillers, dat in deze gezichtspartij nog vaak wordt toegepast. Hiervoor zijn twee redenen: Een behandeling met opvulmiddel moet regelmatig herhaald worden, terwijl een plasmabehandeling direct een blijvend effect geeft. Met name rond de lippartij is dit een groot voordeel omdat de goede doorbloeding in dit gebied de afbraak van de fillers nog versneld.

 

Daarnaast is het met name bij liplijntjes lastig om een natuurlijk resultaat te bereiken met behulp van fillers. Het inspuiten van vulmiddel met behulp van een injectienaald gebeurd immers handmatig en het is daarbij niet altijd mogelijk om deze honderd procent nauwkeurig te richten. Het effect is al gauw ‘overdone’, oogt onnatuurlijk terwijl een “plasma lift bovenlip” de natuurlijke gezichtsvormen verstrakt en verstevigd.

 • Direct, langdurig resultaat – al na één behandeling zichtbaar
 • Rimpels bovenlip verwijderen
 • Relatief korte herstelperiode
 • Geen risico op infecties
 • Geen littekenvorming
 • Nagenoeg pijnloos
 • Natuurlijk effect: Rimpels en lijntjes versmelten weer met de eigen huid

Als je nu een afspraak maakt voor een plasma bovenlipcorrectie behandeling, betaal je maar €395 !

 

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Wat houdt een plasmage behandeling in?

We brengen een verdovende crème aan op de te behandelende huid en laten dit circa 20 minuten inwerken. Vervolgens raakt de huidtherapeute de huid aan met geïoniseerde plasma. Hierdoor krijg je hele kleine puntjes op je huid te zien die

ongeveer 0,02 mm tot 0,04 mm diep zijn. Na de behandeling voelt de huid warm aan en de gemaakte plasmapuntjes zijn ongeveer een week zichtbaar. Een dag na de behandeling kunnen de behandelgebieden iets gezwollen zijn, maar dit is meestal binnen twee dagen herstelt. Na 1 á 2 weken zal het behandelde gebied eruit zien als een babyhuidje totdat je eigen huidskleur weer terugkeert. Het volledige herstel van de plasmage behandeling duurt 4 – 6 weken. Wij raden je aan de huid goed te beschermen met een crème met SPF. Na 6 weken zal de huid nog doorwerken om collageen en elasticiteit aan te maken en na 12 weken is het eindresultaat bereikt. De huid herstelt zich van nature en laat een mooi, egaal structuur zien. Rimpels lippen verwijderen wordt dus veilig en natuurlijk uitgevoerd met een plasmabehandeling.

Wanneer mag een plasmabehandeling niet worden uitgevoerd?

De plasma behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en voor jong en oud. In een aantal gevallen mag de plasmabehandeling echter niet worden uitgevoerd. Dit geldt als er sprake is van het volgende:

 • Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
 • Epilepsie
 • Diabetes
 • Zwangerschap
 • Gebruik van antibiotica
 • Metalen implantaten in het te behandelen gebied
 • Overige geïmplanteerde apparaten

Is het verwijderen van bovenlip rimpels pijnlijk?

Hoewel het gebied rond de lippen als erg gevoelig beschouwd mag worden, is een plasmabehandeling voor de bovenlip niet pijnlijk te noemen. Wij maken gebruik van een plaatselijke verdoving crème voor optimaal comfort tijdens de behandeling. Na afloop kan de huid enigszins opzwellen en warm aanvoelen maar dit trekt binnen maximaal twee dagen vanzelf weer weg.

Heb jij interesse in een plasmabehandeling?

Wil jij meer weten over de plasmabehandeling? Maak dan vrijblijvend een afspraak. We kunnen dan bespreken welke mogelijkheden er zijn om jou er weer goed uit te laten zien waardoor jij weer lekker in je vel zit. Van ons kun je altijd een eerlijk en persoonlijk advies verwachten. Zo kun jij er zeker van zijn dat jij de beste plasmage behandeling voor een bovenlip krijgt.

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Kosten van plasma behandelingen

Plasmabehandelingen
Bovenooglid €449
Onderooglid€449
Geheel gelaat€1000
Hals klein€295
Hals groot€595

Als je nu een afspraak maakt voor een plasma bovenlipcorrectie behandeling, betaal je maar €395 !

Vraag je gratis intake aan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.