Plasma Rimpels Bovenlip Verwijderen Rotterdam en Gouda

BOVENLIP CORRECTIE MET EEN PLASMA BEHANDELING

Zonder een operatie een significant strakkere huid krijgen, waardoor je jonger en meer uitgerust eruit gaat zien? Dit kan met een Plasma bovenlipcorrectie.

Plasmabehandeling voor bovenlip en liplijntjes zonder operatie

Evenals rimpels rond de oogpartij, kunnen liplijntjes een tekenend effect hebben op de algehele uitstraling van het gezicht. De lijntjes beginnen vaak subtiel maar resulteren al gauw in een verbeten gezichtsuitdrukking. Zowel rokerslijntjes als dieperliggende rimpels bovenlip kunnen effectief en blijvend verwijdert worden met behulp van plasmatherapie.

De voordelen van plasmabehandeling rond de mond

Voor het behandelen van lijntjes en rimpels rond de lippen geniet de plasmamethode sterk de voorkeur ten opzichte van het gebruik van fillers, dat in deze gezichtspartij nog vaak wordt toegepast. Hiervoor zijn twee redenen: Een behandeling met opvulmiddel moet regelmatig herhaald worden, terwijl een plasmabehandeling direct een blijvend effect geeft. Met name rond de lippartij is dit een groot voordeel omdat de goede doorbloeding in dit gebied de afbraak van de fillers nog versneld.

Daarnaast is het met name bij liplijntjes lastig om een natuurlijk resultaat te bereiken met behulp van fillers. Het inspuiten van vulmiddel met behulp van een injectienaald gebeurd immers handmatig en het is daarbij niet altijd mogelijk om deze honderd procent nauwkeurig te richten. Het effect is al gauw ‘overdone’, oogt onnatuurlijk terwijl een “plasma lift bovenlip” de natuurlijke gezichtsvormen verstrakt en verstevigd.

 • Direct, langdurig resultaat – al na één behandeling zichtbaar
 • Rimpels bovenlip verwijderen
 • Relatief korte herstelperiode
 • Geen risico op infecties
 • Geen littekenvorming
 • Nagenoeg pijnloos
 • Natuurlijk effect: Rimpels en lijntjes versmelten weer met de eigen huid

 

Let op! Alleen deze maand krijg je ongelofelijke korting van €100 ! Was je al van plan om  je rokerslijntjes en/of mondrimpels correctie te laten uitvoeren, maak dan snel gebruik van onze actie:

Als je nu een afspraak maakt voor een plasma bovenlipcorrectie behandeling, betaal je maar €295 ipv €395 !

Wat houdt een plasmage behandeling in?

We brengen een verdovende crème aan op de te behandelende huid en laten dit circa 20 minuten inwerken. Vervolgens raakt de huidtherapeute de huid aan met geïoniseerde plasma. Hierdoor krijg je hele kleine puntjes op je huid te zien die

ongeveer 0,02 mm tot 0,04 mm diep zijn. Na de behandeling voelt de huid warm aan en de gemaakte plasmapuntjes zijn ongeveer een week zichtbaar. Een dag na de behandeling kunnen de behandelgebieden iets gezwollen zijn, maar dit is meestal binnen twee dagen herstelt. Na 1 á 2 weken zal het behandelde gebied eruit zien als een babyhuidje totdat je eigen huidskleur weer terugkeert. Het volledige herstel van de plasmage behandeling duurt 4 – 6 weken. Wij raden je aan de huid goed te beschermen met een crème met SPF. Na 6 weken zal de huid nog doorwerken om collageen en elasticiteit aan te maken en na 12 weken is het eindresultaat bereikt. De huid herstelt zich van nature en laat een mooi, egaal structuur zien. Rimpels lippen verwijderen wordt dus veilig en natuurlijk uitgevoerd met een plasmabehandeling.

Wanneer mag een plasmabehandeling niet worden uitgevoerd?

De plasma behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en voor jong en oud. In een aantal gevallen mag de plasmabehandeling echter niet worden uitgevoerd. Dit geldt als er sprake is van het volgende:

 • Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
 • Epilepsie
 • Diabetes
 • Zwangerschap
 • Gebruik van antibiotica
 • Metalen implantaten in het te behandelen gebied
 • Overige geïmplanteerde apparaten

Heb jij interesse in een plasmabehandeling?

Wil jij meer weten over de plasmabehandeling? Maak dan vrijblijvend een afspraak. We kunnen dan bespreken welke mogelijkheden er zijn om jou er weer goed uit te laten zien waardoor jij weer lekker in je vel zit. Van ons kun je altijd een eerlijk en persoonlijk advies verwachten. Zo kun jij er zeker van zijn dat jij de beste plasmage behandeling voor een bovenlip krijgt.

Tevreden klanten, daar doen wij het voor

Wij worden graag gezien als huidkliniek voor al jouw behandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van plasmabehandelingen, maar laserontharing en het behandelen van huidproblemen worden ook door ons deskundig uitgevoerd.  Jij kunt bij ons ervaring, deskundigheid en zo comfortabel mogelijke behandelingen verwachten, waarbij persoonlijk contact, een behandeling op maat, kwaliteit en integriteit voorop staan.Wij kunnen jou nu alles over ons vertellen, maar nog liever laten wij onze klant hierover aan het woord.

Klanten aan het woord

Today I visited Derma Sensation and I can recommend-to every girl who take care of they beauty!!! I got all information I needed!! My first treatment are planned in 😁😁
Experienced skin care professionals · Licensed skin care professional · Beautiful results

Raimonda Raimonda recommends Huidtherapie Derma Sensation via Facebook – March 28, 2019 ·

Na een zeer prettige intake door de eigenaresse in Rotterdam de pijnloze laserontharing behandelingen gestart in Gouda. Inmiddels 4 behandelingen verder en super tevreden. Werd bij de 1e behandeling heel prettig binnen gehaald en wordt tijdens de behandeling continu gevraagd of het goed gaat en te doen is. Mijn behandelingen worden gedaan door Maryam, en ben daar echt super blij mee… voelt goed en vertrouwd waardoor de behandelingen voorbij vliegen en niet te vergeten een super eind resultaat! 

Hennie VanHensen van Uningen reviewed Huidtherapie Derma Sensation on Facebook — 5 star, July 18, 2018 ·

Kosten van plasma behandelingen

Plasmabehandelingen 
Bovenooglid correctie €450€350,-KORTING:€100
Onderooglid lift €450€350,-KORTING:€100
Boven & Onderoogleden €900€600,-KORTING:€300
Voorhoofd €495€395,-KORTING:€100
Fronsrimpels €295€195,-KORTING:€100
Kraaienpootjes €450€250,-KORTING:€200
Rokerslijntjes en mondrimpels €395€295,-KORTING:€100
Neus lippenplooi€250,00
Wangen €495€395,-KORTING:€100
Hals klein €295€195,-KORTING:€100
Hals groot €595€495,-KORTING:€100
Pigmentvlekken (vanaf)€75,00
Fibromen / wratjes€75,00

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

“Ik ben hier voor meerdere behandelingen geweest erg fijn geholpen en met resultaat! Kitty en haar team zijn erg aardig en vertellen alles duidelijk en geven eerlijk advies! Ik ben helemaal tevreden en kom zeker terug!” ~ Ellen

“Al na 3 behandelingen super resultaat met het laseren. Echt een aanrader.” ~ Eline Van Veelen

“Zeer nette personeel. Geven goed advies tijdens en na de behandeling. De salon ziet er altijd schoon uit!” ~ Sadaf Ramzi

Let op! Alleen deze maand krijg je ongelofelijke korting van €100 ! Was je al van plan om  je rokerslijntjes en/of mondrimpels correctie te laten uitvoeren, maak dan snel gebruik van onze actie:

Als je nu een afspraak maakt voor een plasma bovenlipcorrectie behandeling, betaal je maar €295 ipv €395 !

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.