Ooglidcorrectie

Voor wie is het geschikt?

-hangende bovenoogleden
-wallen en lijntjes onder de ogen

Heb je last van hangende oogleden maar vind je een chirurgische ingreep te heftig? Dan is de plasma ooglidcorrectie de oplossing! Bij de plasma ooglidcorrectie wordt er namelijk niet gesneden in de huid en is er geen anesthesie nodig. Wil je af van jouw wallen en lijntjes onder de ogen? Ook deze problemen kunnen worden aangepakt met plasma!

Hoe werkt het?

Het Plasma apparaat heeft bij het uiteinde een klein naaldje, Wanneer de punt bij de huid komt genereert het een elektrische ontlading waardoor er plasma ontstaat. Het plasma maakt een klein gaatje in de huid van ongeveer 0,1 mm. Er worden naast elkaar allemaal van deze kleine gaatjes gemaakt waardoor de huid samentrekt en verstrakt.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling krijg je een verdovende crème op de oogleden, dit moet een half uur intrekken. Tijdens het inwerken van de crème lig je in de behandelkamer met de ogen gesloten. De behandeling zelf duurt paar minuten. Met het plasma apparaat worden er kleine gaatjes in de huid gemaakt. Waardoor de huid krimpt en verstrakt voor het liftende effect.

Na de behandeling

Na de behandeling heb je kleine korstjes op het behandelde gebied, dit zal na maximaal twee weken verdwijnen. Het is belangrijk dat je deze korstjes er vanzelf laat afvallen anders kan er pigmentatie ontstaan. Deze korstjes mogen na drie dagen gecamoufleerd worden met make up. Na de behandeling kunnen de ogen opzwellen, dit is een normale reactie en dit verdwijnt na ongeveer 3 dagen. Het is belangrijk om de de huid na de behandeling te beschermen met SPF 50.