Laser Ontharen Rotterdam, Den Haag en Gouda

Laserontharing in Rotterdam, Den Haag en Gouda

Heb je het ook wel gehad om steeds weer je lichaam te ontharen met scheren, waxen of epileren?
Misschien is laserontharing dan wel iets voor jou. Met het laseren van je benen, gezicht, oksels, bikinilijn of andere plaatsen op je lichaam waar je ongewenst haargroei hebt, ben je definitief van het scheren en waxen af. Een laser ontharing bespaart jou dagelijks een hoop tijd en het geeft een mooie, gladde huid.
Na een ontharingsbehandeling hoef jij je niet meer onzeker te voelen door ongewenst haargroei en kun je altijd in een rokje lopen, een mooie bikini aantrekken of een mouwloos t-shirt dragen.

GELAAT ACTIE:

Let op! Alleen deze maand de eerste 20 nieuwe klanten krijgen de BOVENLIP gratis als ze boeken voor een KIN behandeling.

Je kin ontharen kost slechts €69 per behandeling! Was je al van plan om je ontharen met laser, maak dan snel gebruik van onze actie:

Als je nu een afspraak maakt voor een kin behandeling betaal je slechts €69  + gratis bovenlip behandeling twv €49

Deze behandelingen worden ook vergoed door verzekeraars met aanvullend pakket, dus maak gebruik van deze uniek actie en krijg dit bedrag terug van je verzekeraar.

🗓️ Claim deze actie

Wat is laser ontharen?

Laser ontharen is een zeer effectieve methode om ongewenste haren definitief te verwijderen. Bij deze behandeling wordt met subtiele laserstraaltjes de haarfollikels geleidelijk verschroeit. De energie van deze straaltjes zet het pigment van de haarwortels om in warmte die de haarwortels beschadigt, zodat nieuwe haargroei wordt voorkomen.

Definitief ontharen met een laser is heel geschikt voor het ontharen van het gezicht, de oksels, de bikinilijn en de benen.

Voor een langdurig resultaat, gebruiken wij bij Derma Sensation in Rotterdam, Den Haag en Gouda de Soprano Ice Laser met SHR technologie voor laserontharingen. Met dit systeem kunnen wij u een ontharingsbehandeling bieden die vrijwel pijnloos is.

Gratis intake afspraak boeken

Voordelen van ontharen met een laser

 • Geen hersteltijd, direct na de behandeling kun je je dagelijkse bezigheden direct weer oppakken
 • GEEN GOEDKOPE IPL MET ALLE GEVOLGEN VAN DIEN!
 • Alleen behandelt door ervaren HBO gestudeerde huidtherapeuten
 • Effectief voor alle huid- en haartypes
 • Tot 90% minder haargroei na zes tot acht laserbehandelingen
 • Vrijwel pijnloos met de geavanceerde Soprano ICE Laser ontharingssysteem
 • Veilige behandeling het hele jaar door*
 • Het bespaart je tijd door niet meer elke dag te hoeven scheren of te waxen
 • Geen last meer van ingegroeide haartjes
 • Zelfs laserontharing bikinilijn
 • Benen laseren
 • Laserontharing oksels
 • Je kunt altijd dragen wat je wilt: je mooie lingerie, bikini, rokje of een mouwloos t-shirt: geen zorgen meer over harige benen, oksels of bikinilijn
 • Laser ontharen in Rotterdam
 • Laser ontharen in Den Haag
 • Laser ontharen in Gouda
 • Termijn betaling mogelijk
 • Geheel (of gedeeltelijk) vergoed door verzekeraars

* Ben je zwanger of geef je borstvoeding? Dan zien we je graag na deze periode. Het wordt namelijk afgeraden een laserbehandeling te ondergaan gedurende de zwangerschap of de periode dat je borstvoeding geeft.

Laser ontharen: Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Voor het permanent ontharen met een laser heb je meer dan één behandeling nodig. Wanneer je een afspraak maakt voor een intakegesprek bij een van onze huidklinieken in Rotterdam, Den Haag of Gouda, kun je samen met onze huidtherapeute het aantal behandelingen bespreken. Het aantal behandelingen voor laserontharing is afhankelijk van jouw huidtype, haargroei, hormoonhuishouding, stofwisseling, leeftijd, geslacht en tevredenheid. Gemiddeld zijn onze klanten na 6 tot 8 behandelingen van hun haargroei af. Het is echter niet te garanderen dat je haargroei voor altijd gestopt is: je hormoonhuishouding verandert met het ouder worden waardoor je kans hebt dat je haar op den duur weer gaat groeien. Hoelang een behandeling per keer duurt is afhankelijk van de grootte van het te behandelen deel van je huid.

Kosten laserontharingsbehandeling

Wil je weten hoeveel een behandeling kost? Zie hieronder de verschillende tarieven. Wij hanteren een concurrerende prijzen voor laser ontharen met Soprano ICE Platinum.

Laser ontharen Lichaam Dames
Tepelhoven€49
Oksels€49
Buik€69
Schouders€63
Bikinilijn klein€89
Bikinilijn groot€119
Onderrug€119
Onderarmen€119
Gehele armen€169
Bilnaad€129
Navelstreep€119
Bovenbenen€169
Onderbenen€169
Gehele benen€269
Billen€119
Oksels & Bikinilijn groot€149ACTIE!
FULL BODY: Oksels, Bikinilijn groot & Gehele benen€299ACTIE!
Laser ontharen Gelaat Dames
Bovenlip€49
Kin€69
Oorschelpen€49
Bakkebaard€49
Wangen€69
Hals€109
Nek€109
Gehele gelaat€129

 

 

GELAAT ACTIE:

Let op! Alleen deze maand de eerste 20 nieuwe klanten krijgen de BOVENLIP gratis als ze boeken voor een KIN behandeling.

Je kin ontharen kost slechts €69 per behandeling! Was je al van plan om je ontharen met laser, maak dan snel gebruik van onze actie:

Als je nu een afspraak maakt voor een kin behandeling betaal je slechts €69  + gratis bovenlip behandeling twv €49

Deze behandelingen worden ook vergoed door verzekeraars met aanvullend pakket, dus maak gebruik van deze uniek actie en krijg dit bedrag terug van je verzekeraar.

GRATIS INTAKE AFSPRAAK MAKEN

Veelgestelde vragen

Dat komt omdat haren in cycli groeien: zo is er sprake van een groeifase, een rustfase en een uitvalfase. Niet alle haren zitten tegelijkertijd in de groeifase, wat nodig is om ze effectief te kunnen verwijderen. Per behandeling wordt naar schatting zo’n 15% van de haargroei definitief verwijderd; daarom zijn er in totaal meestal zo’n 6 – 8 behandelingen nodig voordat alle haarzakjes vernietigd zijn.

Nee dat klopt niet. Scheren zorgt er niet voor dat je meer haargroei krijgt, dit is o.a. hormonaal bepaald en daar heeft scheren geen invloed op. Wel kan het lijken alsof de haargroei toegenomen is wanneer je het vergelijkt met de haargroei na epileren of waxen. Dat komt door het feit dat de haren dan met wortel en al verwijderd worden en daarna vaak eerst wat dunner terug groeien. De hoeveelheid haargroei is echte hetzelfde gebleven en neemt niet toe door te scheren.

Om het haarzakje te kunnen vernietigen met behulp van laser, is het belangrijk dat de haarwortel nog aanwezig is. De laserbehandeling richt zich namelijk op het pigment in de haarwortel. Bij epileren en harsen wordt het haar in zijn geheel verwijderd en kan dus niet meer gevonden worden door de laser. Je kunt ongewenste haargroei tussen de behandelingen door echter wel gewoon blijven scheren of knippen. Of verwijderen met behulp van ontharingscrème. Hierbij blijft de haarwortel namelijk wél behouden en kan de laserbehandeling gewoon zijn werk blijven doen.

Definitieve verwijdering van ongewenste lichaamsbeharing staat natuurlijk centraal, en iedere gewenste lichaamszone kan op die manier behandeld worden. Daarnaast is het ook mogelijk om andere huid/haaraandoeningen te behandelen:

 • Folliculitis – Veelvuldig ingegroeide haren die gepaard gaan met ontstekingen waar vooral donkere huidtypen met kroesharen last van kunnen hebben
 • Hidradenitis suppurativa -Ontstekingen van de haartalgklieren, meestal in huidplooien zoals de oksels, liezen of de bilnaad
 • Sinus pilonidalis – haarnestcystes in de bilstreek
 • Donorgebieden ontharen

Vroeger kon dit niet omdat er een groter risico was op ongewenste bijwerkingen van de laser. Tegenwoordig is laserapparatuur veel nauwkeuriger af te stellen waardoor laserbeharing met onze Soprano ICE apparatuur ook voor de donkere of zongebruinde huid mogelijk is. Wel is het belangrijk om enige voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

 • Wacht na de behandeling minstens 2 weken voordat je je huid bloot stelt aan de zon
 • Wacht na een zonvakantie of andere intensieve blootstelling aan de zon minstens 4 weken voordat je een volgende behandeling ondergaat
 • Gebruik ten alle tijden een goede zonnebrandcrème met hoge beschermfactor!

We raden je aan om altijd even met onze huidtherapeute te overleggen wanneer je huid blootgesteld is/wordt aan intensieve zonnestraling zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Wanneer er een iets langer tijdsinterval zit tussen opeenvolgende behandelingen zal dit over het algemeen nog steeds prima resultaten geven.

Nee, je kunt helaas geen zelfbruiners gebruiken wanneer je een ontharingsbehandeling met laser ondergaat.

In principe raden wij een ontharingsbehandeling tijdens de zwangerschap af. Dit omdat veranderende hormoonwaardes ongewenste interacties kunnen geven met het natuurlijke pigmentatieproces van de huid. Dit verschijnsel is ook zonder laserbehandeling zichtbaar wanneer je last krijgt van melasma (zwangerschapsmasker) maar zou onder invloed van laser ook elders kunnen worden opgeroepen.

Over het algemeen is de haarreductie zo’n 90%. Het is ook middels lasbehandeling niet mogelijk om een resultaat van 100% haarvrij te behalen, omdat er onderhuids ook altijd haarzakjes zitten die in een (semi-)permanente slaapmodus staan. Dit betekent dat zij momenteel geen haargroei produceren maar dat kan in de toekomst (onder invloed van hormonen, medicijnen of ouderdom e.d.) veranderen. Mocht dit het geval zijn, dan volstaat vaak een korte onderhoudsbehandeling om ongewenste haren alsnog te verwijderen.

Ja en Nee, de laser heeft de pigment nodig om de haarzakje te vernietigen. Echter veel klanten willen dit toch proberen en we hebben goede resultaten bereikt met name met rood en grijze haren. Blond en dons haren wat minder.

Ja, ook de donker of getinte huid kan bij ons veilig en effectief een laserontharing behandeling ondergaan. Bij Derma Sensation werken wij met de Soprano Ice laser die -in tegenstelling tot veel gebruikelijke laserapparatuur- ook veilig bevonden is voor de donkere huid. Denk hierbij niet alleen aan het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing maar ook voor de behandeling van ingegroeide haren of ontstekingen van de talgklieren waarmee donkere huidtypes naar verhouding vaker mee te maken krijgen. Onze huidtherapeuten informeren je graag omtrent wat er zoal mogelijk is!

Ja, een laserbehandeling is zeker effectiever dan IPL. Bij laserontharing zijn 6 á 8 behandelingen doorgaans voldoende om het gewenste resultaat te bereiken, terwijl IPL om veel meer behandelingen vraagt. Moderne laserapparatuur zoals de Soprano Ice laser van Derma Sensation wordt bovendien zeer veilig geacht met minimale kansen op bijwerkingen of risico’s.

Nee, moderne laserapparatuur zoals de Soprano Ice worden absoluut niet schadelijk geacht voor de huid omdat deze zeer exact kunnen worden afgesteld voor uiteenlopende huidtypes. Na afloop kan de huid gedurende korte tijd wat roodheid of zwelling vertonen, zoals je dit wellicht ook gewend bent van een ontharingsbehandeling door middel van waxing of epileren. Dit trekt normaliter snel weg en je kunt je dagelijkse bezigheden dan ook vrijwel meteen weer hervatten.

Het is weliswaar niet schadelijk om te sporten na een laserbehandeling maar we raden je aan om een dagje te wachten totdat eventuele huidirritatie verdwenen is. Overmatige warmte en zweten kunnen tijdelijke gevoeligheidsreacties verergeren en daar zit je natuurlijk niet op te wachten.

Huidverzorging voor, tijdens en na een ontharingsbehandeling

Gedurende de behandelingsperiode raden wij je epileren, harsen of waxen van je haren af, omdat wij dan de haarwortel kunnen laseren die nog aanwezig is in het haarzakje. Het is geen probleem om je haar tijdens deze periode te knippen of te scheren. Het is ook belangrijk om minstens 6 weken voorafgaand aan de laserbehandeling, het te ontharen gebied niet aan zonlicht en/of zonnebank bloot te stellen. Dit geldt ook voor de gehele behandelingsperiode. Laserontharing benen is bijvoorbeeld ook gewoon mogelijk tijdens je vakantie zolang je je benen goed beschermt!

Gebruik een zonnebrandcrème met een SPF 30 factor of hoger als je naar buiten gaat. In onze huidkliniek kun je een keuze maken uit een aantal goede huidverzorgingsproducten die uitstekend geschikt zijn voor de huid die onthaart is met een laserbehandeling.

Wil je meer weten over laserontharing?

Wil je meer over de behandeling weten, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis proefbehandeling bij één van onze huidklinieken in Rotterdam, Den Haag of Gouda. Lees hier wat je bij een intakegesprek met ons kunt verwachten.

INSPECTIE VAN DE HUID VOORAFGAAND AAN DE BEHANDELING

VEILIGE METHODE DIE BEWEZEN RESULTAAT LEVERT

VRIJWEL PIJNLOZE BEHANDELING

LANGDURIG VAN ONGEWENST HAAR AF

GESCHIKT VOOR ALLE HUIDTYPEN EN LICHAAMSDELEN

ERVAREN EN GESCHOOLD PERSONEEL

ONLINE AFSPRAAK MAKEN EN KORTING KRIJGEN

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Tevreden klanten, daar doen wij het allemaal voor. We worden graag gezien als kliniek voor al jouw huidbehandelingen en met name LASERONTHARING en daarbij staat deskundigheid, zo comfortabel mogelijke behandelingen, persoonlijk contact, persoonlijk aanpak en integriteit hoog bij ons in het vaandel.

Daar kunnen we jou alles over vertellen, maar nog liever laten wij onze klant hierover aan het woord:

WAAROM DERMA SENSATION?

Derma Sensation is geen schoonheidssalon. In alle privacy en zorg vinden de behandelingen plaats in onze rustgevende en moderne `kliniek voor de huid´. Onze medewerkers zijn hooggeschoolde huidspecialisten met een BIG-registratie die met aandacht en zorg voor je klaarstaan. Omdat we kwaliteit willen leveren, controleren we altijd eerst of je huid een (laser)behandeling goed zal doorstaan. Mocht dit niet zo zijn dan gaan wij hierover met jou in gesprek.
Je kunt bij onze huidklinieken in Den haag (tot 18:00) Gouda (blauwe zone) en Rotterdam gratis parkeren en met onze ruime openingstijden kun je ook na kantoortijd prima bij ons terecht.

 

 

DE SPECIALISTEN


Kitty: Hoofd huidtherapeut & Laserspecialist