Menu
Contact

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Bij Derma Sensation is het telefoonnummer niet verborgen achter tien schermen. Je hoeft ook niet eerst door een FAQ heen te worstelen om vervolgens een terugbelformulier in te vullen. Wij vinden het juist leuk als je ons belt! Dan kunnen we je vragen beantwoorden, iets uitleggen, of enthousiast vertellen hoe goed onze behandelingen zijn. Wil je toch liever contact via een ander kanaal? Dat kan via verschillende manieren, net wat jou beter uitkomt. Je kunt ons dus bellen, whatsAppen, een bericht sturen via Facebook messenger, emailen, langskomen, of het contactformulier invullen.

Email

Je kunt naar info@dermasensation.nl een email sturen
Rotterdam
Jacob van Campenplein 124
3067LD Rotterdam
Gouda
Lekkenburg 2
2804 XC GOUDA
Whatsapp

Contactformulier:


Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.  • Een afspraak dient 48 uur voor aanvang van de afgesproken behandeling te worden geannuleerd. Wanneer hier geen sprake van is, zullen de kosten alsnog in rekening worden gebracht.

KLANTEN REVIEWS

Zeer chique en met name een mooi salon, ben uitstekend te woord gestaan. Ze heeft me heel aandachtig geïnformeerd en zelfs behandelingen afgeraden ivm dat het niet geschikt is voor mij. Dit trok mij erg aan, het gaat hier vooral om eerlijkheid en belang van de klant. Ik zal de komende tijden vaak langs komen en ik kijk er ieder keer weer naar uit!

MARI HOSSEINI

GRATIS PROEFBEHANDELING?

Maak nu een afspraak voor een gratis proefbehandeling. Ervaar zelf het gemak van deze laser. 100% pijnloos ontharing!

MAAK AFSPRAAK

VESTIGINGEN

scrolltop