Haaruitval door corona? Behandeling in Rotterdam, Den Haag en Gouda

COVID-19-infectie is een belangrijke oorzaak van acuut telogeeneffluvium

“Extreme haaruitval na corona: ‘Ik trok bossen tegelijk uit mijn hoofd’, dit artikel kun je lezen op RTL Nieuws

Ook kun je op American National Library of Medicine lezen dat COVID-19-infectie een belangrijke oorzaak is van acuut telogeen effluvium. Acuut telogeen effluvium is een haarverlies, treedt meestal op 3 maanden na de stressvolle gebeurtenis die haaruitval veroorzaakt en houdt tot 6 maanden aan. Het kan in verband worden gebracht met post-COVID-19-infectie.

Wat voor behandelingen hebben wij tegen haarverlies?

🗓️ Maak een afspraak 📲 Bel mij terug

XL HAIR® Booster tegen haaruitval

XL Hair® is een haarversterker die alle vormen van haarverlies en symptomatisch haarverlies behandelt. XL Hair® voedt en (re)activeert de haarzakjes met hyaluronzuur, vitamines en groeihormoon. Vitaminen en groeihormoon stimuleren de haarzakjes om haar te laten groeien, waardoor je nieuwe haren kunt laten groeien. Deze ingrediënten zorgen voor een betere conditie van de hoofdhuid wat resulteert in prachtig dik haar. Met XL Hair® stop je haaruitval binnen drie maanden en stimuleer je de natuurlijke haargroei.

Tevreden klanten, daar doen wij het voor

Wij worden graag gezien als huidkliniek voor al jouw behandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van xl hair behandelingen maar laserontharing en het behandelen van huidproblemen worden ook door ons deskundig uitgevoerd. Jij kunt bij ons ervaring, deskundigheid en zo comfortabel mogelijke behandelingen verwachten, waarbij persoonlijk contact, een behandeling op maat, kwaliteit en integriteit voorop staan. Zie resultaat en review van onze klant hieronder:

Heb jij interesse in een xl hair behandeling?

Wil jij meer weten over de xl hair behandeling? Maak dan vrijblijvend een afspraak. We kunnen dan bespreken welke mogelijkheden er zijn om jou er weer goed uit te laten zien waardoor jij weer lekker in je vel zit. Van ons kun je altijd een eerlijk en persoonlijk advies verwachten. Zo kun jij er zeker van zijn dat jij de beste xl hair behandeling tegen haarverlies krijgt.