Cryolipolyse behandeling Rotterdam, Den Haag en Gouda

Wat is een cryolipolyse behandeling

Een cryolipolyse behandeling is een vernieuwende, maar nog betrekkelijk nieuwe, medische technologie die vet bevriest op alle gewenste huidplekken. Vet bevriezen is een niet-invasieve manier om hardnekkig vet voorgoed te elimineren. Het maakt gebruik van gecontroleerde koeling om vetcellen te bevriezen zonder pijn of downtime. Deze revolutionaire technologie is nu beschikbaar in onze kliniek. Het mooie van deze behandeling is dat ze als een enkele of als een reeks behandelingen kan worden uitgevoerd, afhankelijk van de unieke behoeften van elke cliënt. Een behandeling in onze kliniek wordt iedere keer begeleid door een ervaren, gepassioneerde en vriendelijke huidtherapeut.

De behandeling duurt ongeveer 45 minuten tot een uur. Tijdens de behandeling lig je comfortabel op de behandelbank met zachte muziek. Tijdens deze tijd kun je lekker een boek of tijdschrift lezen, even je ogen dicht doen of even een kopje koffie/thee drinken.

Intake Aanvragen Online Agenda Afspraak

Cryolipolyse: zonder operatie vet verwijderen

Het gewicht verliezen is misschien wel het ideaal van iedereen. De oplossing voor het vetverlies zonder operatie is Cryolipolyse. Cryolipolyse is een methode om je vet te verwijderen zonder dat je een chirurgische behandeling ondergaat.. De Cryolipolyse behandeling wordt gedaan met behulp van een speciaal apparaat. De nieuwe behandeling is gebaseerd op een eenvoudige, wetenschappelijk bewezen principes en beschikt over diverse voordelen ten opzichte van chirurgische procedures. Huidkliniek Derma Sensation maakt inmiddels al meer dan een jaar gebruik van deze nieuwe techniek. Je kunt hiermee in één keer tot aantal cm vet verwijderen in verschillende delen van het lichaam. Bij iedere behandeling wordt immers het vetweefsel vernietigd door middel van een uniek vetbevriezing. Wil je zelf ook ervaren? Maak een een gratis intake afspraak.

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Hoe werkt vetbevriezing?

Vetbevriezing is niet-invasieve alternatief voor liposuctie-operatie. Het is speciaal ontworpen om hardnekkig vet op probleemgebieden zoals buik, dijen en armen te verminderen door de vetcellen op die plaatsen te bevriezen. Het bevriezen van vet is een natuurlijk en effectief proces om de vetlaag dunner te maken. De vetcellen worden dan aan extreme kou blootgesteld. Na je behandeling verwerkt en elimineert je lichaam je vetcellen op natuurlijke wijze. Het is wel essentieel dat je voldoende water drink en voldoende beweegt.

Bevriezen AAN Vet UIT

Zie in onderstaande video de stappen:

 

Op welke gebieden kun je behandeld worden?

Met ons innovatieve apparaat maakt effectieve behandeling mogelijk voor de verschillende lichaamsgebieden waar lichaamsvet zich graag vast zet:

 

   • Onderkin
   • Nek
   • Schouders, rug, schouderbladen
   • Buik
   • Love handles
   • Armen
   • Bovenbenen
   • Buitenste dijen
   • Binnenste dijen
   • Onder de billen
   • Knieën
   • Oksel
   • Flanken 

 

 

 

 

 

Tijdens een gratis en vrijblijvend intake, kunnen wij u meer informeren over de mogelijkheden.

 

Wat zijn de voordelen van vet bevriezen?

Als je te zwaar bent, denk je  misschien dat het niet meer kan. Maar nu kun je gemakkelijk prachtige resultaten bereiken. Derma Sensation heeft bewust gekozen voor de CLATUU ALPHA technologie omdat deze significante voordelen biedt ten opzichte van gangbare cryolipolyse technologie:

 • Het grote assortiment opzetstukken is ontworpen voor alle lichaamscontouren
 • Biedt effectieve 360° koeling middels extra grote koelplaten die het gehele lichaamsgebied gelijkmatig behandelen
 • De beoogde minimumtemperatuur wordt sneller bereikt voor meer efficiëntie
 • Absoluut veilig voor omliggende weefsels en zenuwen

Met een cryolipolyse behandeling heb je ook nog de volgende voordelen:

 • Supersnel resultaat
 • Geen littekens
 • Blijvend resultaat: verwijderde vetcellen komen nooit meer terug
 • Comfortabele, pijnloze behandeling
 • Geen herstelperiode: je kunt je dagelijkse bezigheden meteen weer helemaal hervatten
 • Nagenoeg risicovrij: geen operaties, hechtingen of verdovingen nodig
 • Natuurlijk proces: Het lichaam breekt de vetcellen zelf af en scheidt ze vervolgens uit
 • Korte behandelduur
Consult aanvragen

Cryolipolyse voor en na foto's

Veelgestelde vragen

Zijn de resultaten echt voor altijd?

Ja! Vetcellen die eenmaal verwijderd zijn door middel van cryolipolyse zijn voor altijd verdwenen. Als jij in de toekomst let op een gezonde leefstijl en voldoende beweging, is de kans klein dat jouw lichaam nieuwe vetcellen aan zal maken of bestaande vetcellen uit zullen dijen. Het is dus wel zeker van belang dat jij gezonde leefgewoontes nastreeft voor een optimaal resultaat.

Is verdoving mogelijk?

Nee, een cryolipolyse-behandeling wordt altijd zonder verdoving uitgevoerd, simpelweg omdat de behandeling niet pijnlijk is. Je ervaart hooguit een tintelende of prikkelende sensatie maar van pijn zal geen sprake zijn.

Waar moet ik na afloop van de behandeling rekening mee houden?

Je kunt je dagelijkse bezigheden allemaal meteen weer oppakken na een vetbevriezingsbehandeling. Mogelijk is de behandelde huid nog enkele uren wat rood, en in sommige gevallen kunnen lokale bloeduitstortingen ontstaan. Deze trekken echter snel vanzelf weer weg en zijn niets om je zorgen over te maken.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit hangt af van het gewenste resultaat, maar wij gaan doorgaans uit van 2 tot 4 behandelingen met zo’n 2 maanden ertussenin. Dit geeft jouw lichaam voldoende tijd om de afgebroken vetcellen weg te werken voordat je er nog een schepje bovenop doet. Ook kun je na enkele weken pas zien wat het uiteindelijke resultaat is, Wel is het mogelijk om tussentijds LPG Endermologie -massages te ondergaan voor een sneller en strakker resultaat.

Is de behandeling veilig?

Ja, een vetbevriezingsbehandeling wordt nagenoeg geheel veilig geacht – in tegenstelling tot liposuctie waar meerdere risico’s en een langdurige hersteltijd aan verbonden zijn. De behandelapparatuur van CLATUU ALPHA regelt het koelproces dusdanig precies dat er geen schade voor omliggend weefsel plaats kan vinden – enkel de vetcellen worden hierdoor beïnvloed en zullen nadien tot afbraak over gaan.

Waar kan ik terecht voor deze behandeling?

Je kunt voor cryolipolyse behandeling terecht bij cryolipolyse Rotterdam, cryolipolyse Den Haag en cryolipolyse Gouda!.

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Ervaring van een klant tijdens haar behandeling

Bekijk hieronder de video waarin een klant precies vertelt wat je kunt verwachten:

Kosten vetbevriezing

Vetbevriezing biedt uitkomst!

Staan afvallen, kilo’s kwijtraken en/of figuurcorrectie op jouw lijst?

Een goed begin is het halve werk! Een goed begin is het halve werk! Maak nu een gratis intake afspraak om jouw mogelijkheden te bespreken.

Voor een vetbevriezingsbehandeling kom je eerst op een intake. Dit intakegesprek is gratis en vrijblijvend. Tijdens het consult worden jouw wensen besproken en wordt een behandelplan opgesteld met de bijbehorende kosten. De exacte kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren bijvoorbeeld welke zone behandeld moet worden, aantal benodigde behandelingen en natuurlijk jouw situatie en gezondheid. Wij kijken ook naar wat mogelijk is en welke resultaten jij wilt bereiken. De kosten verschillen dus per persoon. Tijdens het consult zal je hierover geïnformeerd worden.

Een behandeling met 1 plaatsing/behandelkop: €249

Een behandeling met 2 plaatsingen/behandelkoppen: €498

+

Transformeer je lichaam met gemak: 1+1 gratis cryolipolyse voucher nu beschikbaar!

Voucher downloaden Messenger Voucher downloaden Formulier

Afspraak maken voor cryolipolyse behandeling

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.