Cryolipolyse behandeling: vetbevriezing

Effectief vet verwijderen met cryolipolyse/vetbevriezing bij Huidkliniek Derma Sensation

Wil je eindelijk af van die overtollige vetkussentjes en ontsierende onderkin?

Ontdek nu de nieuwste CLATUU ALPHA technologie voor vetbevriezing of cryolipolyse bij Derma Sensation. Onze behandelingen zijn veilig, niet-invasief en bieden langdurige resultaten.

En als je nu een afspraak maakt, ontvang je een €50 tegoedkaart die je kunt gebruiken voor je behandeling bij Derma Sensation.

Wacht niet langer en plan vandaag nog een afspraak in om te profiteren van deze geweldige aanbieding en geniet van een slanker en strakker lichaam dankzij vetbevriezing of cryolipolyse.

Meer informatie voor mannen

€50 tegoedkaart

Staan afvallen, kilo’s kwijtraken en/of figuurcorrectie op jouw lijst?

Derma Sensation heeft momenteel een fantastische actie lopen! Als je kiest voor een vetbevriezingsbehandeling met de CLATUU ALPHA, ontvang je een tegoedkaart ter waarde van €50,- die kan worden gebruikt voor een behandeling naar keuze. Op deze manier kun je niet alleen profiteren van de voordelen van de geavanceerde CLATUU ALPHA-technologie, maar ook nog eens van een aantrekkelijke korting op een andere behandeling. Wacht niet langer en maak nu gebruik van deze tijdelijke actie bij Derma Sensation! Verwen jezelf met een mooie behandeling en investeer in jouw zelfvertrouwen!

Een behandeling met 1 plaatsing/behandelkop: €249

Een behandeling met 2 plaatsingen/behandelkoppen: €498

Voucher downloaden Messenger Voucher downloaden Formulier

Hoe Dutch WBFF Pro Fitness Model Evelien van Pelt effectief oude vetten op haar achterbenen verminderde met cryolipolyse vetbevriezing bij Huidkliniek Derma Sensation

Evelien van Pelt, een Dutch WBFF Pro Fitness Model, benaderde Huidkliniek Derma Sensation met de vraag of we haar konden helpen om de oude vetten op haar achterbenen te verminderen, die ondanks al haar inspanningen tijdens het trainen niet weggingen. Dit is een veel voorkomend probleem waar veel mensen mee te maken hebben. Na een grondige evaluatie van haar situatie hebben we Evelien behandeld met onze nieuwste cryolipolyse vetbevriezingstechnologie, waarmee we effectief vetcellen konden verminderen zonder dat er schade aan haar huid werd toegebracht. Evelien was erg tevreden met het resultaat en we zijn blij dat we haar konden helpen om haar doelen te bereiken.

 

Wat is cryolipolyse? Alles wat je moet weten over deze effectieve methode voor vetvermindering

Cryolipolyse, ook wel bekend als vetbevriezing, is een innovatieve behandelmethode waarmee je hardnekkige vetopslag permanent kunt verwijderen zonder een operatie te ondergaan. Hierdoor is het eenvoudiger dan ooit om lokaal vet te verliezen, met name op plaatsen waar het lichaam van nature vet vasthoudt, zoals de buik, love handles, onderkin, boven de knieën, rond de bh-lijn en rond de billen. Dankzij geavanceerde behandelapparatuur is vetbevriezing vrijwel overal op het lichaam mogelijk.

Cryolipolyse werkt door het bevriezen van vetcellen, waardoor ze afsterven en op een natuurlijke manier worden afgebroken door het lichaam. Lees verder om meer te weten te komen over deze effectieve methode voor vetvermindering.

Maak een gratis consult afspraak Via Online Agenda gaat het sneller :)

Hoe werkt vetbevriezing? Alles wat je moet weten over cryolipolyse en het bevriezen van vetcellen

Bij een cryolipolyse behandeling worden lokale vetophopingen aangepakt met speciale opzetstukken die het vetweefsel vacuüm zuigen en gedurende 30-45 minuten intensief afkoelen. Bij DermaSensation maken wij gebruik van de geavanceerde CLATUU ALPHA technologie, die zich op verschillende manieren onderscheidt van andere apparaten.

 • Het brede assortiment aan speciaal ontworpen opzetstukken maakt het mogelijk om vrijwel elk lichaamsgebied gericht te behandelen.
 • Bovendien beschikt de CLATUU ALPHA over extra grote koelplaten die het mogelijk maken om het behandelde gebied 360 graden rondom effectief te koelen.
 • Het krachtige vermogen van de CLATUU ALPHA zorgt ervoor dat de minimumtemperatuur sneller bereikt en beter vastgehouden wordt dan bij vergelijkbare apparaten.
 • Tot slot is de technologie van CLATUU ALPHA veilig bevonden voor omliggende weefsels en zenuwen.
 • Cryolipolyse behandelingen met de CLATUU ALPHA technologie zijn daarom een effectieve en veilige manier om vetcellen te verminderen en te verwijderen.

Bevriezen AAN Vet UIT

Hoe werkt vetbevriezing en wat gebeurt er met de vetcellen?

Vetcellen zijn veel gevoeliger voor kou dan omliggend spier- en zenuwweefsel. Bij temperaturen onder de 7 graden Celsius kristalliseren vetcellen en vallen ze uiteindelijk uiteen. Door langdurige blootstelling aan lage temperaturen raken vetcellen beschadigd, waardoor het lichaam ze kan afvoeren.

Dit afbraakproces begint ongeveer 2 maanden na de vetbevriezing en kan tot 6 maanden duren. Hoewel de resultaten niet direct na de behandeling zichtbaar zijn, zijn ze wel blijvend.

Eenmaal verwijderde vetcellen komen namelijk nooit meer terug. Cryolipolyse, of vetbevriezing, is daarom een effectieve manier om hardnekkige vetophopingen te verminderen. Het behandelde gebied wordt geleidelijk aan strakker en slanker, waardoor het uiteindelijke resultaat indrukwekkend is.

Voor wie is vetbevriezing geschikt?

Cryolipolyse, ook wel vetbevriezing genoemd, is het meest geschikt voor mensen die een gezonde levensstijl hebben en regelmatig bewegen of sporten, maar toch last hebben van lokale vetopslag op bepaalde lichaamsgebieden. Het kan namelijk voorkomen dat vet zich op deze plekken hardnekkig vasthoudt, ondanks inspanningen om af te vallen of te sporten.

Door middel van cryolipolyse kun je zelf bepalen welke overtollige vetcellen je wilt laten verdwijnen en zo je lichaamscontouren naar eigen voorkeur verstrakken. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat cryolipolyse niet geschikt is voor mensen met overgewicht of obesitas. Voor deze groep zijn andere behandelmethoden meer geschikt om het lichaamsgewicht te verminderen.

GRATIS INTAKE

Ontdek de voordelen van CLATUU ALPHA bij vetbevriezing

Heb je last van een onderkin en vind je dat je gezichtscontouren niet goed tot hun recht komen?

Of wil je definitief afrekenen met storende vetophopingen op je buik, rug of onder je bh-bandje?

Het kan zijn dat lichaamsvet op sommige plaatsen, zoals rond de bilpartij en bovenbenen, moeilijk weg te krijgen is, ondanks een gezonde levensstijl en sporten. Herkenbaar? Dan is de CLATUU vetbevriezing dé oplossing voor jou!

Met de geavanceerde vetbevriezingsmethode van CLATUU ALPHA kan bijna elk lichaamsdeel tussen de onderkin en de knieën eenvoudig en comfortabel worden behandeld.

Lokale vetopslag aanpakken met CLATUU ALPHA Vetbevriezing

Het innovatieve ontwerp van CLATUU ALPHA maakt effectieve behandeling mogelijk voor de verschillende lichaamsgebieden waar lichaamsvet zich graag vast zet:

 • Onderkin
 • Nek
 • BH-lijn (schouders, rug, schouderbladen)
 • Buik
 • Love handles
 • Armen
 • Bovenbenen
 • Buitenste dijen
 • Binnenste dijen
 • Billen
 • Onder de billen
 • Knieën
 • Oksel
 • Flanken

Vet bevriezen: hoe gaat het in zijn werk?

Cryolipolyse, beter bekend als vetbevriezing, is een methode waarbij vetcellen worden afgebroken door ze bloot te stellen aan koude temperaturen. Deze behandeling is volledig veilig en vereist geen operatie of verdoving. Het lichaam ruimt de afgebroken vetcellen op en er is geen hersteltijd nodig. Na de behandeling kun je meteen je dagelijkse bezigheden hervatten en kun je genieten van een strakker en meer gedefinieerd lichaamssilhouet.

CLATUU ALPHA: De voordelen van vetbevriezing zonder operatie of hersteltijd

Derma Sensation heeft bewust gekozen voor de CLATUU ALPHA technologie omdat deze significante voordelen biedt ten opzichte van gangbare cryolipolyse technologie:

 • Het grote assortiment opzetstukken is ontworpen voor alle lichaamscontouren
 • Biedt effectieve 360° koeling middels extra grote koelplaten die het gehele lichaamsgebied gelijkmatig behandelen
 • De beoogde minimumtemperatuur wordt sneller bereikt voor meer efficiëntie
 • Absoluut veilig voor omliggende weefsels en zenuwen

 

Hoe verloopt de behandeling?

Zie in onderstaande video de stappen:

 

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Ervaring van een klant tijdens haar behandeling

Bekijk hieronder de video waarin een klant precies vertelt wat je kunt verwachten:

Cryolipolyse voor en na foto's

Cryolipolyse resultaat

Vetcellen die bevroren zijn geweest middels cryolipolyse worden door het lichaam als afwijkend beschouwd en opgeruimd. Dit betekent dat deze vetcellen niet enkel krimpen, maar daadwerkelijk verdwijnen! Hierdoor zullen de lichaamscontouren blijven afnemen in omvang en wordt het natuurlijke lichaamssilhouet verstrakt. Bovendien zet je een rem op het welbekende jojo-effect, aangezien verwijderde vetcellen niet op hol kunnen slaan wanneer je eens wat meer calorieën binnen krijgt. Cryolipolyse is dan ook een investering in je droomfiguur waar je levenslang profijt van houdt!

Vetbevriezing (cryolipolyse) is zowel veilig als effectief en wint daardoor wereldwijd enorm aan populariteit. De unieke behandelmethode zorgt ervoor dat hardnekkige vetopslag permanent verwijderd kan worden door het snel en pijnloos ‘bevriezen’ van de ongewenste vetreserves.

Kosten vetbevriezing

Vetbevriezing biedt uitkomst!

Staan afvallen, kilo’s kwijtraken en/of figuurcorrectie op jouw lijst?

Op dit moment heeft Derma Sensation een geweldige actie lopen! Bij afnemen van een vetbevriezing behandeling met de CLATUU ALPHA ontvang je namelijk een tegoedkaart ter waarde van maar liefst €50. Deze tegoedkaart kan gebruikt worden voor een behandeling naar keuze. Zo kun je niet alleen genieten van de voordelen van de geavanceerde CLATUU ALPHA technologie, maar ook nog eens profiteren van een aantrekkelijk voordeel voor een behandeling. Wacht dus niet langer en profiteer nu van deze tijdelijke actie bij Derma Sensation!

Een behandeling met 1 plaatsing/behandelkop: €249

Een behandeling met 2 plaatsingen/behandelkoppen: €498

Voucher downloaden Messenger Voucher downloaden Formulier

AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN CRYOLIPOLYSE BEHANDELING

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

5* review!

Lees op Google de 5 sterren review van onze klant: