Cryolipolyse behandeling: vetbevriezing

Vet verwijderen door cryolipolyse vetbevriezing bij Huidkliniek Derma Sensation

EINDELIJK EEN OPLOSSING DIE LICHAAMSVET DOET SMELTEN ALS SNEEUW VOOR DE ZON !

Ben je op zoek naar een manier om écht van overtollige vetkussentjes of een ontsierend onderkin af te komen? Dan heb je eindelijk gevonden wat je zocht:Sinds kort kun je bij Derma Sensation terecht voor vetbevriezing met de allernieuwste CLATUU ALPHA technologie!

Meer informatie voor mannen

Evelien van Pelt

Evelien is een Dutch WBFF Pro Fitness Model.

Ze kwam bij ons met de vraag of wij de oude vetten op haar achterbenen konden behandelen. Want ondanks alle trainingen gaan die niet weg. Dit is wat we vaak horen.

Zie haar behandeling:

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse is een ander woord voor vetbevriezing. Middels deze innovatieve behandelmethode is het mogelijk om hardnekkige vetopslag voorgoed te verwijderen zonder een operatie te ondergaan. Hierdoor is het eenvoudiger dan ooit om lokaal vet te verliezen, met name op plaatsen waar het lichaam van nature vet vast zet. Denk hierbij aan buikvet, love-handels en onderkin maar ook boven de knieën, rond de bh-lijn of rond de billen. Geavanceerde behandelapparatuur maakt het mogelijk om vetbevriezing nagenoeg overal op het lichaam toe te passen.

🗓️ Maak een afspraak 📲 Bel mij terug

Hoe werkt vetbevriezing?

Tijdens een cryolipolyse behandeling worden plaatselijke vetreserves met behulp van de speciale opzetstukken vacuüm gezogen en vervolgens gedurende 30 – 45 minuten intensief gekoeld. Bij DermaSensation werken wij hiervoor met de geavanceerde technologie van het merk CLATUU ALPHA, dat zich onderscheid op een aantal belangrijke punten:

 • Het brede assortiment speciaal ontworpen opzetstukken maakt het mogelijk om nagenoeg ieder lichaamsgebied doelgericht te kunnen behandelen
 • CLATUU ALPHA beschikt over extra grote koelplaten, waardoor het mogelijk is om het te behandelen gebied 360° rondom effectief te kunnen koelen
 • Door het sterke vermogen van de CLATUU ALPHA wordt de minimumtemperatuur sneller bereikt en beter vastgehouden
 • De technologie van CLATUU ALPHA is geheel veilig bevonden voor de omliggende weefsels en zenuwen

Bevriezen AAN Vet UIT

Wat gebeurt er met de vetcellen?

Vetcellen zijn veel gevoeliger voor kou dan het omliggende spier- en zenuwweefsel: al onder de 7 graden beginnen vetcellen de kristalliseren en vallen ze uiteindelijk uiteen. Bij langdurige blootstelling aan lage temperaturen raken vetcellen dusdanig beschadigd, dat het lichaam de cellen nadien af zal voeren. Dit afbraak proces komt na zo’n 2 maanden goed op gang en geeft binnen 4 maanden de meest indrukwekkende resultaten. In totaal blijft het lichaam tot zo’n 6 maanden na de vetbevriezing vetcellen afvoeren.
Een vetbevriezing geeft dus niet meteen na afloop resultaat, maar het uiteindelijke resultaat is wel blijvend. Eenmaal verwijderde vetcellen komen namelijk nooit meer terug.

Voor wie is vetbevriezing geschikt?

Vetbevriezing is het meest geschikt voor mensen die gezond leven en bewegen of aan sport doen en lokale vetopslag willen verwijderen. Op bepaalde lichaamsgebieden kan vetopslag namelijk zo hardnekkig zijn, dat lijnen en sporten hier weinig effect op hebben. Middels vetbevriezing kies je zelf waar je overtollig lichaamsvet wilt laten verdwijnen om je lichaamscontouren naar eigen voorkeur te verstrakken. Vetbevriezing is echter niet geschikt bij overgewicht of obesitas.

ACTIE CLAIMEN

Wat kan CLATUU ALPHA voor jou betekenen?

Stoor je je aan je onderkin en gebrek aan natuurlijke gezichtscontouren? Wil je graag definitief afrekenen met storende vetrolletjes, love handles of vetkussentjes op buik, rug of onder je bh?

Ook rond de bilpartij en bovenbenen blijft lichaamsvet vaak hardnekkig zitten – ongeacht sporten en gezonde voeding. Herkenbaar? Dan heeft CLATUU vetbevriezing dé oplossing voor jou! Nagenoeg iedere lichaamslocatie tussen onderkin en knieën kan eenvoudig en comfortabel worden behandeld met de geavanceerde vetbevriezingsmethode van CLATUU ALPHA!

Waar wil jij lichaamsvet definitief verwijderen?

Het innovatieve ontwerp van CLATUU ALPHA maakt effectieve behandeling mogelijk voor de verschillende lichaamsgebieden waar lichaamsvet zich graag vast zet:

 • Onderkin
 • Nek
 • BH-lijn (schouders, rug, schouderbladen)
 • Buik
 • Love handles
 • Armen
 • Bovenbenen
 • Buitenste dijen
 • Binnenste dijen
 • Billen
 • Onder de billen
 • Knieën
 • Oksel
 • Flanken

Zo werkt vet bevriezen

Vetbevriezing is gebaseerd op het feit dat vetcellen afsterven wanneer ze in sterke mate worden afgekoeld. Dit proces wordt ook wel cryolipolyse genoemd en zorgt ervoor dat het lichaam de afgebroken vetcellen zelf opruimt. Hier is geen operatie of verdoving voor nodig; het betreft een 100% veilige behandeling. De behandeling kent geen hersteltijd – je kunt je dagelijkse bezigheden meteen na afloop weer opnemen en je lichaam doet de rest voor een strak en afgelijnd lichaamssilhouet.

De voordelen van CLATUU ALPHA

Derma Sensation heeft bewust gekozen voor de CLATUU ALPHA technologie omdat deze significante voordelen biedt ten opzichte van gangbare cryolipolyse technologie:

 • Het grote assortiment opzetstukken is ontworpen voor alle lichaamscontouren
 • Biedt effectieve 360° koeling middels extra grote koelplaten die het gehele lichaamsgebied gelijkmatig behandelen
 • De beoogde minimumtemperatuur wordt sneller bereikt voor meer efficiëntie
 • Absoluut veilig voor omliggende weefsels en zenuwen

 

Hoe verloopt de behandeling?

Zie in onderstaande video de stappen:

 

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Vetbevriezing plus LPG Endermologie

Wil je versneld prachtige resultaten bereiken door vetbevriezing en LPG Endermologie te combineren? LPG Endermologie heeft de functie vetbevriezing goed voor te bereiden en ervoor zorgen dat  vetcellen sneller afgebroken worden en het lichaam efficiënter kunnen verlaten. We hebben een speciaal programma samengesteld met leuke korting! Deze combinatie is uniek in regio Rotterdam!

 

 

Ervaring van een klant tijdens haar behandeling

Bekijk hieronder de video waarin een klant precies vertelt wat je kunt verwachten:

Cryolipolyse voor en na foto's

Cryolipolyse resultaat

Vetcellen die bevroren zijn geweest middels cryolipolyse worden door het lichaam als afwijkend beschouwd en opgeruimd. Dit betekent dat deze vetcellen niet enkel krimpen, maar daadwerkelijk verdwijnen! Hierdoor zullen de lichaamscontouren blijven afnemen in omvang en wordt het natuurlijke lichaamssilhouet verstrakt. Bovendien zet je een rem op het welbekende jojo-effect, aangezien verwijderde vetcellen niet op hol kunnen slaan wanneer je eens wat meer calorieën binnen krijgt. Cryolipolyse is dan ook een investering in je droomfiguur waar je levenslang profijt van houdt!

Vetbevriezing (cryolipolyse) is zowel veilig als effectief en wint daardoor wereldwijd enorm aan populariteit. De unieke behandelmethode zorgt ervoor dat hardnekkige vetopslag permanent verwijderd kan worden door het snel en pijnloos ‘bevriezen’ van de ongewenste vetreserves.

Vetbevriezing biedt uitkomst!

Staan afvallen, kilo’s kwijtraken en/of figuurcorrectie op jouw lijst?

Een goed begin is het halve werk! Een goed begin is het halve werk! Maak nu een gratis intake afspraak om jouw mogelijkheden te bespreken.

Kosten vetbevriezing

Voor een vetbevriezingsbehandeling kom je eerst op een intake. Dit intakegesprek is gratis en vrijblijvend. Tijdens het consult worden jouw wensen besproken en wordt een behandelplan opgesteld met de bijbehorende kosten. De exacte kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren bijvoorbeeld welke zone behandeld moet worden, aantal benodigde behandelingen en natuurlijk jouw situatie en gezondheid. Wij kijken ook naar wat mogelijk is en welke resultaten jij wilt bereiken. De kosten verschillen dus per persoon. Tijdens het consult zal je hierover geïnformeerd worden.

Een behandeling met 1 plaatsing/behandelkop: €249

Een behandeling met 2 plaatsingen/behandelkoppen: €498

3e zone/plaatsing met 50% korting: €622.50

Wil je liever dit bedrag in 3 termijnen betalen zonder extra kosten, rente of bkr registratie? Dan kies voor betalen via het in3 betaalsysteem. Druk op (i) voor meer informatie. Als je gebruik wilt maken van deze service, druk dan op het winkelwagentje. Je gaat dan naar onze webshop waarin je de eerste termijn direct kunt voldoen. Wil je de behandeling in een keer in de kliniek betalen dan vraag dit via het formulier in.

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie!

AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN CRYOLIPOLYSE BEHANDELING

5* review!

Lees op Google de 5 sterren review van onze klant: