ENDERMOLOGIE - EFFECTIEF TIJDENS & NA ZWANGERSCHAP

Hoe Endermologie® jou tijdens en na zwangerschap kan helpen?

LPG Endermologie – effectieve lichaamstherapie vóór en na je zwangerschap

De geboorte van en kind is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen uit het leven van een vrouw. Helaas geldt dat ook voor je lichaam: Zwangerschap en bevalling eisen een hoge tol waardoor je -letterlijk en figuurlijk- anders in je vel gaat zitten. Gelukkig is het ook mogelijk om het herstellend vermogen van je lichaam een duwtje in de rug te geven!

🗓️ Maak een afspraak 📲 Bel mij terug ❔ Stel je vraag 💬 Ste je vraag via chat

Derma Sensation Rotterdam is een endermologie specialist

Endermologie biedt een baanbrekende oplossing voor de meest voorkomende problemen tijdens en na de zwangerschap:

  • Al tijdens je zwangerschap kun je last krijgen van onderhuidse zwellingen doordat je lichaam extra vocht vasthoudt. Dit uit zich vaak in opgezette armen en benen maar kan ook op andere lichaamsgebieden voorkomen. Endermologie heeft direct effect op dergelijke vochtophopingen wat al na de eerste behandeling merkbaar is
  • Huidverslapping en -verzakking door het oprekken van de huid tijdens je zwangerschap kan ervoor zorgen dat je je figuur kwijt raakt. Endermologie middels LPG zorgt ervoor dat je na je zwangerschap je figuur snel weer terug wint – de verstevigende behandelingen kunnen al tijdens de zwangerschap worden ingezet
  • Endermologie geeft een flinke impuls aan de natuurlijke, lichaamseigen collageen- en elastineproductie. Dit resulteert in een strakkere, veerkrachtigere huid en helpt tevens bij het bestrijden én voorkomen van hardnekkige cellulite
  • De diepe, onderhuidse stimulatie met behulp van LPG geeft een sterke boost aan je bloedsomloop. Hierdoor verdwijnen niet alleen lokale vochtophopingen maar krijgt je lichaam tevens een diepgaande lymfedrainage waardoor afvalstoffen effectief uit je lichaam gezuiverd worden
  • LPG Endermologie helpt je figuur van vóór je zwangerschap terug te krijgen
  • Ook na een keizersnede kan LPG Endermologie al snel worden ingezet om het helingsproces te versnellen. De pijnloze behandeling helpt bij het minimaliseren van littekenweefsel, het verbeteren van het huidbeeld en bespoedigt de algehele huidgenezing dankzij de diepgaande, onderhuidse huidstimulatie
GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Zwangerschapskwalen tegengaan met behulp van Endermologie

Doordat een Endermologie behandeling geheel natuurlijk is, kan deze al tijdens de zwangerschap veilig worden ingezet voor de bestrijding van veelvoorkomende zwangerschapskwalen. Denk hierbij met name aan het vasthouden van lichaamsvocht – een vervelende bijwerking waar nagenoeg iedere vrouw in de loop van haar zwangerschap mee te maken krijgt. De toegenomen druk in het lichaam door de groeiende baarmoeder zorgt ervoor dat de bloedsomloop plaatselijk bekneld kan raken, waardoor overmatig vocht in het lichaam achterblijft. Dit uit zich meestal in vermoeide benen, opgezette enkels en bijvoorbeeld opgezwollen polsen en vingers. Het drainerende effect van een LPG behandeling bevordert doelgericht de afvoer van overtollig vocht in het lichaam wat meteen voor verlichting zorgt. Dergelijke effecten van LPG Endermologie zijn uitgebreid onderzocht middels wetenschappelijke studies en onder meer gepresenteerd tijdens het 12e Congres voor medische schoonheidsbehandelingen in Rome, 2001.

Ook andere zwangerschapskwalen zoals vermoeidheid en rugpijn worden effectief verlicht middels de veilige behandelingen die mogelijk zijn met behulp van de geavanceerde Endermologie-technologie. De diepgaande massage werkt in op gespannen en vermoeide spieren wat een positief effect heeft op een correcte lichaamshouding. De diepgaande ontspanning die de LPG therapie teweeg brengt, helpt om een algeheel gevoel van welbevinden te hervinden. Onze individuele benadering zorgt ervoor dat de aanpak geheel toegesneden wordt op jouw specifieke situatie waardoor pijn en spanning in rug, benen, voeten en tenen kan worden verholpen en je zo helpt te genieten van een zorgeloze zwangerschap.

Endermologie na je bevalling – snel weer je figuur terug!

LPG Endermologie helpt je om binnen afzienbare tijd het figuur van vóór je zwangerschap te hervinden. Uiteenlopende behandelmogelijkheden verminderen hardnekkige vetophopingen tot wel 70% – juist op de plaatsen die doorgaans weinig effect ondervinden van sporten of lijnen. Daarnaast verbeterd de natuurlijke elastine- en collageenproductie van je huid wat voor een natuurlijke ‘huidlift’ zorgt. Cellulite wordt bestreden en voorkomen, je lichaamscontouren verstrakken weer en overtollige, slappe huid herstelt zich voor een afgelijnd lichaamssilhouet. Verwijder overtollig lichaamsvocht, lift je billen, verstevig je verslapte buik evenals armen en benen en werk gericht aan je probleemzones op je heupen, rond je bovenbenen, bij je bovenarmen, rond je knieën, je bh-lijn, je middel en zelfs onder je kin. Kortom: Endermologie biedt een alomvattende natuurlijke behandeling om je lichaam te herstellen na je zwangerschap!

Endermologie na een keizersnede voor optimaal herstel

Wereldwijd worden bijna 19% van alle baby’s middels een keizersnede geboren. Evenals een natuurlijke bevalling heeft ook een keizersnede een flinke impact op het lichaam van de vrouw. Een goede begeleiding van het genezingsproces minimaliseert de kans op complicaties in de vorm van verklevingen, rug- en bekkenpijn en ongecontroleerd urineverlies. De pijnloze Endermologie behandelingen bieden al vrij snel na de geboorte de mogelijkheid om de betroffen gebieden effectief te stimuleren, het littekenweefsel te minimaliseren en elastine- en collageenproductie op te voeren waardoor de huid zich optimaal kan herstellen met een mooi resultaat ten gevolg.

De kosten van Endermologie na zwangerschap

LPG-Endermologie behandeling tijdens en na zwangerschap
Intake & Analyse GRATIStwv €60
Losse behandeling 30 min€67,50
Kuur 10 behandelingen 30 min€625-KORTING €50
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie!
Kuur 20 behandelingen 30 min€1059,-KORTING €291
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie!
Endermowear€45
Onderhoudsbehandeling€57,00
GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Geniet van je zwangerschap nu extra met een Endermologie behandeling en maak een afspraak bij ons

Endermologie beschikt over het vermogen om een grote bijdrage te leveren aan de elasticiteit van de huid. Dit kan wenselijk zijn na zwangerschap of medicijngebruik waardoor je ‘losser’ in je vel bent komen te zitten. De ‘rek’ is er een beetje uit; de huid raakt als het ware haar natuurlijke spankracht kwijt. Door in te werken op de zogenaamde ‘steunvezels’ van de huid, de collageen- en elastine productie, kan een cellulite behandeling je helpen om deze effecten tegen te gaan met een strakker, stralend, verjongend effect tot gevolg. En wie wil dat nou niet!?

Ben je zwanger of ben je recent bevallen en je wilt je figuur van voor je zwangerschap terug? Meld je dan nu aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.