ELLIPSE-NORDLYS BEENVATEN

HEB JE EEN HUIDKLACHT OF HUIDPROBLEEM?

Neem dan contact met ons op voor een gratis consult

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Wil je mooiere benen?

Welke behandelingen zijn er mogelijk?

Naarmate we ouder worden, worden de aderen in onze benen minder efficiënt, waardoor er minder bloed terug uit de benen wordt gepompt. Hierdoor worden de bloedvaten in onze benen groter, donkerder en zichtbaarder. In ernstige gevallen kunnen zich spataderen vormen, die een chirurgische behandeling nodig maken (strippen van de aderen). Andere vaten kunnen met injecties worden behandeld (sclerotherapie). Kleinere verwijde bloedvaatjes (beenteleangiëctasie) worden vaak met een laser behandeld, zoals die van ons Ellipse Nd:YAG 1064 laser.

🗓️ Maak een afspraak LIEVER ONLINE PLANNEN?

Hoe werkt de Ellipse behandeling?

Bij de behandeling van de adertjes in de benen met de Ellipse wordt gebruik gemaakt van een nauwkeurig bepaalde puls van laserenergie die met scherpe precisie op het vaatje wordt gericht dat moet worden behandeld. Hierdoor wordt het bloed in het vaatje opgewarmd, waardoor de wand van het vaatje wordt vernietigd. Het vaatje wordt vervolgens op een natuurlijke wijze door jewitte bloedcellen opgenomen. De huid rondom het vaatje wordt niet door de behandeling aangetast.

Kan ik worden behandeld?

Dat hangt af van de grootte van je beenvaten en je medische geschiedenis. Jouw behandelaar kan vaststellen dat je vaten te groot zijn voor behandeling, of je kunt aan een van de weinige medische aandoeningen lijden waardoor je niet voor dit type behandeling in aanmerking komt.

Is de behandeling pijnlijk?

De Ellipse beenvaatbehandeling maakt gebruikt van de nieuwste koeltechnieken – SoftCool™– om ongemak te minimaliseren en de huid rondom de vaatjes te beschermen. De meeste patiënten vinden de behandeling van de kleinere vaten vrijwel pijnloos. Zelfs de behandeling van grotere vaten is niet echt onaangenaam. De resultaten zijn het waard. De Ellipse behandeling is minder pijnlijk dan een behandeling met de meeste andere Nd:YAG lasers.

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Moet ik voor en na de behandeling nog speciale voorzorgsmaatregelen treffen?

Vermijd blootstelling aan de zon in de vier weken voorafgaand aan de behandeling en vermijd om in de vier uur voor de behandeling te roken (roken zorgt voor vaatvernauwing, dus is er minder doelstructuur om te behandelen). Na de behandeling dien je blootstelling aan de zon gedurende 30 dagen te vermijden, ook als er geen tekenen van ontstekingen zichtbaar zijn in het behandelde gebied. Gebruik zonbescherming (minimaal factor 30) als blootstelling aan de zon niet kan worden vermeden.

Wat kan ik na de behandeling verwachten?

Kleinere vaatjes kunnen direct na de behandeling verdwijnen, grotere vervagen geleidelijk in de komende weken. Normaal ervaren patiënten een lichte roodheid en/of zwelling in het behandelde gebied. Deze houdt maximaal 2 dagen aan. Heel soms kan er zich bloed verzamelen in het behandelde vaatje. In dat geval zal je behandelaar je hoogstwaarschijnlijk vragen om twee dagen na je behandeling contact op te nemen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit hangt af van het aantal vaatjes dat moet worden behandeld. Doorgaans is er voor individuele vaatjes één behandeling nodig, bij sommige grotere vaten kan een tweede behandeling nodig zijn. Je behandelaar kan jou hierover na onderzoek een betere schatting geven.

HEB JE EEN HUIDKLACHT OF HUIDPROBLEEM

Neem dan contact met ons op voor een gratis consult

Gratis Intake Afspraak!

Wil jij ervaren hoe het is om behandeld te worden met de Ellipse Nordlys laser t.b.v. beenvaten behandeling? Vraag dan een gratis intake afspraak aan.

  • Een gratis en vrijblijvend consult.
  • Gelegenheid om al je vragen te stellen aan de huidtherapeut.
  • Kennis maken met de behandeling, team en onze kliniek.
  • Demonstratie van de laser en uitleg over de behandeling.
  • Indien nodig een gratis huidscan met OBSERV 520 om te bepalen welke behandeling het meest geschikt voor je is.
  • Indien nodig een testshot behandeling van 1 gebied zodat je zelf ervaart hoe effectief deze laser is.

Vul het onderstaande formulier in
Wij bellen jou binnen 24 uur voor het maken van een intake-afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.