ELLIPSE-NORDLYS HUIDVEROUDERING

WIL JE IETS AAN JE HUIDVEROUDERING DOEN?

Neem dan contact met ons op voor een gratis consult

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Kan ik zichtbare tekenen van veroudering verminderen?

Als we ouder worden, verandert onze huid. We krijgen meer ongelijkmatige pigmentatie, ouderdomsvlekken, en er ontstaan fijne lijntjes en rimpels. Maar daar is iets aan te doen. De Ellipse Frax 1550 vertraagt de zichtbare tekenen van veroudering en keert ze zelfs om. Ouderdomsvlekken worden verwijderd, waardoor de huid er weer frisser en minder gerimpeld uitziet. En het mooie is dat je nauwelijks hoeft te herstellen – na een behandeling km je je vrijwel direct weer op jouw drukke baan en jouw sociale leven storten.

🗓️ Maak een afspraak 📲 Bel mij terug ❔ Stel je vraag 💬 Ste je vraag via chat

Hoe werkt de behandeling?

Bij de laserbehandeling met de Ellipse Frax 1550nm worden zeer kleine, zeer gecontroleerde bundels van hitte in de huid gemaakt, die worden omringd door gezonde normale huid. Wanneer het lichaam deze gecontroleerde schade herstelt, wordt het collageen in het hele behandelde gebied vervangen, waardoor die fijne lijntjes minder worden en jouw huid er frisser uitziet. Tegelijkertijd wordt het huidoppervlak vernieuwd, waardoor het pigment verbetert. Onderzoek heeft aangetoond dat een gecombineerde behandeling van de SWT® technologie van Ellipse met de Frax 1550 tot een nog beter resultaat met minder behandelingen leidt. En omdat het huidoppervlak intact blijft, herstel je heel snel.

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Welke problemen kunnen worden behandeld?

Laat duidelijk zijn dat een behandeling met de Ellipse Frax 1550 diepe “actieve” rimpels niet verwijdert. De behandeling vermindert wel de fijne lijntjes, pakt jouw pigmentproblemen aan en verbetert de poriegrootte. Ellipse heeft voorgeprogrammeerde instellingen voor verschillende huidtypen en levert de juiste hoeveelheid warmte-energie voor jouw huidteint. De behandeling beperkt zich niet alleen tot het gezicht, het is ook mogelijk om huidschade op bijvoorbeeld hals, decolleté en armen te behandelen.

Hoe lang duurt een behandeling?

Doorgaans wordt zo’n 30 à 40 minuten voor de behandeling met de Frax 1550 plaatselijk een verdovende zalf aangebracht. De behandeling zelf duurt zo’n 15 tot 45 minuten. Dit is afhankelijk van het te behandelen oppervlak.

Moet ik voor en na de behandeling nog speciale voorzorgsmaatregelen treffen?

Het is van belang om de zon, de zonnebank en zelfbruinende producten voor en tijdens de behandelperiode te vermijden. Het is mogelijk om een gebruinde huid te behandelen, maar zorg dat je zich zo min mogelijk blootstelt aan de zon, anders zal de behandeling minder effectief en minder prettig zijn. Je bereikt een maximaal resultaat door voor en na de behandeling een standaard hydraterende crème te gebruiken. Raadpleeg jouw huidtherapeut wanneer je gevoelig bent voor het ontwikkelen van acne of een koortslip. Na de behandeling dient je blootstelling aan de zon gedurende 30 dagen te vermijden, of een zonbescherming te gebruiken (minimaal factor 30) als blootstelling aan de zon niet kan worden vermeden.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Een kuur bestaat doorgaans uit vier behandelingen, maar als je een donkere huid heeft kan jouw huidtherapeut besluiten om voor een langere kuur van mildere behandelingen te gaan.

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling kan een beetje onprettig aanvoelen, daarom raden we het gebruik van een verdovende zalf aan. Als de zalf is uitgewerkt, zul je enkele uren een licht zonnebrandachtig gevoel hebben.

Hoe weet ik zeker dat de behandelingen veilig en effectief zijn?

Vooraanstaande artsen hebben voordat de Ellipse op de markt werd gebracht, klinische studies uitgevoerd naar de veiligheid en effectiviteit van de behandelingen.

HEB JE EEN HUIDKLACHT OF HUIDPROBLEEM?

Neem dan contact met ons op voor een gratis consult

Gratis Intake Afspraak!

Wil jij ervaren hoe het is om behandeld te worden met de Ellipse Nordlys laser t.b.v. huidveroudering? Vraag dan een gratis intake afspraak aan.

  • Een gratis en vrijblijvend consult.
  • Gelegenheid om al je vragen te stellen aan de huidtherapeut.
  • Kennis maken met de behandeling, team en onze kliniek.
  • Demonstratie van de laser en uitleg over de behandeling.
  • Indien nodig een gratis huidscan met OBSERV 520 om te bepalen welke behandeling het meest geschikt voor je is.
  • Indien nodig een testshot behandeling van 1 gebied zodat je zelf ervaart hoe effectief deze laser is.

Vul het onderstaande formulier in
Wij bellen jou binnen 24 uur voor het maken van een intake-afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.