ELLIPSE-NORDLYS RODE VAATJES

LAST VAN VASCULAIRE LAESIES OF RODE VAATJES?

Neem dan contact met ons op voor een gratis consult

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Schaam je je voor rode vaatjes?

Vasculaire laesies zijn het resultaat van talrijke of grote vaten die zich direct onder je huid vormen. Deze laesies komen in veel maten en vormen voor en kunnen overal op het lichaam voorkomen. Ze kunnen vele vormen aannemen, zoals wijnvlekken, gesprongen haarvaatjes, diffuse roodheid, hemangiomen en kersenangiomen. Je hoeft ze niet langer te accepteren als de prijs die je moet betalen voor het ouder worden of voor iets dat je bij de geboorte hebt meegekregen.

🗓️ Maak een afspraak 📲 Bel mij terug ❔ Stel je vraag 💬 Ste je vraag via chat

Hoe werkt de behandeling?

Er worden korte, veilige lichtflitsen op de huid gericht. Dit kunnen zichtbare intense lichtflitsen zijn (die door Ellipse Selective Waveband Technology wordt genoemd) of laserstralen. Dit is afhankelijk van de aandoening die je behandeld wilt hebben. Het systeem filtert het licht om ervoor te zorgen dat de gebruikte golflengtes worden geabsorbeerd door hemoglobine in het bloed in jouw probleemvaten. Het licht wordt omgezet in warmte, die het eiwit in de wand van het vaatje vernietigt, waardoor de vaatjes na de behandeling geleidelijk verdwijnen. Voor de behandeling wordt een dunne laag gel (vergelijkbaar met gel die wordt gebruikt bij echo-onderzoek) op je huid aangebracht om een zo optimaal mogelijke lichtgeleiding naar de huid te krijgen.

Welke vaten kunnen worden behandeld?

Veel verschillende problemen kunnen worden behandeld. De behandelingen zijn het meest effectief bij patiënten met een lichte huid, die op het moment van de behandeling niet zongebruind is. Als jouw huid minder gebruind is, is het contrast tussen de bloedvaten en de achtergrondkleur van de huid groter, waardoor de behandeling makkelijker is. Ellipse heeft echter voorgeprogrammeerde instellingen voor verschillende huidtypen met de juiste hoeveelheid warmte-energie voor jouw huidteint. De afbeeldingen in deze brochures geven jou een idee wat er allemaal mogelijk is.

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Hoe lang duurt een behandeling?

Vaak kunnen met slechts één lichtflits meerdere vaatjes tegelijk worden behandeld. De behandeltijd hangt af van het te behandelen oppervlak en het aantal afzonderlijke vaatjes dat moet worden behandeld. Eén behandelsessie duurt doorgaans 15 tot 20 minuten. Moet ik voor en na de behandeling nog speciale voorzorgsmaatregelen treffen? Het is van belang om de huid voor en tijdens de behandelperiode niet bruin te laten worden (door de zon, de zonnebank of zelfbruinende producten). Een gebruinde huid absorbeert meer licht, waardoor de behandeling minder effectief en minder prettig wordt. Het is tevens aan te raden om in de vier uur voorafgaand aan de behandeling niet te roken. Over het algemeen is er na de behandeling geen speciale verzorging nodig, maar mensen met een gevoelige huid kunnen het prettig vinden om direct na de behandeling een koud kompres (of een koude vochtige doek) op de behandelde plek te leggen of een door de behandelaar voorgeschreven zalf te gebruiken. Na de behandeling dien je blootstelling aan de zon gedurende 30 dagen te vermijden, ook als er geen tekenen van ontstekingen zichtbaar zijn in het behandelde gebied. Gebruik zonbescherming (minimaal factor 30) als blootstelling aan de zon niet kan worden vermeden.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen hangt af van de plek en het aantal te behandelen bloedvaatjes.

Is de behandeling pijnlijk?

Een verdoving is niet nodig. Veel patiënten beschrijven de behandeling als vrijwel pijnloos, zoals een elastiekje dat op de huid wordt geschoten gevolgd door een sensatie die lijkt op het licht warme gevoel na een dag op het strand.

Hoe weet ik zeker dat de behandelingen veilig en effectief zijn?

Vooraanstaande artsen hebben voordat de Ellipse in gebruik werd genomen, klinische studies uitgevoerd naar de veiligheid en effectiviteit van de behandelingen. De resultaten van deze onderzoeken zijn gepubliceerd in gerespecteerde medische tijdschriften, waarnaar regelmatig wordt verwezen.

HEB JE EEN HUIDKLACHT OF HUIDPROBLEEM?

Neem dan contact met ons op voor een gratis consult

Gratis Intake Afspraak!

Wil jij ervaren hoe het is om behandeld te worden met de Ellipse Nordlys laser t.b.v. rode vaatjes? Vraag dan een gratis intake afspraak aan.

  • Een gratis en vrijblijvend consult.
  • Gelegenheid om al je vragen te stellen aan de huidtherapeut.
  • Kennis maken met de behandeling, team en onze kliniek.
  • Demonstratie van de laser en uitleg over de behandeling.
  • Indien nodig een gratis huidscan met OBSERV 520 om te bepalen welke behandeling het meest geschikt voor je is.
  • Indien nodig een testshot behandeling van 1 gebied zodat je zelf ervaart hoe effectief deze laser is.

Vul het onderstaande formulier in
Wij bellen jou binnen 24 uur voor het maken van een intake-afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.