Kalknagels Behandelen in Rotterdam

KALKNAGELS BEHANDELEN MET EEN LASER

HEB JE LAST VAN SCHIMMELNAGELS?
Neem dan contact met ons op voor een gratis consult

MAAK AFSPRAAK

Wil je heldere teen- en vingernagels?

Onychomycose (schimmelnagels/kalknagels) zijn vinger- of teennagels die met schimmel zijn geïnfecteerd. Schimmelnagels komen vaker voor naarmate men ouder wordt. Daarnaast lopen bepaalde groepen een groter risico om deze aandoening te krijgen – mensen met diabetes, zwemmerseczeem of bloedcirculatieproblemen; mensen die veel transpireren of gezamenlijk douchen op de sportschool of in het zwembad, en mensen met beschadigde nagels.

Behandelmogelijkheden

Je leest dit misschien omdat je hebt ontdekt dat schimmeldodende nagellak bij jou niet werkt, of omdat je hebt gelezen over de bijwerkingen (zoals hoofdpijn, misselijkheid of diarree) van het slikken van antischimmelmiddelen. Kalknagels behandelen met de Ellipse Nd:YAG 1064 is betrouwbaar en effectief, zonder het risico op onaangename bijwerkingen om.

Kan iedereen worden behandeld?

De Ellipse Nd:YAG 1064-schimmelnagelbehandeling is geschikt voor alle huidskleuren. Wij kunnen voor de behandeling een nagelmonster nemen om er zeker van te zijn dat schimmel de daadwerkelijke oorzaak van jouw nagelprobleem is.

Hoe werkt de kalknagels behandeling?

Schimmelnagels laseren werkt op deze manier: er wordt een reeks infrarode lichtflitsen op de hele nagel gericht, inclusief de nagelriemen (de huid die de zijkanten en onderkant van de nagel omsluit). Hierdoor wordt de schimmel opgewarmd en vernietigd. Om er zeker van te zijn dat er geen plekje wordt overgeslagen, wordt de hele reeks flitsen vier keer herhaald en overlappen de individuele flitsen elkaar.

Hoe lang duurt de behandeling?

Omdat de schimmel zich van de ene naar de andere nagel kan verspreiden, worden doorgaans alle nagels behandeld, ook al is de schimmel maar op een of twee vingers of tenen zichtbaar. De behandeling van tien nagels duurt normaal gesproken slechts 10 minuten.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Er zijn doorgaans drie tot vier behandelingen nodig. De eerste drie behandelingen vinden elk een week na elkaar plaats, de laatste behandeling volgt ongeveer een maand later. Na de behandeling wordt een nieuwe heldere nagelgroei zichtbaar. Aangezien de nagel langzaam groeit, zal dit waarschijnlijk pas na zo’n 3 à 4 weken zichtbaar worden.

Moet ik voor en na de behandeling nog speciale voorzorgsmaatregelen treffen?

Net als elke andere behandeling van Kalknagels, is ook de kalknagels behandelen van Ellipse een behandeling en geen geneesmiddel. Met de behandeling wordt het bestaande probleem aangepakt, maar het biedt geen afweer tegen toekomstige infecties. Het enige dat jij voor de behandeling hoeft te doen, is het verwijderen van jouw nagellak. Wij zullen je adviseren over de beste manieren om nieuwe infecties te voorkomen.

Is de behandeling pijnlijk?

Schimmelnagels behandelen is niet pijnlijk. De behandeling zorgt tijdens het flitsen van de laser voor een zacht warm gevoel.

Hoe weet ik zeker dat de Ellipse veilig en effectief is?

Vooraanstaande artsen hebben voordat de Ellipse op de markt werd gebracht, klinische studies uitgevoerd naar de veiligheid en effectiviteit van de behandelingen. Gedetailleerde informatie over de studie (in eerste instantie als whitepaper, en later als een door deskundigen ondersteund artikel) vind je op de site van Ellipse.

Waar kan ik terecht voor deze kalknagels behandeling?

Locatie Derma Sensation Nagels Rotterdam. Hier kun je terecht voor kalknagels tenen behandelen!

MAAK AFSPRAAK