ELLIPSE-NORDLYS ZONBESCHADIGDE HUID

HEB JE EEN HUIDKLACHT OF HUIDPROBLEEM?

Neem dan contact met ons op voor een gratis consult

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Wil je een jonge en frisse uitstraling houden?

Onze huid veroudert door blootstelling aan de zon en een afnemende productie van collageen. Met de Ellipse behandelingen voor een zonbeschadigde huid (huidverjonging of photorejuvenation) behoud je een jongere en frissere uitstraling.

🗓️ Maak een afspraak 📲 Bel mij terug ❔ Stel je vraag 💬 Ste je vraag via chat

Hoe werkt de behandeling?

Bij Ellipse behandelingen voor een zonbeschadigde huid worden ouderdoms- en andere pigmentvlekken en diffuse roodheid verwijderd, waardoor jouw huid er gladder en egaler uitziet. Jouw huidstructuur verbetert en veel vrouwen geven aan dat het makkelijker wordt om make-up aan te brengen. Gezichtsbehandelingen zijn het populairst, maar alle delen van het lichaam kunnen worden behandeld. Hiervoor richt Ellipse korte, veilige lichtflitsen (door Ellipse een Selective Waveband Technology genoemd, maar vaak ook lasertechnologie genoemd) op de huid. Het systeem filtert het licht om ervoor te zorgen dat de gebruikte golflengtes door de hemoglobine in de fijne bloedvaten en de melanine in de ouderdomsvlekken worden geabsorbeerd. Wanneer cellen met veel melanine of hemoglobine worden behandeld, wordt de doelstructuur binnen enkele duizenden van een seconde opgewarmd en vernietigd.

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Kan ik worden behandeld?

De behandelingen zijn het meest effectief bij patiënten met een lichte huid, die op het moment van de behandeling niet zongebruind is. Als jouw huid minder gebruind is, is het contrast tussen de ouderdomsvlekken/bloedvaten en de achtergrondkleur van de huid groter, waardoor de behandeling makkelijker is. Ellipse heeft echter voorgeprogrammeerde instellingen voor verschillende huidtypen met de juiste hoeveelheid warmte-energie voor jouw huidteint.

Hoe lang duurt een behandeling?

Een volledige gezichtsbehandeling duurt minder dan 20 minuten. Na de eerste behandeling zul je al een verbetering zien, maar voor een optimaal effect kunnen er maximaal drie behandelingen nodig zijn.

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Is de behandeling pijnlijk?

Een verdoving is niet nodig. Veel patiënten beschrijven de behandeling als vrijwel pijnloos, zoals een elastiekje dat op de huid wordt geschoten gevolgd door een sensatie die lijkt op het licht warme gevoel na een dag op het strand.

Moet ik voor en na de behandeling nog speciale voorzorgsmaatregelen treffen?

Het gebruikte licht is volkomen veilig en zichtbaar. Het is echter van belang om de huid voor en tijdens de behandelperiode niet bruin te laten worden (door de zon, de zonnebank of zelfbruinende producten). Een gebruinde huid absorbeert meer licht, waardoor de behandeling minder effectief en minder prettig wordt. Over het algemeen is er na de behandeling geen speciale verzorging nodig, maar mensen met een gevoelige huid kunnen het prettig vinden om direct na de behandeling een koud kompres (of een koude vochtige doek) op hun gezicht te leggen of een door de behandelaar voorgeschreven zalf te gebruiken. Na de behandeling dien je blootstelling aan de zon gedurende 30 dagen te vermijden, ook als er geen tekenen van ontstekingen zichtbaar zijn in het behandelde gebied. Gebruik zonbescherming (minimaal factor 30) als blootstelling aan de zon niet kan worden vermeden.

Wat kan ik verwachten?

De eerste dagen na de behandeling kanjouw huid er een beetje ‘vies’ uitzien, maar daarna zal jouw huid er gladder, egaler en frisser uitzien. Om jouw jeugdige uitstraling te behouden, kun je ervoor kiezen om jaarlijks een à twee onderhoudsbehandelingen te laten doen.

Hoe weet ik zeker dat de behandelingen veilig en effectief zijn?

ooraanstaande artsen hebben voordat de Ellipse in gebruik werd genomen, klinische studies uitgevoerd naar de veiligheid en effectiviteit van de behandelingen. De resultaten van deze onderzoeken zijn gepubliceerd in gerespecteerde medische tijdschriften, waarnaar regelmatig wordt verwezen.

HEB JE EEN HUIDKLACHT OF HUIDPROBLEEM?

Neem dan contact met ons op voor een gratis consult

Gratis Intake Afspraak!

Wil jij ervaren hoe het is om behandeld te worden met de Ellipse Nordlys laser t.b.v. zonbeschadiging? Vraag dan een gratis intake afspraak aan.

  • Een gratis en vrijblijvend consult.
  • Gelegenheid om al je vragen te stellen aan de huidtherapeut.
  • Kennis maken met de behandeling, team en onze kliniek.
  • Demonstratie van de laser en uitleg over de behandeling.
  • Indien nodig een gratis huidscan met OBSERV 520 om te bepalen welke behandeling het meest geschikt voor je is.
  • Indien nodig een testshot behandeling van 1 gebied zodat je zelf ervaart hoe effectief deze laser is.

Vul het onderstaande formulier in
Wij bellen jou binnen 24 uur voor het maken van een intake-afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.