LPG ENDERMOLOGIE®

De meest geavanceerde behandelingen op het gelaat ter wereld "Zichtbare resultaten na slechts 3 sessies" Made in France!

of

Derma Sensation

GEZICHTSBEHANDELINGEN MET LPG ENDERMOLOGIE

Wat is er mogelijk met Endermologie?

 • Natuurlijke facelift en neklift
 • Rimpelverwijdering
 • Verwijderen onderkin & verstrakken gezichtscontour
 • Verbeteren gezichtsteint met behulp van Lymfedrainage
 • Acne behandeling
 • Litteken behandeling
 • Wereldwijd dagelijks zo’n 300.000 behandelingen!
 • Wetenschappelijk onderbouwde resultaten al gedurende 30 jaar
 • Geen herstelperiode achteraf
 • Een natuurlijk alternatief voor liposuctie en cosmetische chirurgie

Onderzoek toont na behandeling een toename van gemiddeld 80% hyaluronzuur productie; 70% stevigere huid en 87% minder rimpels bij onderzochte vrouwen.

Bron:  HUMBERT P. et al. Clinical Interventions in Aging 2015 : 10,1-17

ERVAAR HET ZELF EN BOEK NU EEN GRATIS HUIDCONSULT MET ÉÉN VAN ONZE ERVAREN HUIDSPECIALISTEN

80% productie

hyaluronzuur

70% Stevigere

huid

87% Minder

rimpels

ONZE POPULAIRE BEHANDELINGEN

Natuurlijke Facelift & Neklift

Endermologie maakt het mogelijk om je gezicht op natuurlijke, doelgerichte wijze te verjongen dankzij het stimulerende effect op de aanmaak van essentiële bouwstenen voor een soepele, jeugdige huid. Zo worden de huideigen collageen, elastine- en hyaluronzuurproductie tot wel 240% verhoogt! Dit resulteert in diepgaande huidverjonging die vergelijkbaar is met een natuurlijke facelift, waarbij lijntjes en rimpels vervagen en de huid dikker, steviger en elastischer wordt. De behandeling kan tevens veilig worden ingezet voor het liften en verstrakken van de hals en nek.
LPG Endermologie wordt al 30 jaar wereldwijd gebruikt bij het bestrijden van huidveroudering op het lichaam en gezicht waardoor een chirurgische ingreep overbodig wordt.

Rimpelverwijdering lichaam & gelaat

Wil je op natuurlijke wijze langdurig van je rimpels af? LPG Endermologie biedt de oplossing! Middels geavanceerde technologie wordt de huid aangezogen en op aangename wijze diepgaand gemasseerd. Hierdoor worden belangrijke, onderhuidse verjongingscellen gemobiliseerd die een flinke impuls geven aan de huideigen elastine-, collageen- en hyaluronzuur productie. Het gevolg: Een natuurlijk liftend effect op de huid, die naast haar jeugdige uitstraling ook haar volume en elasticiteit hervindt. De behandeling is inzetbaar op nagenoeg ieder lichaamsgebied om rimpels, fijne lijntjes en kraaienpootjes te verwijderen en de huid effectief te verstrakken en langdurig te verjongen.

GLOW BEHANDELING

Nu de herfst definitief zijn intrede gedaan heeft, zullen de meesten van ons weer meer tijd binnenshuis doorbrengen. Ondanks de gezelligheid die dit met zich meebrengt, kunnen de vallende blaadjes en kortere dagen je bij tijden ook wat weemoedig maken. Tijd voor een opkikker: Verwen jezelf met een wekelijkse gezichtsbehandeling waar je direct van gaat stralen!

Gezichtshuid verstrakken

Als je huid begint te verslappen en haar volheid verliest, ontstaan er rimpels en lijntjes in het gezicht (ogen, jukbeenderen, voorhoofd, lippen, kin); in de nek en rond het decolleté; op de handen, armen, buik, billen, benen, rond je bh-lijn, je knieën, enkels en kuiten.

Onderkin verwijderen & gezichtscontour verstrakken

De mechanische werking van LPG Endermologie behandelingskop slaat vele vliegen met één klap: De diepgaande bindweefselmassage mobiliseert niet alleen belangrijke, lichaamseigen verjongingscellen maar stimuleert tevens de lokale vetafbraak en zorgt voor effectieve lichaamsvocht drainage. Hierdoor is het mogelijk om de gezichtscontouren te verstrakken en hangende wangen, hangende oogleden, wallen en rimpels te verwijderen maar ook de kaaklijn of jukbeenderen (opnieuw) te accentueren of een onderkin te verwijderen. Een Endermologie gezichtsbehandeling gaat huidverslapping te lijf en is daarmee in staat om een natuurlijke facelift zonder naalden te bewerkstelligen met een langdurig resultaat.

Verbeteren van de algehele teint m.b.v. Lymfedrainage

Huidveroudering uit zich niet alleen door middel van rimpelvorming en huidverzakking maar tevens in belangrijke mate door het verliezen van een jeugdige teint. Externe invloeden en verminderde celactiviteit resulteren al vanaf je 25e levensjaar sneller in een vale, grauwe teint en een chronisch vermoeide uitstraling – zelfs wanneer je uitgerust bent! Middels effectieve, pijnloze lymfedrainage in het gezicht zorgt LPG Endermologie voor diepgaande transformatie van het huidbeeld en worden belangrijke onderhuidse verjongingsmechanismen dereactiveert. Dit uit zich onder meer uit in een stralende, gezonde teint, een strakker en voller gelaat en een frisse, jeugdige uitstraling.

Acne behandeling

LPG Endermologie is uitstekend geschikt voor het tegengaan en voorkomen van littekenvorming bij acne.Door de diepgaande huidstimulatie middels de speciale LPG behandelkop wordt de natuurlijke huidvernieuwing gestimuleerd en de aanmaak van onder meer collageen met maar liefst 240% verhoogt. Daarnaast zorgt de drainerende werking van de moderne apparatuur voor optimalisatie van de bloedsomloop en heeft een exfoliërende werking die tevens de teint egaliseert. In combinatie met een professionele anti-acne behandeling is LPG Endermologie dan ook van grote waarde voor het huidherstel na acne.

Medisch, chirurgisch herstel, pijnverlichting, littekens

Naast de vele cosmetische toepassingen is Endermologie tevens uitermate geschikt voor tal van medische indicaties. Hier gingen jaren van samenwerking met medische specialisten uit uiteenlopende vakgebieden aan vooraf. Het resultaat is een breed inzetbare behandeltechnologie die wereldwijd wordt toegepast bij zo’n 300.000 behandelingen per dag. Endermologie kan herstel na letsel of medische ingreep significant versnellen door de drainerende werking op het lymfestelsel; de verbeterde afvoer van toxines en afvalstoffen; het verminderen van zwellingen en bloeduitstortingen door het afdrijven van wondvocht; het remmen van ontstekingsmechanismen en het verbeteren van de bloedcirculatie en zuurstoftoevoer.

Littekens behandeling

De drainerende eigenschappen van de medische Endermologie maken het mogelijk om littekens na letsel of chirurgische ingreep en zelfs brandwonden al in een vroeg stadium te behandelen. De vochtafdrijvende werking ondersteunt heling en genezingsprocessen, remt ontstekingsmechanismen, heeft een pijnstillende werking en gaat verharding, wondverkleving en de vorming van littekenweefsel tegen. Bovendien worden hierbij belangrijke huidvernieuwingsprocessen geactiveerd zoals een toename van de huideigen collageen productie tot maar liefst 240%. Op deze wijze wordt het huidherstel van binnenuit optimaal ondersteund en kunnen zelfs oude littekens effectief worden behandeld.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Lichaam Behandelingen

De nieuwe Endermologie® patent combineert zijn meest effectieve gepatenteerde technologieën voor intenser en sneller huid stimulatie.

Lees meer

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om samen een intake afspraak in te plannen:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.