ALLE LICHAAMSBEHANDELINGEN

De meest geavanceerde behandelingen op lichaam ter wereld "Zichtbare resultaten na slechts 3 sessies" Made in France!

of

Derma Sensation

LICHAAMSBEHANDELINGEN MET LPG ENDERMOLOGIE

Wat is er mogelijk met Endermologie?

 • Vet verwijderen
 • Cellulite verwijderen
 • Lymfedrainage en vocht afdrijven bij gezwollen ledematen; Ontslakken
 • Huidversteviging, Lifting en huid verjonging
 • Vóór- en Na Liposuctie
 • Vóór- en Na Zwangerschap en Bevalling
 • Rimpelverwijdering – Lichaam en Gelaat
 • Medisch en Chirurgisch herstel; Pijn verlichting; Littekens
 • Litteken behandeling
 • Borstkanker
 • Wereldwijd dagelijks zo’n 300.000 behandelingen!
 • Wetenschappelijk onderbouwde resultaten al gedurende 30 jaar
 • Geen herstelperiode achteraf
 • Een natuurlijk alternatief voor liposuctie en cosmetische chirurgie

Onderzoek wijst uit dat 71% van ondervraagde vrouwen al na 3 behandelingen een stevigere huid ervaren.

De afname in tailleomvang bedraagt na zo’n 12 behandelingen al gemiddeld 5,2 cm.

Na slechts 3 behandelingen bevestigd 67% van ondervraagde vrouwen een afname in cellulite.

Bron:  HUMBERT P. et al. Clinical Interventions in Aging 2015 : 10,1-17

ERVAAR HET ZELF EN BOEK NU EEN GRATIS HUIDCONSULT MET ÉÉN VAN ONZE ERVAREN HUIDSPECIALISTEN

71% STEVIGHEID

Na 3 sessies: 71% van de vrouwen rapporteerde een verbetering van de stevigheid van hun huid *

-5,2 CM MINDER VET

Na 12 sessies: Tailleverlies gemeten tot -5,2 cm *

67% MINDER CELLULITE

Na 3 sessies: 67% van de vrouwen meldde een gladgestreken cellulite *

ONZE POPULAIRE BEHANDELINGEN

Vet verbranden

Endermologie is een baanbrekende behandelmethode voor vetafbraak op lichaamsgebieden die bestand zijn tegen lijnen en lichaamsbeweging. Middels geavanceerde LPG technologie wordt een diepgaande bindweefselmassage bewerkstelligt waarbij de huid op aangename wijze aangezogen en op- en neer gerold wordt. Die resulteert in plaatselijke vetafbraak en verstrakking van het algehele lichaamssilhouet – Vet verbranden zonder sporten dus! De behandeling is geschikt voor vetverwijdering op nagenoeg alle lichaamsgebieden (buik, billen, benen, bikinilijn, bh-lijn, rug, armen, taille, kuiten, nek ) en kan tevens veilig gebruikt worden voor vetverwijdering rond het gezicht (onderkin, kaaklijn, wangen). De resultaten van LPG Endermologie zijn uitgebreid wetenschappelijk onderzocht en de behandelingen worden dagelijks wereldwijd zo’n 300.000 keer toegepast!

Cellulitisverwijdering

Endermologie met behulp van LPG apparatuur maakt het mogelijk om zelfs hardnekkigste cellulite effectief en blijvend te verwijderen. De intensieve maar ontspannen behandeling zorgt niet alleen voor lokale vetafbraak, maar werkt tevens vochtafdrijvend én heeft een verstrakkend effect op de lichaamscontouren. Met behulp van LPG Endermologie kan cellulite verwijderd worden van nagenoeg ieder lichaamsgebied: Rond de buik, taille, billen, bovenbenen, armen, schouders, knieën – overal waar jij je natuurlijke lichaamsvormen wilt verstevigen. De resultaten van deze cellulite verwijdering zijn permanent en resulteren in een afgelijnd lichaamssilhouet.
De effectiviteit van deze behandeling is de afgelopen 30 jaar veelvuldig wetenschappelijk onderbouwd en helpt vrouwen en mannen wereldwijd dagelijks bij het blijvend verwijderen van overtollig vet en cellulite-verschijnselen.
.

Lymfedrainage, gezwollen benen en armen

LPG Endermologie massage heeft een unieke, vochtafdrijvende werking waardoor de bloed- en lymfecirculatie in het lichaam wordt geoptimaliseerd. Dit gaat oedeem en soortgelijke onderhuidse zwellingen tegen en heeft tevens een ontslakkend effect door de verbeterde afvoer van gifstoffen uit het lichaam. Lymfedrainage met behulp van LPG heeft tal van toepassingen op medisch en cosmetisch vlak: Het verlicht vermoeide, opgezette armen, benen en voeten; verstrakt het lichaamssilhouet en kan van grote waarde zijn voor pijnbestrijding en bij herstel na letsel. Daarnaast ondersteunt LPG wondgenezing (afdrijven wondvocht en toxines), helpt bij litteken preventie en en versnelt het herstel na spier- en sportblessures. Hiervoor worden de behandelingen door onze therapeuten optimaal afgestemd op de individuele medische of cosmetische kwestie van iedere cliënt.

Huidversteviging, lifting & verjonging

LPG Endermologie heeft een verbazingwekkend effect op het verjongend vermogen van de huid. Door de diepgaande, onderhuidse bindweefsel-massage wordt de lichaamseigen aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine extreem opgedreven tot maar liefst 240%. Hierbij zorgt elastine voor meer souplesse, geeft collageen volume en spankracht en heeft hyaluronzuur een diepgaande hydraterende werking, Dit blijft uiteraard niet onopgemerkt: De huid ontvangt als het ware een natuurlijke facelift door het verstevigende effect van de behandeling,terwijl fijne lijntjes en rimpels langduring worden gladgestreken. De huid oogt jonger, egaler en vitaler en hervindt zo haar natuurlijke, gezonde glow.

Littekens behandeling

De drainerende eigenschappen van de medische Endermologie maken het mogelijk om littekens na letsel of chirurgische ingreep en zelfs brandwonden al in een vroeg stadium te behandelen. De vochtafdrijvende werking ondersteunt heling en genezingsprocessen, remt ontstekingsmechanismen, heeft een pijnstillende werking en gaat verharding, wondverkleving en de vorming van littekenweefsel tegen. Bovendien worden hierbij belangrijke huidvernieuwingsprocessen geactiveerd zoals een toename van de huideigen collageen productie tot maar liefst 240%. Op deze wijze wordt het huidherstel van binnenuit optimaal ondersteund en kunnen zelfs oude littekens effectief worden behandeld.

Borstkanker

Ook bij de post-operatieve behandeling van borstkanker is LPG Endermologie van grote waarde. Het bevordert de lokale genezing door het optimaliseren van de bloedsomloop en lymfestromen; het tegengaan van verklevingen en ontstekingsmechanismen en het afdrijven van oedeem. Zo wordt zwelling na de operatie sterk verminderd en de kan het herstelproces worden versneld. De zachtaardige maar uiterst effectieve behandeling heeft tevens een pijnstillende werking. De effecten van de medische Endermologie zijn de afgelopen 30 jaar veelvuldig onderzocht en wetenschappelijk onderbouwd, en worden wereldwijd tot wel 300.000 keer per dag toegepast.

Medisch, chirurgisch herstel, pijnverlichting, littekens

Naast de vele cosmetische toepassingen is Endermologie tevens uitermate geschikt voor tal van medische indicaties. Hier gingen jaren van samenwerking met medische specialisten uit uiteenlopende vakgebieden aan vooraf. Het resultaat is een breed inzetbare behandeltechnologie die wereldwijd wordt toegepast bij zo’n 300.000 behandelingen per dag. Endermologie kan herstel na letsel of medische ingreep significant versnellen door de drainerende werking op het lymfestelsel; de verbeterde afvoer van toxines en afvalstoffen; het verminderen van zwellingen en bloeduitstortingen door het afdrijven van wondvocht; het remmen van ontstekingsmechanismen en het verbeteren van de bloedcirculatie en zuurstoftoevoer.

VÓÓR & NA de zwangerschap

Dat een zwangerschap grote impact heeft op het vrouwelijke lichaam behoeft weinig uitleg. LPG Endermologie kan effectief en veilig worden ingezet om vervelende zwangerschapskwalen aan te pakken zoals vochtretentie; vermoeide benen; opgezette ledematen en zelfs bij rugpijnklachten en overbelaste heupen en gewrichten. De behandeling is vergelijkbaar met een weldadige, intensieve massage en daardoor heerlijk ontspannend wanneer je uitgeput bent door je zwangerschap.
Daarnaast helpt LPG om na de bevalling weer strak in je vel te komen dankzij het unieke vermogen om tot wel 70% van gelokaliseerd vet af te breken en zo overtollige kilo’s kwijt te raken. Ook worden de lichaamscontouren verstrakt, de huid opnieuw verstevigd en cellulite blijvend verwijdert. Hervind sneller je figuur van vóór de zwangerschap, reken af met zwangerschapskilo’s en zorg dat aankomen tijdens je zwangerschap geen blijvende sporen na laat!

VÓÓR & NA liposuctie

Lipomassage met behulp van LPG Endermologie vormt een uitstekende voorbereiding op een Liposuctie behandeling en is ongeëvenaard effectief bij het herstel achteraf. De behandeling is ontworpen in samenwerking met chirurgen, revalidatie specialisten en fysiotherapeuten en werkt genezend, pijnstillend en ontstekingsremmend. Bovendien heeft het een positief effect op het verstrakken van de lichaamscontouren, het verjongen, versterken en egaliseren van de huid en het afdrijven van overtollig lichaamsvocht en toxines. Bloeduitstortingen na liposuctie evenals lokale zwellingen en pijn verdwijnen en de vernieuwde lichaamsvormen hervinden sneller hun vernieuwde schoonheid.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Gezicht Behandelingen

Echte huidfitness, gezicht endermologie® LPG® Frankrijk is een echte huidfitness die de natuurlijke synthese van essentiële verjongende stoffen bevordert.

Lees meer

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om samen een intake afspraak in te plannen:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.