ENDERMOLOGIE -Borstkanker | Derma Sensation Rotterdam

Endermologie en borstkanker

Borstkanker is de meest-voorkomende vorm van kanker bij vrouwen. Eén op de negen vrouwen krijgt hier in haar leven mee te maken – en dat op steeds jongere leeftijd. De ontwikkelingen op het gebied van preventie, onderzoek en behandeling van borstkanker doorlopen de afgelopen decennia dan ook een gestage groei. Er is echter nog relatief weinig aandacht voor nazorg op dit gebied, terwijl dit van cruciaal belang is voor succesvolle lichamelijke en psychologische genezing.

Herstellen van borstkanker behelst onder meer een actieve terugkeer in de maatschappij en het herwinnen van je vrouwelijke identiteit. Voor velen betekent dit opnieuw een band opbouwen met je lichaam, wat een geleidelijk proces kan zijn dat baat vind bij professionele, fysiotherapeutische begeleiding.

Endermologie: De oplossing

Endermologie - effectief voor en na zwangerschap- Derma Sensation Rotterdam

Medische Endermologie technologie biedt uitstekende ondersteuning bij het herstel na een operatieve ingreep bij borstkanker. De zachtaardige, diepgaande weefselstimulatie remt zwelling en ontsteking en bestrijdt op die manier complicaties tijdens het genezingsproces. Dit is tevens van grote waarde voor het psychologisch herstel na borstkanker en vormt een grote hulp bij het hervinden van je vrouwelijke lichaamsbewustzijn.

De kosten van borstkanker ondersteuning bij het herstel na een operatieve ingreep

LPG-Endermologie behandeling: Gezicht 
Intake & AnalyseGRATIStwv €25
Losse behandeling 30 min€62,50
Losse behandeling VIP 40 min€117,50
Kuur 10 behandelingen 30 min€400,-ACTIE! 36%
Kuur 20 behandelingen 30 min€750,-ACTIE! 40%
Klepjes€35,00
Onderhoudsbehandeling€25,00

Krijg die ondersteuning na de ingreep met behulp van Endermologie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

“Ik ben hier voor meerdere behandelingen geweest erg fijn geholpen en met resultaat! Kitty en haar team zijn erg aardig en vertellen alles duidelijk en geven eerlijk advies! Ik ben helemaal tevreden en kom zeker terug!” ~ Ellen

“Al na 3 behandelingen super resultaat met het laseren. Echt een aanrader.” ~ Eline Van Veelen

“Zeer nette personeel. Geven goed advies tijdens en na de behandeling. De salon ziet er altijd schoon uit!” ~ Sadaf Ramzi