ENDERMOLOGIE - Celullite verwijderen| Derma Sensation Rotterdam

Celullite verwijderen met behulp van Endermologie

Endermologie heeft een direct effect op de ‘afslankcellen’ van het menselijk lichaam: De adipocyten. Deze cellen zijn namelijk niet alleen verantwoordelijk voor de opslag van lichaamsvet, maar tevens voor de effectieve afbraak hiervan en spelen zodoende een cruciale rol in het blijvend verwijderen van cellulite en vetophopingen. Doelgerichte activatie van de adipocyten met behulp van LPG Endermologie resulteert in een onmiddellijke afname van lichaamsvet en cellulite-cellen van maar liefst 70%.

Hoe ontstaat cellulite?

Cellulite vormt een aandoening waar maar liefst 90% van alle vrouwen mee te maken heeft – waaronder fotomodellen en atleten. Het is dus niet per se gelinkt aan lichaamsgewicht. Cellulite wordt gevormd door een combinatie van vetopslag in de adipocyten (vetcellen) en overmatige waterretentie – oftewel het vasthouden van lichaamsvocht. Naarmate de vetcellen opzwellen, begint het omliggende weefsel aan het huidoppervlak te trekken waardoor de natuurlijke circulatie van het betroffen gebied geblokkeerd raakt. Nu krijgen afvalstoffen de kans om zich lokaal vast te zetten, wat zorgt voor de typische vervormingen die bekend staan als cellulite – ook wel ‘sinaasappelhuid’ genoemd.

Endermologie: De oplossing

Endermologie - effectief voor en na zwangerschap- Derma Sensation Rotterdam

Hoe verwijdert Emdermologie cellulite?

Door rechtstreekse activatie van de afslankcellen wordt de afbraak van lichaamsvet per direct in gang gezet. De cellen die verantwoordelijk zijn voor de vorming van cellulite verliezen tot wel 70% van het opgeslagen vet terwijl de gelijktijdige stimulatie van de bloedsomloop en het lymfesysteem voor effectieve afvoer van de vrijgekomen toxines en afvalstoffen zorgt. Het behandelde gebied verstrakt onmiddellijk door het verlies van zowel cellulite als overtollig lichaamsvocht.

Ondertussen zorgt de mechanische stimulatie van het speciaal ontworpen opzetstuk voor re-activatie van belangrijke processen in het omsluitende bindweefsel waardoor de productie collageen, elastine en hyaluronzuur significant verhogen: Tot 80% voor hyaluronzuur en elastine, en maar liefst 240% voor de lichaamseigen collageenproductie.

Hierdoor worden niet alleen de elasticiteit en drainage van de huid verhoogt, maar vindt tevens een versoepeling van de vetcellen plaats waardoor cellulite verdwijnt en de huid een diepgaande verjonging ondergaat.

Verschillende vormen van cellulite

‘Waterbasis’ cellulite

Deze vorm van cellulite wordt met name veroorzaakt door het vasthouden van vocht in het lichaam en is het resultaat van een gebrekkige bloedsomloop en zwakke lymfecirculatie. Het aandrijven van de interne circulatiemechanismen en het afvoeren van opgeslagen toxines en afvalstoffen zal waterige cellulite doen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

‘Vet-gebaseerde cellulite’

Overgewicht ligt doorgaans ten grondslag aan deze vorm van cellulite. Het stimuleren van de natuurlijke vetafbraak vormt de oplossing voor cellulite van deze aard.

‘Vezelachtige cellulite’

Dit is de meest hardnekkige verschijning van cellulite omdat deze reeds langere tijd in het lichaam aanwezig is. Vezelachtige cellulite voelt stug aan en is vaak pijnlijk van aard. Het is belangrijk om deze cellulite eerst te verzachten voordat effectieve verwijdering mogelijk is.

Derma Sensation Rotterdam is een endermologie specialist

Een integrale aanpak van cellulite verwijdering en huidverbetering

Endermologie maakt gebruik van een techniek die bekend staat als lipomassage, oftewel intensieve massage van het vetweefsel waardoor de natuurlijke afbraak van vetcellen, vocht en toxines op gang gebracht wordt. Deze techniek bewerkt vanuit het huidoppervlak een diepgaande, pijnloze activatie van lichaamseigen regeneratieprocessen. Hierdoor vindt er na slechts 3 behandelingen al een reductie van maar liefst 67% van bestaande cellulite plaats waarbij de huid transformeert en strakker, elastischer en jeugdiger wordt.

De kosten van Endermologie cellulite verwijderen

LPG-Endermologie behandeling: Lichaam 
Intake & Analyse GRATIStwv €60
Losse behandeling 35 min€67,50
Losse behandeling 55 min€87,50
Kuur 10 behandelingen 35 min€500,-ACTIE! 26%
Kuur 10 behandelingen 55 min€625,-ACTIE! 29%
Kuur 20 behandelingen 35 min€900,-ACTIE! 34%
Kuur 20 behandelingen 55 min €1150,-ACTIE! 34%
Endermowear€45,00
Onderhoudsbehandeling€57,00

Pak die lastige plekken nu aan met LPG Endermologie behandeling

Wil je je perfecte huid zonder cellulite opnieuw ontdekken?

KRIJG NU TOT €200 KORTING OP EEN ENDERMOLOGIE BEHANDELING VAN 20 SESSIES!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Schrijf je in voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en krijg het ebook “Alles wat je moet weten over laserontharing” gratis.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

“Ik ben hier voor meerdere behandelingen geweest erg fijn geholpen en met resultaat! Kitty en haar team zijn erg aardig en vertellen alles duidelijk en geven eerlijk advies! Ik ben helemaal tevreden en kom zeker terug!” ~ Ellen

“Al na 3 behandelingen super resultaat met het laseren. Echt een aanrader.” ~ Eline Van Veelen

“Zeer nette personeel. Geven goed advies tijdens en na de behandeling. De salon ziet er altijd schoon uit!” ~ Sadaf Ramzi