ENDERMOLOGIE - EFFECTIEF TEGEN CELLULITE | Derma Sensation Rotterdam

Endermologie - Is het echt effectief tegen cellulite?

Endermologie is een innovatieve behandeling waarbij een combinatie van zuigkracht en rollen wordt gebruikt om je lichaam te kneden, cellulite af te breken en overtollige vocht kwijt te raken. Dermatologen en huidtherapeuten behandelen cellulite al jaren met endermologie, omdat het zeer effectief tegen cellulite is. Het is ook zeer effectief voor het verbeteren van de doorbloeding en circulatie.

Endermologie is een ontspannende en aangename behandeling die vrijwel overal op het lichaam kan worden gebruikt. Het gevoel dat je zult ervaren is vergelijkbaar met dat van een diepe weefselmassage, dus je kunt gewoon liggen en genieten!

Endermologie werkt figuurcorrigerend en verbetert het aanzien van de huid aanzienlijk. Deze revolutionaire vorm van diepe, onderhuidse massage met behulp van modernste apparatuur vormt hét antwoord op de grote esthetische uitdagingen van deze tijd, waar met name vrouwen (maar ook mannen, hoewel cellulite bij mannen zeer zeldzaam is) mee kampen: het uiterlijk van cellulite verbeteren en een mooie, stevige huid krijgen.

Derma Sensation Rotterdam is een endermologie specialist

Endermologie - effectief tegen cellulite - Derma Sensation RotterdamHuidtherapeut Kitty van Derma Sensation in Rotterdam: “Wij krijgen steeds meer cliënten over de vloer die een uitgesproken voorkeur hebben voor natuurlijke huidverbeteringstechnieken. Zonder naalden, chirurgische ingrepen of lichaamsvreemde stoffen maar wél met duidelijk zichtbare resultaten. Zo kan de elasticiteit van de huid met wel 240% worden verhoogt, terwijl op het gebied van vetreductie resultaten van maar liefst 70% behaald kunnen worden!”

Endermologie komt uitstekend tegemoet aan de behoefte voor een natuurlijke benadering van huidbehandelingen en biedt daarbij een breed scala aan toepassingsmogelijkheden voor uiteenlopende huidproblemen: het aanzien van de huid met cellulite verbeteren; het tegengaan van plaatselijke vetopslag; littekenbehandeling en het ouder worden van de huid vertragen zijn enkele van de talrijke oplossingen die het apparaat te bieden heeft.

Kan ik met endermologie van mijn cellulite afkomen?

Sinaasappelhuid is in Nederland een ander woord dat gebruikt wordt voor cellulite. Het betreft een huidaandoening waarbij lokale, onderhuidse vetophopingen ontstaan die vaak ook gepaard gaan met vochtopslag. Het gevolg is een bobbelige, onregelmatige huidstructuur die haar natuurlijke elasticiteit en vorm kwijt raakt. Naar schatting krijgen tot wel 90% van de vrouwen hier vroeg of laat mee te maken! Zoals bij veel vormen van lokale vetopslag, blijkt het vervolgens erg moeilijk om dit proces weer ongedaan te maken: Gewichtsverlies en sporten hebben helaas nauwelijks effect op dergelijke vetophopingen. De oplossing: endermologie!

sinaasappelhuid - endermologie - Derma Sensation RotterdamKitty van Derma Sensation: “Hoewel er ontzettend veel klinieken beloven dat zij cellulite definitief kunnen laten verdwijnen, blijkt dit uit wetenschappelijk onderzoek niet mogelijk te zijn. Wij beloven je niets wat niet kan. Wat een endermologische behandeling wel doet, is je huid verstevigen en overtollige vet en vocht laten verdwijnen. Deze behandeling, samen met de afspraak dat jij gezond eet, voldoende water drinkt en meer aan sport gaat doen, laat je huid er weer mooi en strak uitzien, waardoor je cellulite minder zichtbaar zal zijn.”

Love-handles en zwembandjes: overmatig buikvet

Naast cellulite vormt ook ‘gewone’ lokale vetopslag een probleem waar zowel mannen als vrouwen mee kampen. Dit kan variëren van de zogenaamde ‘love-handles’ (klinkt charmant maar verwijst naar overmatig vet op de heupen), tot zwembandjes (idem dito), overmatig buikvet en andere manieren van figuurverlies door een onevenredige vetverdeling over het lichaam. Ook je armen en benen kunnen hieraan onderhevig zijn. Endermologie kan in dergelijke gevallen helpen om weer een strakker figuur te herwinnen en lokale, overmatige vetopslag terug te dringen.

Endermologie als afslankhulp

Huidtherapie-Derma-Sensation-LPG-Endermologie-cellEndermologie is een goede afslankhulp om van hardnekkig vet op bepaalde lichaamsdelen af te komen. Veel mannen en vrouwen die proberen af te slanken, lopen tegen hetzelfde probleem aan: ondanks gewichtsverlies door sporten of lijnen, blijft lichaamsvet op bepaalde lichaamsdelen hardnekkig aanwezig. Niet alleen frustrerend maar vooral ook erg demotiverend! Terwijl een gemotiveerde aanpak nou juist hét fundament is voor blijvend gewichtsverlies. Herkenbaar? Dan betekent endermologie een waardevolle steun in de rug voor jou!

Herwinnen van een stevige, strakke huid

Endermologie beschikt over het vermogen om een grote bijdrage te leveren aan de elasticiteit van de huid. Dit kan wenselijk zijn nadat je flink bent afgevallen, maar bijvoorbeeld ook na zwangerschap of medicijngebruik waardoor je ‘losser’ in je vel bent komen te zitten. De ‘rek’ is er een beetje uit; de huid raakt als het ware haar natuurlijke spankracht kwijt. Door in te werken op de zogenaamde ‘steunvezels’ van de huid, de collageen- en elastine productie, kan een cellulite behandeling je helpen om deze effecten tegen te gaan met een strakker, stralend, verjongend effect tot gevolg. En wie wil dat nou niet!?

 

Endermologie- Effectief tegen cellulite- Derma Sensation Rotterdam

Wil je geen zorgen meer maken over cellulitis tijdens je vakantie?

KRIJG NU € 200 KORTING OP EEN CELLULITE BEHANDELING VAN 10 SESSIES!

Schrijf je in voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en krijg het ebook “Alles wat je moet weten over laserontharing” gratis.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

“Ik ben hier voor meerdere behandelingen geweest erg fijn geholpen en met resultaat! Kitty en haar team zijn erg aardig en vertellen alles duidelijk en geven eerlijk advies! Ik ben helemaal tevreden en kom zeker terug!” ~ Ellen

“Al na 3 behandelingen super resultaat met het laseren. Echt een aanrader.” ~ Eline Van Veelen

“Zeer nette personeel. Geven goed advies tijdens en na de behandeling. De salon ziet er altijd schoon uit!” ~ Sadaf Ramzi

cellulitebehandeling_mooie_benen_strakke_billen