ENDERMOLOGIE - Face & Neck lift voor aflijnen en volume | Derma Sensation Rotterdam

Face & Neck lift met behulp van Endermologie

Collageen, elastine en hyaluronzuur worden ook wel firoblasten genoemd en vormen de belangrijkste bouwstenen van het onderhuidse bindweefsel. Zij zorgen voor een volle, stevige en elastische huid met een jeugdige uitstraling. Collageen is verantwoordelijkheid voor de stevigheid van de huid; elastine zorgt voor souplesse en veerkracht en hyaluronzuur voor volume en hydratie. Echter, al rond ons 25e levensjaar begint de productie van deze belangrijke bouwstoffen langzaam terug te lopen; een proces waar ook de meest gezonde leefwijze niets aan verandert.

Naarmate de huid aan stevigheid verliest, verdiepen de zogenaamde lachlijnen in het gezicht en gaan de oogleden langzaam hangen. De huid begint haast ongemerkt te stretchen, waardoor een progressieve verzakking van het gezicht ontstaat.

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Endermologie: De oplossing

De oplossing? Endermologie huidtherapie!

De gepatenteerde LPG-behandelkop voert op aangename wijze intense micro-pulsaties uit op het huidoppervlak en geeft zo een flinke impuls aan de natuurlijke, lichaamseigen aanmaak van essentiële onderhuidse steunvezels. Collageen- en elastineproductie verhogen met zo’n 46% en de hyaluronzuur-productie met maar liefst 80% – wat meteen een blijvend, liftend effect heeft op het huidbeeld.

Wetenschappelijke studies wijzen uit dat Endermologie in staat is om de huid dusdanig te versterken dat de stevigheid en elasticiteit met zo´n 70% verhogen. Deze huidverstrakking neemt toe al naar gelang het aantal behandelingen. Al na drie sessies is een duidelijk resultaat waarneembaar: Een stralend, helder afgelijnd gezicht met strakkere contouren en hernieuwde tonus. De behandelingen zijn geheel pijnloos en kennen geen herstelperiode; ook is er geen sprake van storende bijwerkingen.

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

De kosten Facelift & Necklift met behulp van Endermolgie

LPG-Endermologie behandeling: Gezicht
Intake & AnalyseGRATIStwv €25
Losse behandeling 30 min€62,50
Kuur 10 behandelingen 30 min€525,-ACTIE! €100
Kuur 20 behandelingen 30 min€950,-ACTIE! €300
Klepjes€35,00
Onderhoudsbehandeling€25,00
GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Pak die lastige plekken nu aan met LPG Endermologie behandeling

WIL JE EFFECTIEF EN SNEL DIE LASTIGE VET GEBIEDEN AANPAKKEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.