ENDERMOLOGIE GEZICHTSBEHANDELING

Endermologie gezichtsbehandeling: direct resultaat

Met een endermologie gezichtsbehandeling zijn direct na de eerste sessie de resultaten al zichtbaar: je huid is steviger, je hebt minder rimpels en je huidskleur ziet er weer gezond uit.

Endermologie vermindert rimpels

Met een endermologische gezichtsbehandeling worden de huidcellen opnieuw geactiveerd door een mechanische stimulatie van je huid. De microklopbewegingen op het huidoppervlak reactiveren:

  • de productie van nieuw collageen en natuurlijk hyaluronzuur die ervoor zorgen dat je huid meer volume krijgt waardoor de rimpels vervagen;
  • de synthese van elastine zorgt ervoor dat je huid meer soepel wordt en beter bestand is tegen het vormen van nieuwe rimpels.

Je huid wordt zichtbaar steviger door een endermologie gezichtsbehandeling. Door deze versteviging, zijn je rimpels en kraaienpootjes minder diep, waardoor je er jonger uit zult zien.

Een gezonde teint

Door stress, vermoeidheid en luchtvervuiling, kan je huid sneller verouderen en een grauwe teint krijgen. Een endermologie gezichtsbehandeling zorgt ervoor dat je huidcellen weer bestand zijn tegen negatieve invloeden. Met een unieke en pijnloze behandeling wordt je huid van zuurstof voorzien en de huidcellen gereactiveerd om de microcirculatie goed te laten functioneren. Al gelijk na de behandeling kun je zien dat je huid een meer gezonde en egale teint heeft.

Een verstevigde huid

Met het ouder worden gaat de huid verslappen. Dit wordt versterkt door stress, slapeloosheid en luchtvervuiling. Het slapper worden van de huid in je gezicht vervormt je gelaatstrekken en kan ervoor zorgen dat je een dubbele kin krijgt. Vaak is vetafzetting de oorzaak, maar het kan ook komen door een trage synthese van natuurlijke collageen- en elastineweefsels. Door stimulatie van de huidcellen met een endermologie behandeling, vindt er betere synthese van de collageen- en elastineweefsels in je gezicht plaats. Ook worden de cellen gestimuleerd om vetten doeltreffend af te voeren. De contouren van je gezicht komen weer mooi naar voren dankzij de verstevigde werking van de endermologische gezichtsbehandeling.

Endermologie Gezichtsbehandeling

Aantal behandelingen

Ga je deze week een avondje uit of heb je een belangrijke afspraak waarvoor je er goed uit wilt zien? Dan kun je kiezen voor een losse behandeling waarna je direct resultaat ziet. Wil je echter een effectieve behandeling die ook een lange termijn resultaat laat zien, dan adviseren wij je een kuur te volgen. Op basis van je huidtype en de indicatie wordt er tijdens de intake samen met jou een behandelplan gemaakt. Voor het verkrijgen van het vereiste eindresultaat met een endermologische gezichtsbehandeling, adviseren wij doorgaans een kuur van 10 behandelingen, die 1x per 2 weken plaatsvindt. De frequentie hangt ook af van je huidtype en levensstijl.

Maak nu een afspraak voor snel resultaat!

Wil je er snel gezond en stralend uitzien? Maak dan direct een afspraak voor een Endermologie Gezichtsbehandeling. Direct na de behandeling zie je al het resultaat!