LPG ENDERMOLOGIE - Gezichtshuid verstrakken

Gezichtshuid verstrakken met behulp van Endermologie

Als je huid begint te verslappen en haar volheid verliest, ontstaan er rimpels en lijntjes in het gezicht (ogen, jukbeenderen, voorhoofd, lippen, kin); in de nek en rond het decolleté; op de handen, armen, buik, billen, benen, rond je bh-lijn, je knieën, enkels en kuiten.

Al vanaf het 25e levensjaar worden deze veranderingen in gang gezet: De huid verliest haar volle gloed door de afbraak van bot, vet, vocht en collageen en begint tevens jaar elasticiteit kwijt te raken. Dit resulteert in de algehele verslapping van de huid en werkt het ontstaan van lijnen, rimpels, plooien en verzakkingen in de hand. Tevens lopen de bloedsomloop en lymfecirculatie terug waardoor afvalstoffen en toxines de kans krijgen om zich vast te zetten. Zo verliest de huid haar gezonde uitstraling en begint langzaamaan te vergrauwen.

Naarmate de huid haar stevigheid en volheid verliest, zullen de rimpels steeds dieper worden. De huid begint als het ware te stretchen, wordt langer waardoor het aangezicht maar ook andere lichaamsdelen mettertijd meer en meer verzakken.

🗓️ Maak een afspraak 📲 Bel mij terug ❔ Stel je vraag 💬 Ste je vraag via chat

Endermologie: De oplossing

Door behandeling met het speciale Endermologie-opzetstuk worden de natuurlijke verjongingscellen van het lichaam opnieuw geactiveerd. Deze firoblasten zullen vervolgens de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur opvoeren – belangrijke bouwstenen voor een volle en stevige huid.

De behandeling combineert het unieke, gemotoriseerde flap-rol systeem met sequentiële zuigkracht. Hierdoor wordt het behandelde weefsel diepgaand en multi-dimensioneel gestimuleerd waardoor de onderhuidse firoblasten het verjongingsproces op gang brengen. In feite zorgt deze stimulatie voor een diversiteit aan fysiologische reacties tegelijkertijd.

De gepatenteerde LPG-behandelkop voert op aangename wijze intense micro-pulsaties uit op het huidoppervlak en geeft zo een flinke impuls aan de natuurlijke, lichaamseigen aanmaak van essentiële onderhuidse steunvezels. Collageen- en elastineproductie verhogen met zo’n 46% en de hyaluronzuur-productie met maar liefst 80% – wat meteen een blijvend, liftend effect heeft op het huidbeeld.

De toegenomen elastineproductie geeft de huid hernieuwde souplesse en maakt haar zo weerbaarder tegen micro-contracties van de aangezichtsspieren, die ten grondslag liggen aan de zogenaamde expressielijnen in het gezicht

De unieke, pijnloze stimulatie middels de unieke Endermologie-technologie zorgt voor een zachte peeling en een flinke dosis zuurstof voor de verschillende huidlagen. De toegenomen onderhuidse circulatie geeft bovendien een gezonde gloed aan de gezichtshuid.

Wat zijn rimpels en hoe ontstaan ze?

Collageen, elastine en hyaluronzuur worden ook wel firoblasten genoemd en vormen de belangrijkste bouwstenen van het onderhuidse bindweefsel. Zij zorgen voor een volle, stevige en elastische huid met een jeugdige uitstraling. Collageen is verantwoordelijkheid voor de stevigheid van de huid; elastine zorgt voor souplesse en veerkracht en hyaluronzuur voor volume en hydratie. Echter, al rond ons 25e levensjaar begint de productie van deze belangrijke bouwstoffen langzaam terug te lopen; een proces waar ook de meest gezonde leefwijze niets aan verandert.

De huid verliest haar volle gloed en spankracht en begint te zakken, waardoor rimpels en lijntjes ontstaan in het gezicht, in de nek, rond het decolleté en op de handen. Mettertijd zullen deze ook de rest van het lichaam gaan tekenen. Externe factoren zoals zon, stress, tabaksrook en zelfs luchtvervuiling kunnen het proces van rimpelvorming nog verder versnellen.

Endermologie kan probleemloos gebruikt worden voor het gezicht – en dan met name rond de ogen (denk aan opgezwollen ogen, rimpels en donkere kringen); rond de mond (voor lumineuze lippen en het verwijderen van fijne lijntjes); rond de kin, bij lach- en expressielijntjes; voor het verwijderen van één of meer onderkinnen; voor het verstrakken en accentueren van de kaaklijn; voor het liften van de nek en voor het corrigeren van handen, decolleté en de rest van het lichaam.

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

De kosten Gezichtshuid verstrakken met behulp van Endermologie

LPG-Endermologie behandeling: Gezicht
Intake & AnalyseGRATIStwv €25
Losse behandeling 30 min€62,50
Kuur 10 behandelingen 30 min€525,-ACTIE! €100
Kuur 20 behandelingen 30 min€950,-ACTIE! €300
Klepjes€35,00
Onderhoudsbehandeling€25,00
GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Pak die lastige plekken nu aan met LPG Endermologie behandeling

 

Gezichtshuid verstrakken met behulp van Endermologie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.