LPG ENDERMOLOGIE - GLOW behandeling

GLOW BEHANDELING met behulp van Endermologie

Een wekelijks, intensief verwenmoment voor je huid om stralend de herfst in te gaan!

Nu de herfst definitief zijn intrede gedaan heeft, zullen de meesten van ons weer meer tijd binnenshuis doorbrengen. Ondanks de gezelligheid die dit met zich meebrengt, kunnen de vallende blaadjes en kortere dagen je bij tijden ook wat weemoedig maken. Tijd voor een opkikker: Verwen jezelf met een wekelijkse gezichtsbehandeling waar je direct van gaat stralen!

Ook je huid zal immers weer even moeten wennen aan het binnenleven: Nu de verwarming weer aan gaat, ligt uitdroging op de loer en is het extra belangrijk om goed gehydrateerd te blijven. Daarnaast zul je meer moeite moeten doen voor een dagelijkse dosis frisse lucht om je huid van een stoot broodnodige, verse zuurstof te voorzien. Vermoedelijk is je zomerse kleurtje inmiddels aardig verbleekt en is je huid -evenals jijzelf- klaar voor een verkwikkende onderhoudsbeurt.

De GLOW behandeling die wij deze maand aanbieden komt tegemoet aan de eisen van het herfstseizoen om de huid ook onder barre omstandigheden te laten stralen:

De 30 minuten-durende gezichtsbehandeling begint met een diepgaande reiniging, gevolgd door een sessie van 15 minuten met de LPG Ergolift. Deze doelgerichte stimulatie van de diepere huidlagen voorziet de gezichtshuid van een flinke dosis zuurstof en bevordert daarnaast de aanmaak van elastine en collageen wat een natuurlijk verjongend effect teweeg brengt. De behandeling wordt afgesloten door het aanbrengen van één van onze geselecteerde huidserums.

🗓️ Maak een afspraak 📲 Bel mij terug ❔ Stel je vraag 💬 Ste je vraag via chat

Endermologie: De oplossing

Gedurende de hele maand oktober bieden wij deze behandeling aan voor slechts € 30,- (normaliter € 45,- ) per behandeling. Idealiter boek je één behandeling per week om je huid in de aanloop naar de winter alvast een flinke boost te geven. Het is tevens een uitgelezen kans om kennis te maken met onze intensief voedende serums van het topmerk LPG, waarbij je kunt kiezen uit het Radiance Brigthening Serum of het Intens Hydrating Smoothing Serum.

Waar een gezichtscrème vooral aan de oppervlakte werkt, zijn huidserums speciaal ontwikkeld om dieper in de huid door te dringen. Een serum bestaat uit kleinere moleculen dan een crème waardoor deze niet alleen beter wordt opgenomen maar daarnaast ook hogere concentraties van actieve bestanddelen bevat. Er zijn uiteenlopende soorten voor de diverse huidtypen met elk hun eigen behoeften. Een serum kan op zichzelf worden gebruikt of onder de dag- of nachtcrème worden aangebracht, en geeft je huid nét even die extra boost die zorgt voor een gezonde GLOW.

BEHANDELING:

  • Diepgaande reiniging gelaat
  • 15 minuten behandeling met de LPG Ergolift
  • Radiance Brigthening Serum of het Intens Hydrating Smoothing Serum (afhankelijk van behoefte)
GRATIS INTAKE AANVRAGEN

De kosten van GLOW behandeling met behulp van Endermologie

LPG-Endermologie behandeling
Losse behandeling 30 min€30,-€15 Korting
Kuur 10 behandelingen 30 min€250,-€200 Korting!
GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Die GLOW terugbrengen op je gelaat? Dat kan met behulp van Endermologie!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.