ENDERMOLOGIE - Huid Verstevigen en Verstrakken| Derma Sensation Rotterdam

Huid verstevigen en verstrakken met behulp van Endermologie

Dankzij het unieke, gepatenteerde opzetstuk is Endermologie in staat om een belangrijk, natuurlijk verjongingsmechanisme te activeren: De zogenaamde firoblasten. Deze onderhuidse cellen worden door de effectieve stimulatie aangezet om collageen, hyaluronzuur en elastine te produceren en zo het huidbeeld van binnenuit ingrijpend te verbeteren. Dit resulteert meteen in een strakkere huid die haar natuurlijke spankracht hervindt met gladde, afgelijnde lichaamscontouren tot gevolg.

Wanneer je de 25 gepasseerd bent, zul je merken dat je lichaam langzaamaan begint te veranderen. Het vermogen van de huid om water vast te houden neemt geleidelijk af, evenals het volume van je botten en een onderhuids vetlaagje dat je huid strak en stralend houdt. Ook de productie van elastine en collageen lopen terug waardoor de eerste lijntjes en rimpeltjes zichtbaar worden.

Naarmate de tijd verstrijkt, doet de zwaartekracht haar werk en begint de huid plaatselijk te verzakken. Lijnen en rimpels in het huidbeeld worden nu dieper terwijl een teruglopend micro-metabolisme hier nog een schepje bovenop doet. Hierdoor verliest de huid niet alleen spankracht, maar tevens haar gezonde en jeugdige gloed.

De effecten van het teruglopende, onderhuidse metabolisme zijn doorgaans het eerst merkbaar in het gezicht: Fijne lijntjes rond de ogen, lippen, voorhoofd en kin en op het decolleté. Maar ook de nek, handen, armen, dijen, knieën en enkels beginnen te verzakken, evenals het gebied rond bh, billen en buikgebied.

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Endermologie: De oplossing

Endermologie is dé oplossing voor de eerste en gevorderde tekenen van ouderdom:

De speciaal ontworpen Endermologie opzetstukken stimuleren het onderhuidse verjongingsmechanisme waardoor de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur een flinke impuls krijgen met een toename van maar liefst 80% tot gevolg. Deze lichaamseigen stoffen herstellen op natuurlijke wijze het volume en de elasticiteit van de huid van binnenuit.

De principes van Endermologie berusten op een combinatie van het gepatenteerde flap-en-rol systeem en een opeenvolgend zuigmechanisme waardoor de huid wordt opgetild en diepgaande, multidimensionale stimulatie ondergaat. Dit geeft een sterke impuls aan verschillende onderhuidse mechanismen.

Het LPG systeem voor Endermologie is ontworpen in Frankrijk en berust op de meest moderne technologische principes. Middels zachte maar effectieve trillingen wordt het huidoppervlak diepgaand gestimuleerd wat doorwerkt tot in diepere huidlagen. De aanmaak van firoblasten, gezond collageen en natuurlijk hyaluronzuur resulteren in een voller, strakker huidbeeld met een jeugdige gloed en een duidelijke afname van lijntjes en rimpels.

De onderhuidse aanmaak van elastine wordt zo met maar liefst 46% verhoogd waardoor de huid soepeler en strakker wordt en beter bestand is tegen externe invloeden die de vorming van rimpels in de hand werken. De unieke, pijnloze stimulatie van het Endermologie systeem zorgt voor een zachte peeling terwijl de huid tegelijkertijd een flinke dosis zuurstof verkrijgt met een stralende, gezonde uitstraling tot gevolg.

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Derma Sensation Rotterdam is een endermologie specialist
De kosten van huid verstevigen en verstrakken met behulp van Endermologie

LPG-Endermologie behandeling: Lichaam
Intake & Analyse GRATIStwv €60
Losse behandeling 30 min€67,50
Kuur 10 behandelingen 30 min€625-KORTING €50
Kuur 20 behandelingen 30 min€1059,-KORTING €291
Endermowear€45,00
Onderhoudsbehandeling€57,00
GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Pak die lastige plekken nu aan met LPG Endermologie behandeling

 

WIL JE EFFECTIEF EN SNEL DIE LASTIGE VET GEBIEDEN AANPAKKEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.