ENDERMOLOGIE - EFFECTIEF VOOR & NA LIPOSUCTIE | Derma Sensation Rotterdam

Hoe Endermologie® Lipomassage kan helpen?

Endermologie biedt uitstekende lichamelijke en psychische voorbereiding op je liposuctiebehandeling, gevolgd door effectieve nabehandelingen om de resultaten én het herstel in zijn geheel te optimaliseren.

Wat doet Endermologie Lipomassage?
Een goede voorbereiding is het halve werk wanneer het om een geslaagde liposuctie gaat. Hiervoor biedt huidkliniek Derma Sensation Rotterdam een gepersonaliseerd behandelplan met behulp van Endermologie Lipomassage om jezelf zowel lichamelijk als geestelijk optimaal voor te bereiden voorafgaand aan de operatie. Bijwerkingen en complicaties worden zo geminimaliseerd terwijl de kansen op een soepele en geslaagde ingreep juist gemaximaliseerd worden.

Daarnaast bieden wij een Endermologie follow-up programma voor het bespoedigen van het herstel na een liposuctie. Ook dit behandelplan wordt individueel samengesteld om de genezing optimaal te bevorderen, overtollig wondvocht te verdrijven, de huid te liften en te werken aan individuele aandachtspunten om zo van het beste resultaat te kunnen genieten na een liposuctiebehandeling.

Derma Sensation Rotterdam is een endermologie specialist

Endermologie - effectief voor en na lipostuctie- Derma Sensation RotterdamEndermologie behandeling vormt een optimale voorbereiding voor liposuctie.
Uiteenlopende klinische studies hebben de afgelopen decennia de ondersteunde effecten van Endermologie aangetoond op het gebied van het loslaten en verwijderen van plaatselijke vet- en vochtophopingen en cellulite. Ook het definiëren van een afgelijnd vrouwelijk figuur met strakke contouren, het liften van ‘zakkende’ lichaamspartities en de algehele stimulerende invloed op de bloedsomloop en het natuurlijk verjongend en herstellend vermogen van de huid is uitgebreid onderzocht en gedocumenteerd. De weldadige effecten van Endermologie hebben daarnaast een positief effect op het algehele gevoel van welbevinden door het verminderen van stress en spanning in het lichaam en het elimineren van toxines en overtollig lichaamsvocht.

Dit pakket aan stimulerende eigenschappen van een Endermologie behandeling vormt dan ook een uitstekende voorbereiding voor een liposuctiebehandeling. De betreffende lichaamsgebieden worden op deze wijze optimaal voorbereid voor de aanstaande ingreep waardoor deze makkelijker en effectiever zal kunnen worden uitgevoerd. Het vroegtijdig stimuleren van het zelf-herstellend vermogen van de huid heeft een positief effect op de elasticiteit, de spankracht en de souplesse na de behandeling wat een vlotte en mooie genezing bevordert. Op deze manier werk je effectief mee aan een optimaal resultaat van je liposuctiebehandeling.

Endermologie: Een uiterst effectieve nabehandeling bij liposuctie

Kitty van Derma Sensation: Wereldwijd worden door de beste cosmetische chirurgen twee gecombineerde technieken aanbevolen om de resultaten van een liposuctie te optimaliseren.

Eénerzijds betreft dit de afvoer van wondvocht (lymfe) en toxines na de ingreep, anderzijds het behandelen van zwellingen en bloeduitstortingen om de genezing te bevorderen en de resultaten te optimaliseren. Na overleg met de behandelend chirurg biedt huidkliniek Derma Sensation een toegesneden behandelplan om de bovengenoemde aspecten van het genezingsproces effectief te ondersteunen middels Endermologie. Hiervoor beschikken wij over een gespecialiseerd aanbod aan behandelmethodes dat gericht kan worden ingezet om het herstel te bespoedigen, bijwerkingen te minimaliseren en te werken aan een optimaal eindresultaat na de liposuctie.

Mocht er na de liposuctie nog sprake zijn van ongewenst lichaamsvet of celluliteverschijnselen dan biedt Endermologie de mogelijkheid om deze alsnog effectief en pijnloos te verwijderen.

Alle nabehandelingen ten behoeve van het genezingsproces na liposuctie werken doelgericht aan het bestrijden van ontstekingsverschijnselen en het afvoeren van wondvocht en toxines waardoor zwellingen en hematomen (bloeduitstortingen) sneller verdwijnen. De behandelingen zorgen dan ook meteen voor verlichting en herstel na de ingreep. De positieve effecten op de bloedsomloop bevorderen het algehele herstel en welbevinden na de operatie terwijl de diepgaande stimulatie van de huid het zelf-herstellend vermogen een grote impuls geeft. Hierdoor hervindt de huid al snel haar eigen souplesse en elasticiteit terug. Een Endermologie behandeling na liposuctie zorgt op die manier niet alleen voor een snelle en optimale genezing maar helpt daarnaast om achtergebleven vetcellen en eventuele hardnekkige cellulite alsnog te elimineren.

De kosten van Endermologie Lipomassage

LPG-Endermologie behandeling: Lipomassage 
Intake & Analyse GRATIStwv €60
Losse behandeling 35 min€65
1e Kuur 10 behandelingen 35 min€550,-€100 korting
Vanaf 2e Kuur 10 behandelingen 35 min€450,-€200 korting
Endermowear€45
Maandelijkse nabehandeling €50

Maak je liposuctie een succes en maak een afspraak bij ons

Endermologie beschikt over het vermogen om een grote bijdrage te leveren aan de elasticiteit van de huid. Dit kan wenselijk zijn nadat je flink bent afgevallen, maar bijvoorbeeld ook na zwangerschap of medicijngebruik waardoor je ‘losser’ in je vel bent komen te zitten. De ‘rek’ is er een beetje uit; de huid raakt als het ware haar natuurlijke spankracht kwijt. Door in te werken op de zogenaamde ‘steunvezels’ van de huid, de collageen- en elastine productie, kan een cellulite behandeling je helpen om deze effecten tegen te gaan met een strakker, stralend, verjongend effect tot gevolg. En wie wil dat nou niet!?

 

Endermologie- Effectief tegen cellulite- Derma Sensation Rotterdam

Schrijf je in voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en krijg het ebook “Alles wat je moet weten over laserontharing” gratis.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

“Ik ben hier voor meerdere behandelingen geweest erg fijn geholpen en met resultaat! Kitty en haar team zijn erg aardig en vertellen alles duidelijk en geven eerlijk advies! Ik ben helemaal tevreden en kom zeker terug!” ~ Ellen

“Al na 3 behandelingen super resultaat met het laseren. Echt een aanrader.” ~ Eline Van Veelen

“Zeer nette personeel. Geven goed advies tijdens en na de behandeling. De salon ziet er altijd schoon uit!” ~ Sadaf Ramzi