ENDERMOLOGIE -Littekenbehandeling | Derma Sensation Rotterdam

Littekenbehandeling met behulp van Endermologie

Na letsel of een operatieve ingreep zorgt het lichaam voor extra collageenproductie op de plaats van de verwonding. Wanneer dit proces ongecontroleerd plaats vind, kan dit voor een onderhuidse barrière zorgen die de natuurlijke werking van de huid blokkeert. Dit resulteert niet alleen in onesthetische littekenvorming, maar is tevens van invloed op fysiologische aspecten op celniveau. Hierdoor kan er nadien sprake zijn van blijvende pijn, beperkte mobiliteit en algehele verstoring van het aangedane gebied.

Met name in het gezicht leiden littekens niet zelden ook tot psychologische problemen. Er is daarom altijd veel aan gelegen om het genezingsproces zo optimaal mogelijk te ondersteunen en het risico op complicaties en aanvullende medische ingrepen te minimaliseren.

Endermologie: De oplossing

Endermologie - effectief voor en na zwangerschap- Derma Sensation Rotterdam

Endermologie therapie bij littekens

De pijnloze, doelgerichte behandelmogelijkheden van medische Endermologie zijn bij uitstek geschikt voor aandoeningen in het gelaat. De vochtafdrijvende, verzachtende werking maakt het mogelijk om littekens en brandwonden al in een vroeg stadium te behandelen. In eerste instantie zorgt dit ervoor dat afvalstoffen effectief kunnen worden afgevoerd door de drainerende werking op het betroffen weefsel. Dit werkt pijnstillend en verkleint het risico op onderhuidse verkleving. Daarnaast wordt de lichaamseigen collageen- en elastineproductie opgevoerd waardoor het betroffen gebied aan flexibiliteit herwint en het natuurlijke herstelproces versnelt wordt.

Met behulp van medische Endermologie kunnen uiteenlopende wonden en littekens behandeld worden:

  • Recente verwondingen die nog tekenen van ontsteking vertonen
  • Oudere littekens
  • Operatieve en andere littekens die het gevolg zijn van medische behandeling
  • Brandwonden – ook na huidtransplantatie
  • Keizersneden
  • Scleroderma – een specifieke vorm van verharding van de huid

De kosten Littekenbehandeling voor het gelaat met behulp van Endermologie

LPG-Endermologie behandeling: Gezicht 
Intake & AnalyseGRATIStwv €25
Losse behandeling 30 min€62,50
Losse behandeling VIP 65 min€117,50
Kuur 10 behandelingen 30 min€400,-ACTIE! 36%
Kuur 20 behandelingen 30 min€750,-ACTIE! 40%
Klepjes€35,00
Onderhoudsbehandeling€25,00

Littekenbehandeling (voor het gelaat) met behulp van Endermologie?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Schrijf je in voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en krijg het ebook “Alles wat je moet weten over laserontharing” gratis.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

“Ik ben hier voor meerdere behandelingen geweest erg fijn geholpen en met resultaat! Kitty en haar team zijn erg aardig en vertellen alles duidelijk en geven eerlijk advies! Ik ben helemaal tevreden en kom zeker terug!” ~ Ellen

“Al na 3 behandelingen super resultaat met het laseren. Echt een aanrader.” ~ Eline Van Veelen

“Zeer nette personeel. Geven goed advies tijdens en na de behandeling. De salon ziet er altijd schoon uit!” ~ Sadaf Ramzi