LPG Cellulite Behandeling Rotterdam

Cellulite behandeling met LPG Endermologie bij Huidkliniek Derma Sensation

HEB JE LAST VAN CELLULITE?
Neem dan contact met ons op voor een gratis consult

Wat is een cellulite behandeling?

Omdat cellulite gevormd wordt door onderhuidse bindweefselstrengen, richt een succesvolle cellulite behandeling zich op het bindweefsel. Door middel van intensieve, diepgaande bindweefselmassage kunnen de compartimenten die zich in het bindweefsel gevormd hebben, worden losgewerkt waardoor de typerende deuken en putjes in de huid verdwijnen. Hierdoor zal ook de vetopslag in het bindweefsel gelijkmatiger verdeeld worden waardoor een egaler huidoppervlak ontstaat. Idealiter maak je hierbij gebruik van technieken die het bindweefsel tegelijkertijd verstevigen en de vetafvoer verhogen.

MAAK EEN GRATIS INTAKE AFSPRAAK Of via online agenda

Verschil tussen cellulite en cellulitis?

Cellulitis lijkt veel op cellulite, maar de twee aandoeningen hebben niets gemeen. Cellulite is een kuiltje in de huid veroorzaakt door vetophopingen. Cellulitis is een pijnlijke huidinfectie die optreedt wanneer bacteriën via een breuk in je huid binnendringen. Het kan levensbedreigend worden als het niet wordt behandeld.

Hoe ontstaat cellulite?

Cellulite (en dus niet cellulitis – dit is een onderhuidse infectie) verwijst naar een bobbelige huidstructuur met kenmerkende kuiltjes en putjes, veelal op de billen en bovenbenen. Door de invloed van oestrogenen (vrouwelijke hormonen) hebben vooral vrouwen ermee te maken. Hoewel veel mensen ervan uitgaan dat overgewicht en lichaamsvet de boosdoener zijn, is dit niet helemaal waar: cellulite ontstaat eigenlijk in het onderhuidse bindweefsel, of beter gezegd in de verbindingen tussen het bindweefsel en de huid. Zogenaamde bindweefselstrengen verbinden de huid met de dieper gelegen gebieden en wanneer deze verbindingen te strak zijn, ontstaan de kenmerkende putjes en kuiltjes. Naarmate je meer vetopslag hebt, is de kans groter dat je cellulite oftewel sinaasappelhuid ontwikkelt. Echter komt dit ook geregeld voor bij vrouwen zonder overgewicht. Naar schatting krijgt tot wel 92% van alle vrouwen wereldwijd ooit te maken met een zekere mate van cellulite.

Cellulite behandeling

 

MAAK AFSPRAAK

Wat zijn de resultaten van cellulite behandeling?

Welkom bij Derma Sensation, waar je zult ontdekken waar het bij cellulite echt om gaat. We graven in de wetenschap erachter en laten zien hoe je cellulite voorgoed kunt bestrijden!

Zuig- en massagetechnieken worden gebruikt om vetcellen af te breken en door lichaam op natuurlijke wijze af te voeren. De lichaamsbehandelingen van LPG Endermologie zijn wetenschappelijk ontworpen om een belangrijk effect te hebben op de eliminatie van cellulite en vetcellen.

Voordelen cellulite behandeling met LPG Endermologie

  • Bloedsomloop verbeteren 
  • Breken van cellulite
  • Overtollig vocht verwijderen
  • Versteviging en versterking van de bindweefsel 
  • De behandeling breekt de vetophopingen daadwerkelijk af, zodat je huid veel gladder zal zijn

Cellulite gladmaken

Cellulite, een ware nachtmerrie voor sommigen, treft 90% van de vrouwen!

En indien dit nog niet volstaat, reageert cellulite noch op sporten noch op drastische diëten.

Cellulite is een gevolg van overbelaste vetcellen en gaat vaak gepaard met vochtopslag. De vetcellen zwellen en vervormen de onderhuidse structuur met als gevolg een «sinaasappelhuid».

Actie: De cellulite behandeling of in de volksmond cellulitis behandeling: de mechanische stimulatie van LIPOMASSAGE laat toe om deze ingekapselde vetten vrij te maken.

Resultaat: De huid wordt zachter en gladder. Cellulite verdwijnt geleidelijk! Cellulite verwijderen of cellulitis verwijderen gaat dus het veilig en op een natuurlijk manier zonder enige injectie of operatie!

Hoe verloopt een Lipomassage™ programma om Cellulite te behandelen?

Etape 1: Evaluatie

Deze eerste stap laat toe om jouw objectieven vast te leggen. Nadat je een vragenlijst hebt beantwoord zal een eerste fotografische evaluatie gebeuren en een analyse van de probleemzones. Dan wordt een behandelplan opgesteld.

Etape 2: Behandeling

Nadat je je ENDERMOWEAR pakje heeft aangetrokken ga je comfortabel liggen op de behandeltafel en geniet u van 30 minuten welbehagen en ontspanning. Op het programma zijn 4 acties voorzien: cellulite gladmaken, vetten afvoeren, de huid verstevigen en contouren aflijnen. Op een natuurlijke en pijnloze manier!

Etape 3: Resultaten opvolgen

Tijdens uw LIPOMASSAGE programma wordt regelmatig de evolutie van je resultaten ten opzichte van de vastgelegde objectieven geëvalueerd. Na de basissessies wordt een stimulatieprogramma (1 sessie per maand) besproken om de behaalde resultaten te verfijnen en te onderhouden.

Hoe werkt LPG Endermologie?

LPG Endermologie verwijst naar een baanbrekende behandelmethode voor onder meer cellulite oftewel sinaasappelhuid. Door middel van intensieve, mechanische bindweefselmassage worden belangrijke huidvernieuwingsprocessen diep onder de huid geactiveerd, die ervoor zorgen dat lokale vetopslag afgebroken wordt en de huid hernieuwde spankracht en elasticiteit hervindt. Tijdens een Endermologie behandeling draag je een speciaal pakje, endermowear genaamd zodat de LPG apparatuur voldoende grip krijgt op je lichaam. Met behulp van speciale opzetstukken voor de verschillende lichaamsgebieden wordt de huid vacuüm gezogen en diepgaand gemasseerd. Hierdoor worden niet alleen onderhuidse huidvernieuwingsprocessen geactiveerd maar ook de doorbloeding alsmede de lymfecirculatie. Hierdoor is LPG Endermologie in staat om de lichaamscontouren te verstrakken en verstevigen en zo zelfs hardnekkige vormen van cellulite te lijf te gaan.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Dit is per persoon verschillend en hangt onder mee af van de ernst en omvang van de cellulite verschijnselen. Over het algemeen mag je verwachten dat je na zo’n 6 behandelingen van 30 minuten resultaat kunt zien, maar vaak zijn de effecten al eerder voelbaar én zichtbaar. Tijdens een persoonlijke intake in één van onze klinieken verstellen we je graag meer hierover en geven je een realistische inschatting van het te verwachten resultaat. LPG Endermologie is één van de weinige behandelingen waarmee cellulite (in de volksmond cellulitis) daadwerkelijk effectief bestreden én verwijderd kan worden – geheel veilig en pijnloos, op natuurlijke wijze.

MAAK NU AFSPRAAK

Behandeling in 1 sessie?

We beginnen met een consult, om je behoeften en verwachtingen te beoordelen, en ook om te bepalen of er contra-indicaties zijn. We bieden aangepaste pakketten voor één gebied of twee gebieden. De behandeling zelf zal 30 minuten in beslag nemen.

Voor wie is een Cellulite behandeling?

De LPG Endermologie is het ideale apparaat voor de behandeling van cellulite. Het is geschikt voor vrouwen met cellulite op de buik, dijen en billen en heupen.

ACTIE VAN DE MAAND: 

WIL JE EFFECTIEF EN SNEL DIE LASTIGE CELLULITE GEBIEDEN AANPAKKEN?

KRIJG NU 1 LPG ENDERMOLOGIE BEHANDELING VOOR €75 

KRIJG NU 10 LPG ENDERMOLOGIE BEHANDELINGEN KUUR VOOR SLECHTS €700 ipv €750!

Transformeer je lichaam met gemak: 50 euro voucher voor LPG Endermologie behandelingen nu beschikbaar!

Voucher Downloaden Messenger Voucher Downloaden Formulier

Prijzen

LICHAAM
Intake & Analyse GRATIS
Losse behandeling 30 min€75
Kuur 10x 30 min€700 ACTIE! €50
Endermowear€45

Meer weten over cellulite behandeling?

Online afspraak maken voor een LPG cellulite behandeling

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.