LPG Cellulite Behandeling Rotterdam

Cellulite behandeling met LPG Endermologie bij Huidkliniek Derma Sensation

HEB JE LAST VAN CELLULITE?
Neem dan contact met ons op voor een gratis consult

MAAK AFSPRAAK

Wat is een cellulite behandeling?

Omdat cellulite zoals hierboven beschreven gevormd wordt door onderhuidse bindweefselstrengen, richt een succesvolle cellulite behandeling zich op het bindweefsel. Door middel van intensieve, diepgaande bindweefselmassage kunnen de compartimenten die zich in het bindweefsel gevormd hebben, worden losgewerkt waardoor de typerende deuken en putjes in de huid verdwijnen. Hierdoor zal ook de vetopslag in het bindweefsel gelijkmatiger verdeeld worden waardoor een egaler huidoppervlak ontstaat. Idealiter maak je hierbij gebruik van technieken die het bindweefsel tegelijkertijd verstevigen en de vetafvoer verhogen.

Hoe ontstaat cellulite?

Cellulite (en dus niet cellulitis – dit is een onderhuidse infectie) verwijst naar een bobbelige huidstructuur met kenmerkende kuiltjes en putjes, veelal op de billen en bovenbenen. Door de invloed van oestrogenen (vrouwelijke hormonen) hebben vooral vrouwen ermee te maken. Hoewel veel mensen ervan uitgaan dat overgewicht en lichaamsvet de boosdoener zijn, is dit niet helemaal waar: cellulite ontstaat eigenlijk in het onderhuidse bindweefsel, of beter gezegd in de verbindingen tussen het bindweefsel en de huid. Zogenaamde bindweefselstrengen verbinden de huid met de dieper gelegen gebieden en wanneer deze verbindingen te strak zijn, ontstaan de kenmerkende putjes en kuiltjes. Naarmate je meer vetopslag hebt, is de kans groter dat je cellulite oftewel sinaasappelhuid ontwikkelt. Echter komt dit ook geregeld voor bij vrouwen zonder overgewicht. Naar schatting krijgt tot wel 92% van alle vrouwen wereldwijd ooit te maken met een zekere mate van cellulite.

Cellulite behandeling

 

Hoe werkt LPG Endermologie?

LPG Endermologie verwijst naar een baanbrekende behandelmethode voor onder meer cellulite oftewel sinaasappelhuid. Door middel van intensieve, mechanische bindweefselmassage worden belangrijke huidvernieuwingsprocessen diep onder de huid geactiveerd, die ervoor zorgen dat lokale vetopslag afgebroken wordt en de huid hernieuwde spankracht en elasticiteit hervindt. Tijdens een Endermologie behandeling draag je een speciaal pakje, endermowear genaamd zodat de LPG apparatuur voldoende grip krijgt op je lichaam. Met behulp van speciale opzetstukken voor de verschillende lichaamsgebieden wordt de huid vacuüm gezogen en diepgaand gemasseerd. Hierdoor worden niet alleen onderhuidse huidvernieuwingsprocessen geactiveerd maar ook de doorbloeding alsmede de lymfecirculatie. Hierdoor is LPG Endermologie in staat om de lichaamscontouren te verstrakken en verstevigen en zo zelfs hardnekkige vormen van cellulite te lijf te gaan.

MAAK AFSPRAAK

Cellulite gladmaken

Cellulite, een ware nachtmerrie voor sommigen, treft 90% van de vrouwen!

En indien dit nog niet volstaat, reageert cellulite noch op sporten noch op drastische diëten.

Cellulite is een gevolg van overbelaste vetcellen en gaat vaak gepaard met vochtopslag. De vetcellen zwellen en vervormen de onderhuidse structuur met als gevolg een «sinaasappelhuid». Is Cellulitis zelfde als cellulite? Nee, Cellulitis ziet er ongeveer hetzelfde uit als cellulite (bobbelig huid). Het verschil is dat de huid er bij cellulitis rood uitziet.

Actie: De cellulite behandeling of in de volksmond cellulitis behandeling: de mechanische stimulatie van LIPOMASSAGE laat toe om deze ingekapselde vetten vrij te maken.

Resultaat: De huid wordt zachter en gladder. Cellulite verdwijnt geleidelijk! Cellulite verwijderen of cellulitis verwijderen gaat dus het veilig en op een natuurlijk manier zonder enige injectie of operatie!

Hoe verloopt een Lipomassage™ programma om Cellulite te behandelen?

Etape 1: Evaluatie

Deze eerste stap laat toe om jouw objectieven vast te leggen. Nadat je een vragenlijst hebt beantwoord zal een eerste fotografische evaluatie gebeuren en een analyse van de probleemzones. Dan wordt een behandelplan opgesteld.

Etape 2: Behandeling

Nadat je je ENDERMOWEAR pakje heeft aangetrokken ga je comfortabel liggen op de behandeltafel en geniet u van 30 minuten welbehagen en ontspanning. Op het programma zijn 4 acties voorzien: cellulite gladmaken, vetten afvoeren, de huid verstevigen en contouren aflijnen. Op een natuurlijke en pijnloze manier!

Etape 3: Resultaten opvolgen

Tijdens uw LIPOMASSAGE programma wordt regelmatig de evolutie van je resultaten ten opzichte van de vastgelegde objectieven geëvalueerd. Na de basissessies wordt een stimulatieprogramma (1 sessie per maand) besproken om de behaalde resultaten te verfijnen en te onderhouden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Dit is per persoon verschillend en hangt onder mee af van de ernst en omvang van de cellulite verschijnselen. Over het algemeen mag je verwachten dat je na zo’n 6 behandelingen van 30 minuten resultaat kunt zien, maar vaak zijn de effecten al eerder voelbaar én zichtbaar. Tijdens een persoonlijke intake in één van onze klinieken verstellen we je graag meer hierover en geven je een realistische inschatting van het te verwachten resultaat. LPG Endermologie is één van de weinige behandelingen waarmee cellulite (in de volksmond cellulitis) daadwerkelijk effectief bestreden én verwijderd kan worden – geheel veilig en pijnloos, op natuurlijke wijze.

ACTIE VAN DE MAAND: 

WIL JE EFFECTIEF EN SNEL DIE LASTIGE CELLULITE GEBIEDEN AANPAKKEN?

KRIJG NU 1 LPG ENDERMOLOGIE BEHANDELING VOOR €67,50 

KRIJG NU 10 LPG ENDERMOLOGIE BEHANDELINGEN KUUR VOOR SLECHTS €625 ipv €675!

Wil je liever dit bedrag in 3 termijnen betalen zonder extra kosten, rente of bkr registratie? Dan kies voor betalen via het in3 betaalsysteem. Druk op (i) voor meer informatie. Als je gebruik wilt maken van deze service, druk dan op het winkelwagentje. Je gaat dan naar onze webshop waarin je de eerste termijn direct kunt voldoen. Wil je de behandeling in een keer in de kliniek betalen dan vraag dit via het formulier in.

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie!
 

Prijzen

LPG-Endermologie behandeling: Lichaam 
Intake & Analyse €60,00
Losse behandeling 30 min€67,50
Kuur 10x 30 min€625,-ACTIE! €50
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie!

Kuur 20x 30 min€1059,-ACTIE! €291
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie!
Endermowear€45,00
Onderhoudsbehandeling€57,00

Wat is nog meer mogelijk met LPG Endermologie?

Doeltreffend, niet agressief, en 100% natuurlijk!

Voor 100% natuurlijke slankheid en anti-ageing technieken passend bij de gezonde lifestyle trend van nu en de toekomst. Voor vrouw én man! Als LPG-specialist gaan we met je op een natuurlijke manier de strijd tegen de tijd aan.

LPG Endermologie behandeling

De visionaire aanpak van LPG Endermologie® is actueler dan ooit en is perfect afgestemd op de aanhoudende groeiende vraag naar een efficiënte en natuurlijke verzorging die de verouderingsverschijnselen vertraagd en verminderd. Dat bewijzen ook de resultaten van de wetenschappelijke studie.
Vet wordt 70% sneller afgebroken en de stevigheid van de huid verbetert zelfs met 240%.

De slankheidsactivator:

Reken af met vetten die niet reageren op diëten of op sporten  met LIPOMASSAGE™.

Af willen/moeten vallen is iets waar veel mensen mee te maken hebben en/of krijgen. Helaas komen de meesten dan ook tegen de drempel van hardnekkige plaatselijke vetophopingen. Men denkt daar niks aan te kunnen doen, maar niks is minder waar..

Deze lpg behandeling geeft zichtbare resultaten vanaf 6 sessies van 30 minuten.

Vanaf 6 sessies van 30 minuten, behaal je zichtbaar resultaat en word je slanker waar je het wilt!

MAAK AFSPRAAK

Lipomassage™, voor wie?

Voor de vrouw:

 • Last van cellulite (ook onterecht cellulitis genoemd) ?
 • Je raakt ondanks een gezonde lifestyle lokale overbelastingen niet kwijt?
 • Je wenst een afgelijnd silhouet en een strakke huid?
 • Je wenst na een bevalling snel je figuur terug te vinden?
 • Je ondergaat liever de onesthetische gevolgen veroorzaakt door de hormonale schommelingen van de menopauze niet?

Voor de man:

 • Ondanks het sporten en een gezond voedingspatroon raak je op sommige plekken je vetbandjes niet kwijt?
 • Heb je gewicht verloren en wil je je lichaam vormgeven?
 • Heb je geen tijd om te sporten en wil je graag je «love handles» kwijt?

Afslanken

Je kampt met lokale overbelastingen (buik, billen, benen…)? En als je een dieet volgt verlies je nooit de vetophopingen waar jij het wilt?

Met lpg behandeling LIPOMASSAGE kan je specifieke en lokale doelwitten, daar waar jíj het wilt, efficiënt behandelen!

Het juiste evenwicht tussen de productie en de afvoer van vetten is een natuurlijk proces waar de vetcellen verantwoordelijk voor zijn.

Ondanks een perfecte levensstijl en regelmatig sporten gebeurt het vaak dat het vet zich gaat opstapelen.

Actie: LIPOMASSAGE ontketent biologische reactie die zorgt dat de afvoer van vetten (lipolyse) op gang wordt gebracht.

Resultaat: De afvoer van deze vetten wordt verbeterd, je silhouet wordt zichtbaar slanker en strakker.

Verstevigen

Schommelingen van het gewicht, zwangerschap, ouder worden… De huid verliest geleidelijk soepelheid en strakheid. Soms over het gehele lichaam maar sommige lichaamsdelen zijn er meer onderhevig aan: binnenkant van de benen, buik, armen…

Dit fenomeen wordt verklaard door een vertraging van de productie van collegeenvezels en elastine. De huid verliest spankracht en verouderingsverschijnselen worden zichtbaar.

Actie: Door de LPG ROLL techniek i.c.m. andere stimulaties verbeterd de productie van onmisbare steunvezels opmerkelijk (collageen en elastine).

Resultaat: De huidstructuur wordt in de diepte versterkt: je huid wordt strak en soepel!

Contouren / Silouet aflijnen

Afslanken? Goed initiatief! Maar met evenwichtige vormen is nog beter!

De lichaamsdelen in kwestie zijn voornamelijk heupen, buik en billen. Het komt vaker voor dat deze zones niet symmetrisch zijn of «vorm» missen.

Actie: LIPOMASSAGE laat toe om het silhouet precies te remodelleren en een goed evenwicht te herwinnen tussen vorm en volume.

Resultaat: De contouren zijn opnieuw afgelijnd en evenwichtige vormen herwonnen.

MAAK AFSPRAAK

Endermolift™ Endermologie voor het gelaat

Een niet agressieve en efficiënte anti-ageing behandeling

Voor degenen die absoluut geen cosmetische chirurgie of injectables willen ondergaan heeft LPG ”ENDERMOLIFT” ontwikkeld. Een 100% natuurlijke anti-aging techniek voor mannen en vrouwen van elke leeftijd. Deze techniek maakt de huid voller en pakt verouderingsverschijnselen aan. Voor een stralend, zichtbaar jonger gezicht.

ENDERMOLIFT, de enige techniek die in staat is om de natuurlijke synthese van hyaluronzuur te stimuleren (+80%)*


Endermolift™, 
een techniek geschikt voor mannen én vrouwen…

 • Om in alle veiligheid de jeugdigheid van jouw huid te stimuleren.
 • Voor een doeltreffende anti-aging behandeling, niet agressief en 100% natuurlijk.
 • Voor mensen die een oplossing zoeken tussen zachte maar niet efficiênte technieken en agressieve technieken die niet zonder riscico zijn.
 • Om de resultaten van een medische ingreep (botox injecties, fillers, peelings, mesotherapie enz.) te verfijnen en de neveneffecten ervan te beperken.
 • Voor een stralend gelaat op elke leeftijd.
 • Om zijn gelaat te onderhouden zoals men zijn lichaam onderhoud («skin fitness»).

De ENDERMOLIFT™ techniek biedt snel zichtbare resultaten, Voor een onvermoeid en jeugdiger gezicht, een « coup d’éclat ».

Een optelsom aan resultaten, sessie na sessie, om rimpels en groeven te verminderen, stevige contouren te hebben, een mooiere teint te bekomen en algemeen de kwaliteit van je huid te verbeteren.

Meer weten over cellulite behandeling?

Online afspraak maken voor een LPG cellulite behandeling

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.