ENDERMOLOGIE - Teint Verbeteren | Derma Sensation Rotterdam

Lymfedrainage ter verbetering van de teint in het gelaat met behulp van Endermologie

Firoblasten vormen de belangrijkste bouwstenen voor het onderhuidse bindweefsel. Zij zorgen voor een volle, strakke en stralende huid. Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid van de huid; elastine voor de elasticiteit en hyaluronzuur voor het volume en de hydratie van de opperhuid. Reeds vanaf ons 25e levensjaar begint de lichaamseigen productie van deze essentiële stoffen terug te lopen, neemt de cel-activiteit af en verschijnen de eerste tekenen van ouderdom op de huid.

Stress, vervuiling, tabaksrook en te weinig slaap zijn aanvullende factoren die het huidbeeld negatief beïnvloeden. Hierdoor vertragen zowel de bloedsomloop als ook de lymfecirculatie in het lichaam waardoor afvalstoffen en toxines zich onderhuids vast gaan zetten. Dit uit zich in een doffe, grauwe teint die haar jeugdige uitstraling verloren heeft.

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Endermologie: De oplossing

Endermologie voor een stralende, egale teint

De gepatenteerde LPG-behandelkop voert op aangename wijze intense micro-pulsaties uit op het huidoppervlak en geeft zo een flinke impuls aan de natuurlijke, lichaamseigen aanmaak van de onderhuidse steunvezels. Hierdoor wordt een zachte maar effectieve huidpeeling gerealiseerd en ontvangt het behandelde huidweefsel bovendien een flinke dosis zuurstof. Dit komt ten goede aan de onderhuidse microcirculatie en resulteert in een stralende, egale teint.

Al na 3 behandelingen zijn de effecten duidelijk zichtbaar terwijl de huid haar natuurlijke stevigheid en gezonde uitstraling hervindt. Na iedere behandeling wordt de huid dikker en steviger en herwint het gelaat haar jeugdige uitstraling, terwijl de natuurlijke gezichtscontouren effectief worden afgelijnd.

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

De kosten Lymfedrainage ter verbetering van de teint in het gelaat met behulp van Endermologie

LPG-Endermologie behandeling: Gezicht
Intake & AnalyseGRATIStwv €25
Losse behandeling 30 min€62,50
Kuur 10 behandelingen 30 min€525,-ACTIE! €100
Kuur 20 behandelingen 30 min€950,-ACTIE! €300
Klepjes€35,00
Onderhoudsbehandeling€25,00
GRATIS INTAKE AANVRAGEN

De teint in het gelaat willen verbeteren? Dat kan met behulp van Endermologie!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.