ENDERMOLOGIE - Teint Verbeteren | Derma Sensation Rotterdam

Lymfedrainage ter verbetering van de teint in het gelaat met behulp van Endermologie

Firoblasten vormen de belangrijkste bouwstenen voor het onderhuidse bindweefsel. Zij zorgen voor een volle, strakke en stralende huid. Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid van de huid; elastine voor de elasticiteit en hyaluronzuur voor het volume en de hydratie van de opperhuid. Reeds vanaf ons 25e levensjaar begint de lichaamseigen productie van deze essentiële stoffen terug te lopen, neemt de cel-activiteit af en verschijnen de eerste tekenen van ouderdom op de huid.

Stress, vervuiling, tabaksrook en te weinig slaap zijn aanvullende factoren die het huidbeeld negatief beïnvloeden. Hierdoor vertragen zowel de bloedsomloop als ook de lymfecirculatie in het lichaam waardoor afvalstoffen en toxines zich onderhuids vast gaan zetten. Dit uit zich in een doffe, grauwe teint die haar jeugdige uitstraling verloren heeft.

Endermologie: De oplossing

Endermologie - effectief voor en na zwangerschap- Derma Sensation Rotterdam

Endermologie voor een stralende, egale teint

De gepatenteerde LPG-behandelkop voert op aangename wijze intense micro-pulsaties uit op het huidoppervlak en geeft zo een flinke impuls aan de natuurlijke, lichaamseigen aanmaak van de onderhuidse steunvezels. Hierdoor wordt een zachte maar effectieve huidpeeling gerealiseerd en ontvangt het behandelde huidweefsel bovendien een flinke dosis zuurstof. Dit komt ten goede aan de onderhuidse microcirculatie en resulteert in een stralende, egale teint.

Al na 3 behandelingen zijn de effecten duidelijk zichtbaar terwijl de huid haar natuurlijke stevigheid en gezonde uitstraling hervindt. Na iedere behandeling wordt de huid dikker en steviger en herwint het gelaat haar jeugdige uitstraling, terwijl de natuurlijke gezichtscontouren effectief worden afgelijnd.

De kosten Lymfedrainage ter verbetering van de teint in het gelaat met behulp van Endermologie

LPG-Endermologie behandeling: Gezicht 
Intake & AnalyseGRATIStwv €25
Losse behandeling 30 min€62,50
Losse behandeling VIP 65 min€117,50
Kuur 10 behandelingen 30 min€400,-ACTIE! 36%
Kuur 20 behandelingen 30 min€750,-ACTIE! 40%
Klepjes€35,00
Onderhoudsbehandeling€25,00

De teint in het gelaat willen verbeteren? Dat kan met behulp van Endermologie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Schrijf je in voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en krijg het ebook “Alles wat je moet weten over laserontharing” gratis.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

“Ik ben hier voor meerdere behandelingen geweest erg fijn geholpen en met resultaat! Kitty en haar team zijn erg aardig en vertellen alles duidelijk en geven eerlijk advies! Ik ben helemaal tevreden en kom zeker terug!” ~ Ellen

“Al na 3 behandelingen super resultaat met het laseren. Echt een aanrader.” ~ Eline Van Veelen

“Zeer nette personeel. Geven goed advies tijdens en na de behandeling. De salon ziet er altijd schoon uit!” ~ Sadaf Ramzi