ENDERMOLOGIE - Vocht vasthouden en zware benen| Derma Sensation Rotterdam

Weg met die vermoeide, zware benen en andere symptomen van vocht vasthouden?

Endermologie wordt wereldwijd gezien als de meest effectieve methode voor lymfedrainage. Verschillende wetenschappelijke studies hebben hier de afgelopen 30 jaar uitgebreid onderzoek naar gedaan en de resultaten spreken voor zich: Lymfedrainage middels Endermologie is ongeëvenaard effectief.

Wat is lymfevocht en hoe werkt lymfedrainage?

Lymfedrainage is gericht op het stimuleren van het lymfestelsel en het bevorderen van de lymfestroming in het lichaam. Het menselijk lichaam bestaat voor ruim 60% uit water wat verdeeld is over onze lichaamscellen, bloedbanen, hersenbanen en het lymfestelsel. Lymfe kan gezien worden als weefselvocht en transporteert onder meer voedingsstoffen, witte bloedcellen en afvalstoffen door ons lichaam.

Ons lichaam is in feite toegerust met een eigen afvoer- oftewel drainagesysteem voor lymfevocht, wat ervoor zorgt dat het vocht op juiste manier verdeeld is in het lichaam en overtollig vocht en afvalstoffen correct worden afgevoerd. Verschillende factoren kunnen er voor zorgen dat dit afvoerproces stagneert waardoor teveel vocht achter blijft en het lichaam geleidelijk op gaat zwellen.

De oorzaken hiervoor kunnen enorm variëren: Genetische factoren worden geacht een rol te spelen bij obstructies in het lichaam, maar ook ziekte en medicatie, medische ingrepen, stress, zwaarlijvigheid en gebrek aan lichaamsbeweging hebben een nadelige invloed op de vochthuishouding. Ongezonde voeding en een hoge zoutinname werken hier ook aan mee. Voor vrouwen komen daar bovendien nog hormonale factoren bij in de vorm van de menstruatiecyclus en de overgang, en vocht vasthouden tijdens de zwangerschap.

Een duidelijke manifestatie van obstructie in het lymfestelsel vormen opgezwollen lichaamsdelen: Zware benen, gezwollen enkels en tenen, dikke handen/vingers en opgezette armen. Ook in het gezicht kunnen zwellingen ontstaan met een pafferig, opgezet gelaat tot gevolg. De klachten kunnen mild beginnen en mettertijd overgaan in vervelende tintelingen of zelfs pijnlijk zijn.

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Endermologie: De oplossing

Endermologie is dé oplossing voor een trage lymfewerking

De gepatenteerde Endermologie-technologie is als enige methode wetenschappelijk erkend en geroemd om de positieve werking op de natuurlijke lymfedrainage. Al ruim dertig jaar geleden werd de methode ontworpen in Frankrijk en is sindsdien uitgebreid onderzocht en wetenschappelijk onderbouwd. Tegenwoordig wordt Endermologie gezien als de meest effectieve behandeling op het gebied van lymfedrainage.

Endermologie behandeling voor lymfedrainage zorgt voor de onmiddellijke afvoer van overtollig vocht in het lichaam waardoor zwellingen en pijnlijke, opgezette ledenmaten meteen verlichting vinden. Ook toxines in omliggende weefsels alsmede overtollig vet en cellulite worden bij deze behandeling aangepakt. Ontstekingsverschijnselen nemen af, evenals eventuele verzuring van het lichaam. De bloedsomloop en lymfebanen krijgen beide een flinke impuls. Dit geldt ook voor het afweersysteem en het autonome zenuwstelsel, wat een weldadig gevoel van algehele ontspanning teweeg brengt.

Mooi meegenomen zijn de effecten van Endermologie op onderhuidse vetcellen, die meteen worden aangezet om opgeslagen vet te mobiliseren waarmee de vetverbranding met maar liefst 70% verhoogt. Cellulite verdwijnt op die manier als sneeuw voor de zon en de huid hervindt haar jeugdige souplesse en elasticiteit in een perfect afgelijnd silhouet. Endermologie bewerkstelligd op die manier een verbluffende huidregeneratie van binnenuit: elastine en hyaluronzuur ondervinden een toename van 80% terwijl het lichaamseigen collageen met ruim 240% stijgt.

Waarom werkt Endermologie beter dan manuele lymfedrainage?

Er is een groot verschil in de effectiviteit van Endermologie ten opzichte van manuele therapie voor lymfedrainage. De gepatenteerde Endermologie-technologie stimuleert de bloedsomloop en vochthuishouding per direct en is dusdanig effectief dat zelfs dieper gelegen toxines en vocht onderhuids worden afgevoerd. Ook vetophopingen en cellulite, die voor een hoge druk op het lymfestelsel kunnen zorgen, worden dankzij Endermologie effectief afgebroken.

Hierdoor werkt Endermologie aan de wortel van het kwaad: Er is niet alleen sprake van symptoombestrijding maar de oorzaken voor de verstoorde vochthuishouding worden rechtstreeks aangepakt. Door de toename aan zuurstofrijk, vers bloed en een verbeterde bloedsomloop in het lichaam krijgt het immuunsysteem een grote boost en kunnen toxines en andere ziekteverwekkers beter worden afgevoerd. De stress-verlagende effecten van de therapie op het autonome zenuwstelsel zorgen bovendien voor een ontspannen gevoel van welbehagen.

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Derma Sensation Rotterdam is een endermologie specialist

Met een Endermologie-behandeling breng je zodoende niet alleen je vochtcirculatie in balans, maar profiteer je tevens van de overige, aangetoonde effecten op je natuurlijke schoonheid en je gezondheid:

 • Directe afname van vetopslag en cellulite
 • Versteviging, verstrakking en verjonging van je lichaamscontouren en je gezicht
 • Versterking van het eigen afweersysteem
 • Afname van pijn, ontstekingsverschijnselen en fibrose
 • Positieve invloed op genezingsprocessen na bijvoorbeeld operatieve ingrepen door het afvoeren van lymfevocht en zelfs het stimuleren van de aanmaak van nieuwe lymfebanen
 • Afname van zwelling, opgezette ledematen, opgezwollen gezicht en een opgeblazen gevoel
 • Een positieve invloed op de werking van velerlei organen en een effectievere aanmaak van nieuwe cellen
 • Een zuurstof-boost voor zowel het behandelde gebied als ook de dieper liggende organen
 • Ook hormonale oorzaken voor het vasthouden van vocht worden aangepakt: denk aan menopauze, menstruatiecyclus of zwangerschap
 • Zorgt voor een snellere genezing en meer mobiliteit na operaties, bij littekenweefsel, bij lokale zwellingen en bloeduitstortingen, bij littekens door brandwonden en bij verschillende genetische afwijkingen
 • Heeft een positieve invloed op chronische sinusitis, bronchitis, acne, slapeloosheid en hoofdpijn
 • Met name personen die aan stress, fybromyalgie, slapeloosheid en auto-immuunziektes lijden hebben veel baat bij lymfedrainage middels Endermologie

De kosten van Endermologie om vocht vasthoudende gebieden te behandelen

LICHAAM
Intake & Analyse GRATIS
Losse behandeling 30 min€75
Kuur 10x 30 min€700 ACTIE! €50
Endermowear€45
GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Pak die lastige plekken nu aan met LPG Endermologie behandeling

Al meteen na de eerste sessie zijn de weldadige effecten van lymfedrainage met behulp van Endermologie, voelbaar. Zwellingen en opgezette lichaamsdelen hervinden hun normale proporties en het lichaam voelt lichter en ontspannen. De behandeling zelf is -ondanks haar verbluffende effectiviteit- een weldadige ervaring voor lichaam, gezicht en geest en kent geen bijwerkingen of herstelperiode.

WIL JE EFFECTIEF EN SNEL DIE LASTIGE VET GEBIEDEN AANPAKKEN?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.