ENDERMOLOGIE - Onderkin verwijderen | Derma Sensation Rotterdam

Onderkin verwijderen door permanente vetverwijdering met behulp van Endermologie

Een onderkin behoort niet bepaald tot de zeven schoonheden: Het vertekent de natuurlijke gezichtscontouren en zorgt voor een zware, pafferige uitstraling. Hoewel een onderkin met het verstrijken van leeftijd vaker voorkomt, is het niet per se aan ouderdom gebonden. De primaire oorzaak voor het ontstaan van een onderkin is lokale vetopslag, maar ook huidverzakking kan hier een rol in hebben. Dit is het geval wanneer er onderhuids niet meer voldoende elastinevezels en collageen aangemaakt worden.

Endermologie: De oplossing

Endermologie - effectief voor en na zwangerschap- Derma Sensation Rotterdam

Endermologie biedt de oplossing:

Middels de verschillende opzetstukken van de geavanceerde Endermologie apparatuur kunnen vetcellen dusdanig gestimuleerd worden dat zij overgaan tot het afbreken van lichaamsvet. Hierdoor worden tevens de natuurlijke gezichtscontouren sterk geherdefinieerd.  De verstevigende werking van de Endermologie behandeling  zorgt voor een verstrakkend effect op de gezichtshuid die een afgelijnd silhouet tot gevolg heeft.

Een gezichtsbehandeling behandeling middels Endermologie is geheel pijnloos en bewerkstelligt significante resultaten door intense maar aangename stimulatie via het huidoppervlak. De behandeling is geheel natuurlijk en kent geen bijwerkingen of herstelperiode. Wereldwijd worden dagelijks zo’n 300000 Endermologie behandelingen uitgevoerd ten behoeve van de meest uiteenlopende toepassingen. Al na 3 behandelingen is er sprake van een waarneembaar verschil en hervindt de huid haar natuurlijke stevigheid en jeugdige uitstraling.

Onderkin Correctie Kosten

LPG-Endermologie behandeling: Gezicht 
Intake & AnalyseGRATIStwv €25
Losse behandeling 30 min€62,50
Losse behandeling VIP 40 min€117,50
Kuur 10 behandelingen 30 min€400,-ACTIE! 36%
Kuur 20 behandelingen 30 min€750,-ACTIE! 40%
Klepjes€35,00
Onderhoudsbehandeling€25,00

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

“Ik ben hier voor meerdere behandelingen geweest erg fijn geholpen en met resultaat! Kitty en haar team zijn erg aardig en vertellen alles duidelijk en geven eerlijk advies! Ik ben helemaal tevreden en kom zeker terug!” ~ Ellen

“Al na 3 behandelingen super resultaat met het laseren. Echt een aanrader.” ~ Eline Van Veelen

“Zeer nette personeel. Geven goed advies tijdens en na de behandeling. De salon ziet er altijd schoon uit!” ~ Sadaf Ramzi