ENDERMOLOGIE - Medische ingrepen| Derma Sensation Rotterdam

LPG Endermologie ter ondersteuning van medische ingrepen, voor lichamelijk herstel na operatie en voor doelgerichte pijnbestrijding

Al ruim 30 jaar kent LPG een nauwe samenwerking met de medische wereld om toepassingen van Endermologie af te stemmen op specifieke behandelprotocollen voor uiteenlopende medische kwesties.

Sinds de oprichting van LPG Endermologie hebben de medische toepassingen van deze hoogstaande technologie een centrale rol gespeeld. Eén van de kerndoelen van de innovatieve behandelmethodes is tot op heden om mannen en vrouwen uit alle leeftijdscategorieën wereldwijd een natuurlijke behandelmethode te bieden voor cellen, weefsels, spieren en gewrichten alsmede voor effectieve lymfedrainage en ter algehele zuivering van het lichaam.

Om dit te bewerkstelligen werkt LPG al 30 jaar intensief samen met medische professionals op het gebied van diverse specialisaties. De natuurlijke, zachtaardige behandelmethodes werken allemaal rechtstreeks op het lichaam – zonder interventie van geneesmiddelen en vrij van negatieve bijwerkingen. De gebruikte technieken worden continue geoptimaliseerd en bieden een scala aan mogelijkheden voor effectief lichaamsherstel.

De LPG Endermologie principes berusten op ruim 30 jaar ervaring en uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. Dagelijks worden wereldwijd zo’n 300000 Endermologie behandelingen uitgevoerd met uiteenlopende toepassingen. De kwaliteit hiervan blijft continue gewaarborgd door certificatie- en licentieprocedures.

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Endermologie: De oplossing

Endermologie en bortkanker

Borstkanker is de meest-voorkomende vorm van kanker bij vrouwen. Eén op de negen vrouwen krijgt hier in haar leven mee te maken – en dat op steeds jongere leeftijd. De ontwikkelingen op het gebied van preventie, onderzoek en behandeling van borstkanker doorlopen de afgelopen decennia dan ook een gestage groei. Er is echter nog relatief weinig aandacht voor nazorg op dit gebied, terwijl dit van cruciaal belang is voor succesvolle lichamelijke en psychologische genezing.

Herstellen van borstkanker behelst onder meer een actieve terugkeer in de maatschappij en het herwinnen van je vrouwelijke identiteit. Voor velen betekent dit opnieuw een band opbouwen met je lichaam, wat een geleidelijk proces kan zijn dat baat vind bij professionele, fysiotherapeutische begeleiding.

Medische Endermologie technologie biedt uitstekende ondersteuning bij het herstel na een operatieve ingreep bij borstkanker. De zachtaardige, diepgaande weefselstimulatie remt zwelling en ontsteking en bestrijdt op die manier complicaties tijdens het genezingsproces. Dit is tevens van grote waarde voor het psychologisch herstel na borstkanker en vormt een grote hulp bij het hervinden van je vrouwelijke lichaamsbewustzijn.

Endermologie bij sportblessures

Endermologie vormt één van de meest gebruikte technologieën binnen de medische sportwereld. Zowel bij amateurvoetbal als ook op topniveau; bij intensieve disciplines zoals wielrennen, atletiek en zwemmen en bij talrijke overige sporten wordt Endermologie gebruikt voor het voorkomen en behandelen van sportblessures en medische ingrepen en om prestaties op topniveau te houden.

Al ruim 30 jaar werkt LPG Endermologie aan het ontwikkelen van gepatenteerde technologieën om de prestaties van recreatieve sporters én professionals op topniveau te optimaliseren. Vele grote winnaars binnen de sportwereld profiteren dagelijks van de innovatieve toepassingen van Endermologie die onderbouwd worden door talrijke erkende, wetenschappelijke studies.

Dankzij specifieke toepassingen van Endermologie is het mogelijk om een significant prestatieverschil teweeg te brengen; spierherstel te bevorderen en de herstelperiode na een blessure sterk te verkorten.

Alle symptomen van vochtretentie en vermoeide spieren kunnen met behulp van Endermologie effectief worden tegengegaan door het aandrijven van de lichaamseigen lymfedrainage, het afvoeren van toxines en het opvoeren van de bloedsomloop en stofwisselingsprocessen. Zodoende vormt Endermologie al decennia lang een belangrijke bijdrage voor de medische sportwereld.

Endermologie laat je focussen op je training en prestaties terwijl je lichaam doeltreffend onderhouden wordt

 • Endermologie verbetert je algehele prestatievermogen door het stimuleren van bindweefsel, lymfedrainage, bloedsomloop, de afscheiding van afvalstoffen en de algehele stofwisseling
 • Houdt de interne circulatie op pijl die nodig is voor het leveren van topprestaties
 • Ondersteunt het lichaamseigen vermogen voor de afbraak van melkzuur, dat een onvermijdelijk onderdeel vormt van intensieve spierbelasting
 • Verzacht en geneest bindweefsel, spierpijn en spierspasmen
 • Helpt het risico op blessures te verminderen en zorgt tevens voor een sterke afname van DOMS (vermoeide spiersyndroom) door het aandrijven van de interne vochtcirculatie en de bloedsomloop, het tegengaan van vochtophoping en het optimaliseren van uitscheidingsprocessen en ontgiftiging
 • Verbeterde bloedsomloop
 • Minder lokale vochtretentie in het lichaam
 • Verbeterde afscheiding van afvalstoffen; uitdrijven van toxines die opgeslagen kunnen zitten in diverse weefsellagen
 • Versneld herstel na spierpijn en gewrichtspijn
 • Versnelde genezing van ontstekingssymptomen die het gevolg zijn van intensieve lichaamsbeweging
 • Verbetert zowel de mentale concentratie als ook verhoging van het fysieke energiepijl
 • Zorgt voor minder stress omtrent je trainingsroutines en daardoor meer genot!

Littekentherapie met behulp van Endermologie

De medische toepassingen van Endermologie zijn uitermate geschikt voor de pijnloze behandeling van diverse littekens. De stimulerende, vochtafdrijvende werking van de gebruikte technologie gaat littekenvorming vanaf een vroeg stadium tegen – pijnloos en effectief.

De natuurlijke reactie van het lichaam op een ingrijpende medische ingreep, verbranding of ander lichamelijk trauma is het verhogen van de collageenproductie door de huid. Dit gebeurd exact op de plek van het letsel. Wordt dit proces op zijn beloop gelaten dan kan er een onderhuidse barrière ontstaan wat de natuurlijke celstofwisseling belemmert. Littekenvorming is daarom niet alleen een esthetische kwestie maar kan ook voor functionele problemen zorgen: verminderde bewegingsvrijheid, pijn, en zelfs het belemmeren van de werking van omliggende organen.

Endermologie transformeert littekens

De pijnloze, vochtafdrijvende en litteken-remmende werking van medische Endermologie maakt het mogelijk om (brand)wonden en bestaande littekens al vanaf een vroeg stadium te behandelen. Allereerst zorgt dit voor een versnelde afvoer van vocht en afvalstoffen in het betroffen gebied waardoor verklevingen en de formatie van littekenweefsel worden geremd.

Daarnaast worden de natuurlijke elastine- en collageenproductie aangedreven die het genezingsproces significant bevorderen. Dit heeft vrijwel meteen een positief effect op de mobiliteit van het betroffen lichaamsgebied en zorgt bovendien voor een afname van eventuele pijn.

Medische Endermologie maakt het mogelijk om de meest uiteenlopende type littekens te behandelen en voorkomt zo de noodzaak voor aanvullende operaties. Denk hierbij aan:

 • Recente littekens die nog tekenen van ontsteking vertonen
 • Oude littekens
 • Medische én traumatische littekens
 • Brandwonden – ook na transplantaties
 • Littekens na een keizersnede
 • Sclerodermie

Endermologie – een effectief middel voor pijnbestrijding

Endermologie blijkt één van de meest effectieve behandelmethodes te zijn op het gebied van pijnbestrijding. De therapie kan nagenoeg overal op het lichaam worden ingezet: Bij pijn in rug, nek, schouder, armen, benen, heupen etc.

Onze getrainde professionals die met LPG Endermologie werken, kunnen dankzij de baanbrekende technologie significante resultaten boeken bij alle vormen van pijn die hun oorsprong hebben in het bindweefsel. Met name rugpijn ondervindt veel baat van Endermologie.

Rugpijn is veelal mechanisch vaan aard, wat wil zeggen dat deze vooral bij beweging optreedt. Er kunnen uiteenlopende oorzaken zijn voor rugpijn en zonder adequate behandeling zijn de vooruitzichten vaak somber. Rugpijn kan ontstaan door veel en lang zitten, overgewicht, stress en gebrek aan beweging. Ook het langdurige werken achter de computer is een veel voorkomende oorzaak.

Speciaal voor dergelijke problematiek heeft LPG Endermologie patent verkregen op een speciaal ontworpen, medische behandelkop voor pijnbestrijding. Deze zorgt voor intense, precieze stimulatie die aangenaam aanvoelt op de behandelde huid en de natuurlijke, onderhuidse lichaamsprocessen reactiveert:

 • Brengt natuurlijke, onderhuidse regeneratieprocessen op gang
 • Verbetert de lokale doorbloeding
 • Stimuleert collageen, elastine- en hyaluronzuurproductie
 • Stimuleert de natuurlijke vetverbranding
 • Lymfedrainage
 • Stimuleert de stofwisseling
 • Afvoer van afvalstoffen en toxines
 • Bevordert de bloedsomloop
 • Bestrijding van ontsteking (na letsel of medische ingreep)
 • Tegengaan van vochtretentie
 • Bevordert heling en genezingsprocessen
 • Zorgt voor diepe ontspanning wat het zelfhelend vermogen stimuleert

Hoe vormt Endermologie dé oplossing voor rugpijn, spier- en weefselklachten?

Medische Endermologie wordt enkel toegepast door getrainde, gecertificeerde behandelaars en is gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Endermologie en geneeskunde. De behandelingen zijn uitermate effectief bij alle vormen van bindweefsel-problematiek (littekens, verbrandingen, fibrose), ter ondersteuning van de bloedsomloop en bij diverse spieraandoeningen (verwondingen, spasmen ed.). De toepassingen van Endermologie zijn geheel pijnloos en vrij van bijwerkingen.

Een Endermologiebehandeling heeft onmiddellijk een positief effect op tal van fysieke klachten en symptomen: denk hierbij aan erythema’s (specifieke vorm van zwellingen), induratie (lokale verhardingen), pijn, gewrichtsklachten, stijfheid, overgevoeligheid en spierpijn. Zodoende ondersteunt Endermologie op significante wijze het revalidatieproces.

De professionele toepassing van Endermologie voor medische doeleinden berust op het doelgericht activeren van onderhuidse regeneratieprocessen die onder meer lokale stijfheid en verkramping tegen gaan en de natuurlijke werking van het aangedane gebieden herstelt.

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Derma Sensation Rotterdam is een endermologie specialist

Al ruim 30 jaar maakt LPG Endermologie gebruik van gepatenteerde technieken die verlichting en ondersteuning bieden bij diverse medische kwesties en zo tegemoet komen aan de specifieke eisen van uiteenlopende revalidatieprocessen in alle leeftijdscategorieën. Hierbij wordt niet alleen ingezet op symptoombestrijding, maar ligt de focus tevens op preventie en blijvend herstel. Hiermee onderscheidt Endermologie zich op effectieve wijze van overige behandelmethodes.

De intensieve onderhuidse stimulatie van het natuurlijke herstelmechanisme van het lichaam remt ontstekingsmechanismen en werkt pijnstillend bij rugpijn, stijfheid en verkramping van schouders, nek, gewrichten, heupen en de ledematen door het verhogen van de bloedcirculatie, de effectieve afvoer van lichaamsvocht, het tegengaan van zwellingen en het verlichten van spierklachten. Zodoende vormt medische Endermologie al ruim 30 jaar de eerste keus bij pijnverlichting, ter preventie van degeneratieve klachten en ter effectieve ondersteuning bij herstel na letsel en na medische ingrepen van uiteenlopende aard.

De kosten van Endermologie bij medische ingrepen

LPG-Endermologie behandeling: Gezicht
Intake & AnalyseGRATIStwv €25
Losse behandeling 30 min€62,50
Kuur 10 behandelingen 30 min€525,-ACTIE! €100
Kuur 20 behandelingen 30 min€950,-ACTIE! €300
Klepjes€35,00
Onderhoudsbehandeling€25,00
GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Pak die lastige plekken nu aan met LPG Endermologie behandeling

WIL JE OOK JE MEDISCHE INGREPEN ZO SNEL MOGELIJK EN NATUURLIJK LATEN HERSTELLEN? DAN KIES VOOR EEN ENDERMOLOGIE BEHANDELING. INTAKE IS TIJDELIJK GRATIS!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.