ENDERMOLOGIE - VET VERBRANDEN | Derma Sensation Rotterdam

Hoe Endermologie® Lipomassage kan helpen?

Vet verwijderen middels LPG Endermologie: De enige échte oplossing voor hardnekkig lichaamsvet dat resistent is tegen sporten en lijnen

Vetcellen hebben de officiele naam adipocyten en zijn over het hele lichaam verspreid. Zij hebben tot taak om lichaamsvet -al naar gelang de omstandigheden – op te slaan of af te breken. Maar zelfs in een perfect gezond lichaam zullen deze vetcellen in de loop der jaren langzamer gaan werken, waardoor mettertijd meer vetopslag ontstaat in de cellen zelf en in de omliggende weefsels. Hierdoor kunnen zowel de bloedsomloop als ook de lymfebanen in het lichaam onder druk komen te staan.

Derma Sensation Rotterdam is een endermologie specialist

Endermologie - effectief voor en na lipostuctie- Derma Sensation Rotterdam

Endermologie: De oplossing

Endermologie betreft een therapievorm die de vetcellen rechtstreeks activeert en zo stimuleert om opgeslagen lichaamsvet onmiddellijk vrij te geven – ook de hardnekkigste vetreserves die ongevoelig zijn voor lichamelijke training of lijnen. Door Endermologie worden de vetcellen direct aangezet tot het mobiliseren van opgeslagen lichaamsvet waardoor de natuurlijke vetafbraak met ruim 70% verhoogd kan worden.

De unieke technologie van deze baanbrekende apparatuur berust op de samenwerking van het gebruikte opzetstuk in combinatie met de diepgaande werking van de klep-rollen binnenin het apparaat.  Hiermee worden de vetcellen als het ware ‘opgepakt’, oftewel aangezogen en vervolgens effectief geëlimineerd – evenals de in het omliggende weefsel opgeslagen toxines.

Tegelijkertijd wordt een intensieve bindweefselmassage bewerkstelligd die een liftend en verstevigend effect heeft op de huid. De onderhuidse collageenproductie kan hierdoor met maar liefst 240% worden verhoogd, terwijl de productie van elastine en hyaluronzuur met zo’n 80% toeneemt. Zodoende resulteert iedere behandeling niet alleen in een permanente afname van lichaamsvet en hardnekkige cellulite, maar worden tevens lichaamseigen processen gestimuleerd die de huid liften en verstevigen en de lichaamscontouren verstrakken

 

Vet verwijderen middels LPG Endermologie

Wereldwijd worden Endermologie behandelingen dagelijks zo’n 300 000 keer toegepast. De baanbrekende resultaten zijn de afgelopen 30 jaar uitgebreid wetenschappelijk gedocumenteerd en brengen al na 3 behandelingen een verbluffend resultaat teweeg!

De vetafname verschilt per behandeld gebied; rond je middel resulteren enkele behandelingen al in een afname van 3 á 4 cm lichaamsomvang. De behandeling berust in zijn geheel op het stimuleren van natuurlijke, lichaamseigen processen waardoor er geen sprake is van operationele ingrepen met alle nadelige bijwerkingen van dien. Een Endermologie behandeling kent geen speciale voorbereidingen of herstelperiode waardoor het eenvoudig kan worden toegepast bij nagenoeg iedereen, op ieder gewenst moment.

De kosten van Endermologie Vet verbranden

LPG-Endermologie behandeling: Lichaam 
Intake & Analyse GRATIStwv €60
Losse behandeling 35 min€67,50
Losse behandeling 55 min€87,50
Kuur 10 behandelingen 35 min€500,-ACTIE! 26%
Kuur 10 behandelingen 55 min€625,-ACTIE! 29%
Kuur 20 behandelingen 35 min€900,-ACTIE! 34%
Kuur 20 behandelingen 55 min €1150,-ACTIE! 34%
Endermowear€45,00
Onderhoudsbehandeling€57,00

Ga sneller vet verliezen en maak een afspraak bij ons

Wil je effectief en snel die lastige vet gebieden aanpakken?

KRIJG NU TOT €200 KORTING OP EEN LIPOMASSAGE BEHANDELING VAN 10 SESSIES!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Schrijf je in voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief en krijg het ebook “Alles wat je moet weten over laserontharing” gratis.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

“Ik ben hier voor meerdere behandelingen geweest erg fijn geholpen en met resultaat! Kitty en haar team zijn erg aardig en vertellen alles duidelijk en geven eerlijk advies! Ik ben helemaal tevreden en kom zeker terug!” ~ Ellen

“Al na 3 behandelingen super resultaat met het laseren. Echt een aanrader.” ~ Eline Van Veelen

“Zeer nette personeel. Geven goed advies tijdens en na de behandeling. De salon ziet er altijd schoon uit!” ~ Sadaf Ramzi