Vet verbranden

WIL JE DIRECT VET VERLIEZEN?

Hoe kun je vet verliezen met Endermologie® Lipomassage?

Is je lichaamsvet resistent tegen sporten en lijnen?

Ondanks gezond eten, meer bewegen, sporten en lijnen nog steeds geen verschil op te merken in die lastige gebieden zoals armen, rug, buik, taille en dijen?

Al na 3 behandelingen direct resultaat?

🗓️ Maak een afspraak 📲 Bel mij terug ❔ Stel je vraag 💬 Ste je vraag via chat

Veel vrouwen zijn van mening dat als het leven eerlijk was, hun eetlust zou afnemen samen met hun kledingmaat wanneer ze op dieet zijn. Maar menselijke lichaam, die geëvolueerd is om te overleven in magere tijden, zijn ontworpen om het gewicht aan te houden, niet af. Leeftijd, genetica, hormonen en levensstijlen hebben allemaal invloed op zowel gewichtstoename als gewichtsverlies.

Vet verwijderen middels LPG Endermologie: De enige échte oplossing voor hardnekkig lichaamsvet dat resistent is tegen sporten en lijnen

Vetcellen hebben de officiele naam adipocyten en zijn over het hele lichaam verspreid. Zij hebben tot taak om lichaamsvet -al naar gelang de omstandigheden – op te slaan of af te breken. Maar zelfs in een perfect gezond lichaam zullen deze vetcellen in de loop der jaren langzamer gaan werken, waardoor mettertijd meer vetopslag ontstaat in de cellen zelf en in de omliggende weefsels. Hierdoor kunnen zowel de bloedsomloop als ook de lymfebanen in het lichaam onder druk komen te staan.

Wat is de oplossing dan om deze lastige vetten te verliezen?

Endermologie: De oplossing

Endermologie betreft een therapievorm die de vetcellen rechtstreeks activeert en zo stimuleert om opgeslagen lichaamsvet onmiddellijk vrij te geven – ook de hardnekkigste vetreserves die ongevoelig zijn voor lichamelijke training of lijnen. Door Endermologie worden de vetcellen direct aangezet tot het mobiliseren van opgeslagen lichaamsvet waardoor de natuurlijke vetafbraak met ruim 70% verhoogd kan worden.

De unieke technologie van deze baanbrekende apparatuur berust op de samenwerking van het gebruikte opzetstuk in combinatie met de diepgaande werking van de klep-rollen binnenin het apparaat. Hiermee worden de vetcellen als het ware ‘opgepakt’, oftewel aangezogen en vervolgens effectief geëlimineerd – evenals de in het omliggende weefsel opgeslagen toxines.

Tegelijkertijd wordt een intensieve bindweefselmassage bewerkstelligd die een liftend en verstevigend effect heeft op de huid. De onderhuidse collageenproductie kan hierdoor met maar liefst 240% worden verhoogd, terwijl de productie van elastine en hyaluronzuur met zo’n 80% toeneemt. Zodoende resulteert iedere behandeling niet alleen in een permanente afname van lichaamsvet en hardnekkige cellulite, maar worden tevens lichaamseigen processen gestimuleerd die de huid liften en verstevigen en de lichaamscontouren verstrakken.

GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Vet verwijderen middels LPG Endermologie

Wereldwijd worden Endermologie behandelingen dagelijks zo’n 300 000 keer toegepast. De baanbrekende resultaten zijn de afgelopen 30 jaar uitgebreid wetenschappelijk gedocumenteerd en brengen al na 3 behandelingen een verbluffend resultaat teweeg!

De vetafname verschilt per behandeld gebied; rond je middel resulteren enkele behandelingen al in een afname van 3 á 4 cm lichaamsomvang. De behandeling berust in zijn geheel op het stimuleren van natuurlijke, lichaamseigen processen waardoor er geen sprake is van operationele ingrepen met alle nadelige bijwerkingen van dien. Een Endermologie behandeling kent geen speciale voorbereidingen of herstelperiode waardoor het eenvoudig kan worden toegepast bij nagenoeg iedereen, op ieder gewenst moment.

De kosten van Endermologie Vet verbranden

LICHAAM
Intake & Analyse GRATIS
Losse behandeling 30 min€75
Kuur 10x 30 min€700 ACTIE! €50
Endermowear€45
GRATIS INTAKE AANVRAGEN

Ga sneller vet verliezen en maak een afspraak bij ons

WIL JE EFFECTIEF EN SNEL DIE LASTIGE VET GEBIEDEN AANPAKKEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.