Facelift Zonder OperatieGratis Intake

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verjong Je Huid met een Facelift Zonder Operatie dankzij Microcurrent Therapie

Ben je klaar om je huid te verjongen zonder de noodzaak van invasieve operaties? Maak kennis met onze microcurrent therapie – een revolutionaire behandeling die een echte facelift biedt zonder het scalpel. Met onze Magic Fingers-apparatuur, bieden wij nu deze fantastische huidverjongende en spierverstevigende therapie aan in Rotterdam, Den Haag en Gouda voor slechts introductie prijs. €99 (€149 – €50 tegoedkaart).

Bij ons krijg je de unieke kans om de innovatieve Magic Fingers microcurrent therapie te ervaren – wij zijn de enige kliniek in Nederland die deze geavanceerde technologie aanbiedt. Dit exclusieve aanbod is nu beschikbaar voor een speciale introductieprijs van slechts €99 per sessie in onze klinieken in Rotterdam, Den Haag en Gouda. Grijp deze unieke kans om je huid op natuurlijke wijze te verjongen met de enige Magic Fingers behandeling in Nederland!

Wat is Microcurrent Therapie?

Microcurrent therapie is een baanbrekende technologie in de esthetische wereld die een niet-invasieve facelift mogelijk maakt. Door gebruik te maken van de Magisch Fingers, wordt een zeer kleine hoeveelheid elektriciteit gebruikt om de natuurlijke bio-elektrische processen van jouw lichaam te stimuleren, wat resulteert in een versteviging van de spieren en een verjonging van de huid.

Boek Nu & Bespaar!

Voordelen van Microcurrent

  1. Niet-invasief: Microcurrent therapie biedt de resultaten van een facelift zonder de noodzaak van een operatie. Het is een volledig niet-invasieve behandeling die zichtbare resultaten levert.
  2. Geen Downtime: In tegenstelling tot chirurgische ingrepen, heeft microcurrent therapie geen hersteltijd nodig. Je kunt direct na de behandeling je dagelijkse activiteiten hervatten.
  3. Veilig en Pijnloos: De therapie is volkomen veilig en pijnloos. Het maakt gebruik van een zeer lage stroom die niet voelbaar is, maar die wel effectief werkt om de huid te verjongen en de spieren te verstevigen.
  4. Het Hele Jaar Door Behandeling: In tegenstelling tot sommige huidbehandelingen die beperkt zijn in bepaalde seizoenen vanwege blootstelling aan de zon, kan microcurrent therapie het hele jaar door worden uitgevoerd.
  5. Verbeterde Huidgezondheid: De therapie stimuleert de productie van collageen en elastine, wat resulteert in een gladdere, vollere en jeugdigere huid.
  6. Spierversteviging: Microcurrent therapie helpt bij het verbeteren van de spiertonus, waardoor een natuurlijk gelift effect wordt gecreëerd.
  7. Betaalbaar: Met onze speciale aanbieding van slechts €99 per sessie, bieden we deze revolutionaire huidverjongende en spierverstevigende therapie aan in Rotterdam, Den Haag en Gouda.
  8. Snel en Efficiënt: Elke sessie met onze Magisch Fingers duurt slechts 30-60 minuten, waardoor het gemakkelijk in te passen is in je drukke schema.

Wat doet het?

Microcurrent therapie biedt tal van voordelen, waaronder het stimuleren van de productie van collageen en elastine voor een jeugdig uitziende huid, en het verbeteren van de spiertonus voor een natuurlijk gelift effect. Het werkt door de cellen te stimuleren om de huid te verjongen en de spieren te verstevigen – het effect is een natuurlijke facelift zonder de noodzaak van chirurgie.

 

Transformeer Je Huid Vandaag! Online Agenda

Waarom Kiezen voor een Microcurrent Therapie?

Als je op zoek bent naar een manier om je huid te verjongen en te verstevigen zonder de noodzaak van een operatie, dan is microcurrent therapie met onze Magic Fingers de perfecte oplossing. Deze behandeling is veilig, pijnloos en levert zichtbare resultaten vanaf de eerste sessies. Voor slechts €99, kun je nu genieten van deze niet-invasieve facelift in Rotterdam, Den Haag en Gouda.

Onze Behandelingen

Elke sessie met onze Magic Fingers duurt slechts 15-20 minuten, waardoor het gemakkelijk in te passen is in je drukke schema. Plus, met onze speciale aanbieding, kun je nu genieten van de wonderen van een facelift zonder operatie voor slechts €99 per sessie.

Contra Indicatie

Hoewel onze microcurrent therapie vele voordelen biedt, is het belangrijk op te merken dat er specifieke contra-indicaties zijn voor deze behandeling.

Deze therapie wordt niet aanbevolen voor personen met epilepsie, zwangere vrouwen, mensen met hartproblemen of een pacemaker, personen met metalen platen of pinnen, overmatige vullingen of brugwerk, kankerpatiënten binnen de afgelopen 2 jaar, trombose, diabetes en recent gebruik van Botox of fillers (wacht minimaal twee weken).

Als je een aandoening hebt die het gevoel in het gezicht vermindert, of recentelijk retinol, roaccutane of zuren hebt gebruikt, raden we je ook aan om deze behandeling te vermijden. Vergeet niet dat alle sieraden verwijderd moeten worden voor de behandeling. Tijdens het intakegesprek zullen we deze en andere relevante gezondheidsaspecten met je doornemen om ervoor te zorgen dat de microcurrent therapie de juiste keuze is voor jou.

Download Jouw €50 Tegoedkaart Nu!

Profiteer van deze geweldige aanbieding en download jouw €50 tegoedkaart vandaag nog! Gebruik de tegoedkaart bij het boeken van een Magic Fingers Microcurrent behandeling en ontvang extra korting op onze toch al ongelooflijke prijzen.

Om jouw tegoedkaart te downloaden, klik je eenvoudig op de onderstaande knop en volg je de instructies op het scherm. Zodra je de tegoedkaart hebt gedownload, neem je hem mee naar je afspraak bij Derma Sensation in Rotterdam. Vergeet niet dat deze aanbieding slechts voor een beperkte tijd geldig is, dus download jouw tegoedkaart nu en begin je huidtransformatie vandaag nog!

Download je voucher Messenger Download je voucher Formulier

Maak een afspraak

Ben je klaar om de wonderen van een facelift zonder operatie te ervaren? Contacteer ons vandaag nog om je sessie te boeken in Rotterdam, Den Haag of Gouda. Onze gespecialiseerde therapeuten kijken ernaar uit om je te helpen je huid te transformeren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.