faceLITE™ LED GEZICHTSMASKER

faceLITE™ LED Gezichtsmasker: de nieuwste anti-verouderingsbehandeling

Het faceLITE™ LED Gezichtsmasker is het nieuwste op het gebied van gezichtsbehandelingen. Dit masker met een ingebouwd LED-systeem zorgt snel voor een gehydrateerde, steviger huid waardoor jij ook na een vermoeiende dag er weer gezond en fit uitziet. Ideaal als je er goed uit wilt zien als je een avondje uit gaat of een belangrijke afspraak hebt!

Hoe werkt het faceLITE™ LED Gezichtsmasker?

Dit luxe, revolutionaire gezichtsmasker is uitgerust met een anti-verouderingssysteem dat gebruik maakt van rood en semi infra-rood licht dat diep in de huid doordringt. Deze LED technologie stimuleert collageen, produceert elastine en verbetert de bloedstroom. Het bestrijdt de veroudering van je huid, rimpels, roodheid en onvolkomenheden van de huid. Al direct na de eerste sessie is je huid gehydrateerd, voelt zachter aan en ziet er jeugdiger uit.

Maak een afspraak na een drukke werkdag of een activiteit die veel inspanning van je vraagt

Na een drukke dag, een stressvolle gebeurtenis of een activiteit die veel inspanning van je vraagt, is het goed je te ontspannen. Neem je de tijd niet om te onstpannen, dan werkt dat door in je gezicht: je huid krijgt tekenen van vermoeidheid en oogt minder gezond.

Met een behandeling met dit faceLITE™ LED Gezichtsmasker kun je je heerlijk ontspannen. Je draagt het voor 10 minuten, ondergaat de weldadige warmte van het LED licht en komt tot rust. Na deze sessie voel jij je beter en je ziet er direct weer fit en gezond uit. En dat voor maar € 30!

Aantal behandelingen

Je kunt een losse behandeling nemen voor € 30 of ervoor kiezen om een kuur te nemen van 10 behandelingen, 3 x per week. Een kuur is nu extra voordelig: in plaats van € 300 betaal je maar € 200!

facelite gezichtsmasker

Zie er goed uit – ook na een drukke werkdag

Heb jij net een drukke tijd achter de rug en je wilt jezelf even verwennen? Maak dan een afspraak voor een behandeling met het faceLITE Gezichtsmasker. Even lekker ontspannen met zo’n masker en je ziet er direct weer gezond en fit uit in je gezicht. Ook handig als je een avondje uit gaat of een belangrijke afspraak hebt waarvoor je er goed uit wilt zien!