faceLITE™ LED GEZICHTSMASKER

faceLITE™ LED Gezichtsmasker: de nieuwste anti-verouderingsbehandeling

Het faceLITE™ LED Gezichtsmasker is het nieuwste op het gebied van gezichtsbehandelingen. Dit masker met een ingebouwd LED-systeem zorgt snel voor een gehydrateerde, steviger huid waardoor jij ook na een vermoeiende dag er weer gezond en fit uitziet. Ideaal als je er goed uit wilt zien als je een avondje uit gaat of een belangrijke afspraak hebt!

Hoe werkt het faceLITE™ LED Gezichtsmasker?

Dit luxe, revolutionaire gezichtsmasker is uitgerust met een anti-verouderingssysteem dat gebruik maakt van rood en semi infra-rood licht dat diep in de huid doordringt. Deze LED technologie stimuleert collageen, produceert elastine en verbetert de bloedstroom. Het bestrijdt de veroudering van je huid, rimpels, roodheid en onvolkomenheden van de huid. Al direct na de eerste sessie is je huid gehydrateerd, voelt zachter aan en ziet er jeugdiger uit.

Maak een afspraak na een drukke werkdag of een activiteit die veel inspanning van je vraagt

Na een drukke dag, een stressvolle gebeurtenis of een activiteit die veel inspanning van je vraagt, is het goed je te ontspannen. Neem je de tijd niet om te onstpannen, dan werkt dat door in je gezicht: je huid krijgt tekenen van vermoeidheid en oogt minder gezond.

Met een behandeling met dit faceLITE™ LED Gezichtsmasker kun je je heerlijk ontspannen. Je draagt het voor 10 minuten, ondergaat de weldadige warmte van het LED licht en komt tot rust. Na deze sessie voel jij je beter en je ziet er direct weer fit en gezond uit. En dat voor maar € 30!

Aantal behandelingen

Je kunt een losse behandeling nemen voor € 30 of ervoor kiezen om een kuur te nemen van 10 behandelingen, 3 x per week. Een kuur is nu extra voordelig: in plaats van € 300 betaal je maar € 200!

facelite gezichtsmasker

Maak nu een afspraak als je snel een gezonde en fitte uitstraling wilt hebben!

Heb je deze week een afspraak waarvoor je er goed en gezond uit wilt zien? Maak dan direct een afspraak voor een behandeling met het faceLITE™ LED Gezichtsmasker. Direct na de behandeling zie je al het resultaat!

 

Gratis een faceLITE™ LED Gezichtsmasker behandeling en een collageen masker (samen t.w.v. € 40)!

Of je nu je benen wilt laten ontharen met een laser, een kuur wilt volgen om kaalheid te verminderen of dat je een cellulitesbehandeling wilt: als je inschrijft via onze pagina op vergoedingschecker.nl, dan krijg je ter afsluiting van je behandeling een faceLITE™ LED Gezichtsmasker behandeling en een collageen masker (samen t.w.v. € 40) gratis!