Fibromen verwijderen

Fibromen en Steelwratten verwijderen

Fibromen zijn kleine gezwellen op de huid. Ze worden ook wel steelwratjes genoemd. Het zijn goedaardige gezwellen. De zogenaamde weke fibromen bevinden zich meestal in de hals, onder de oksels, onder de borsten, in de liezen, of op het bewegende ooglid.

De fibromen zijn huidkleurig of lichtbruin en nemen in de loop van de jaren vaak in aantal toe.

Wanneer u bewegingsbeperkingen als gevolg van oedeem ondervindt, adviseren wij om daar zo snel mogelijk iets aan te doen. Het is uitermate belangrijk om het probleem in een vroeg stadium aan te pakken om verergering te voorkomen.

GRATIS CONSULT

Neem direct contact met ons op en laat je Fibromen/Steelwratten direct verwijderen!

🗓️ Maak een afspraak 📲 Bel mij terug

Hoe ontstaan fibromen?

Het is niet helemaal duidelijk hoe fibromen ontstaan. Wel is er een relatie met overgewicht en hormonen; vaak ontstaan fibromen bij vrouwen na de menopauze.

Hoe zien fibromen eruit?

Fibromen zijn veel voorkomende huidgezwellen die meestal verschijnen als een klein, ruw bultje. Ze kunnen vleeskleurig zijn of donkerder dan de omringende huid en variëren meestal van de grootte van een speldenknop tot de grootte van een erwt. Veel mensen noemen ze skin tags, hoewel het technisch gezien geen echte “tags” zijn omdat ze geen zenuwuiteinden bevatten en meestal pijnloos aanvoelen.

Hoe verloopt een fibroom behandeling?

Nadat je arts heeft vastgesteld dat je fibroom goedaardig is, kun je verder gaan met de behandeling. De eerste stap is het onderzoeken van de fibromen. Op basis van deze informatie beslissen we welke soort behandeling voor jou het beste is. De meeste fibromen verwijderen we met een cryo pen. Onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring garanderen een volkomen veilige behandeling met een mooi eindresultaat. We helpen je graag verder.

Specialist in het verwijderen van fibromen

Bij een fibroom verwijderen, is het belangrijk een specialist te kiezen die je advies en informatie kan geven. Bij Derma Sensation zijn we gespecialiseerd in huidchirurgie. Met een cryotechniek verwijdert onze huidtherapeuten huidafwijkingen zoals steelwratten. Ons personeel is medisch opgeleid en zet zich in voor je veiligheid en privacy. We gebruiken alleen de meest geavanceerde apparatuur om er zeker van te zijn dat je een behandeling van hoge kwaliteit krijgt met minimale risico’s: gezondheid, kennis en strikte hygiëne zijn onze topprioriteiten. Laat je steelwratjes verwijderen bij Derma Sensation en geniet van je mooie huid.

Voor en na foto van het verwijderen van een fibroom

Wat kan de huidtherapeut voor jou betekenen?

De huidtherapeut van Derma Sensation kan fibromen verwijderen door middel van coagulatie.

Verwijzingen en vergoedingen

Er is geen verwijzing nodig voor de behandeling

Voor de behandeling van fibromen heb je meestal geen verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig

Of je voor vergoeding in aanmerking komt, kan je het beste bij je zorgverzekering navragen.

NU GRATIS INTAKE!

Neem direct contact met ons op en laat je Fibromen/Steelwratten direct verwijderen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.