Gratis proefbehandeling?

Gratis proefbehandeling laserontharing bij Derma Sensation

Maak kennis met de meest geavanceerde technologie op het gebied van laserontharing en ontdek hoe het is om vrijwel pijnloos en definitief van ongewenste haargroei af te komen.

Bij Derma Sensation bieden we nu een gratis proefbehandeling aan, zodat je zelf kunt ervaren wat laserontharing met de Soprano ICE laser voor jou kan betekenen. Onze ervaren specialisten staan voor je klaar om je alles te vertellen over de behandeling en al je vragen te beantwoorden.

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor jouw gratis proefbehandeling.

 

Ontdek de Effectiviteit van Onze Laserbehandelingen: Vraag een Gratis Proefbehandeling Laserontharing Aan bij Derma Sensation

Nieuw bij Derma Sensation: Ervaar gratis en vrijblijvend onze laserontharing met de Soprano ICE laser

Wil je graag van ongewenst haar af, maar ben je nog niet zeker welke methode het beste bij jou past? Maak dan kennis met onze gratis proefbehandeling laserontharing. Tijdens deze behandeling krijg je een duidelijk beeld van de werkwijze, het resultaat en de voordelen van de Soprano ICE laser.

Wat houdt de proefbehandeling in?

  • Een gratis en vrijblijvend consult
  • Gelegenheid om al je vragen te stellen aan de huidtherapeut
  • Kennismaking met de behandeling, het team en onze kliniek
  • Demonstratie van de laser en uitleg over de behandeling
  • Een echte behandeling van één oksel, zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief de laser is
  • Bij interesse wordt de combideal voorgesteld zodat je zelf kunt beslissen of deze behandeling iets voor jou is
  • Alles wordt op een vriendelijke en warme manier uitgelegd, zonder harde verkooppraatjes of sales

Ben je benieuwd naar onze gratis proefbehandeling laserontharing? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op voor het maken van een intake-afspraak. Ervaar zelf hoe makkelijk, effectief en pijnloos ontharen kan zijn met de Soprano ICE laser!

🗓️ Maak een afspraak Of via online agenda

Ontvang een gratis €50 tegoedkaart bij je eerste laserontharingsbehandeling na de proefbehandeling bij Derma Sensation

Gefeliciteerd! Je hebt de eerste stap gezet op weg naar een haarvrije toekomst met onze gratis proefbehandeling laserontharing. We zijn blij dat je enthousiast bent over de Soprano ICE laser en de resultaten die het kan bieden. Als je na de proefbehandeling besluit om door te gaan met de behandeling, hebben we een geweldige deal voor je: de eerste €50 zijn op ons!

Met onze tegoedkaart ter waarde van €50 kun je de eerste stap zetten naar een volledige laserontharingsbehandeling. Het enige wat je hoeft te doen, is de kaart tonen bij het afrekenen van je eerste behandelingssessie. Het bedrag van €50 wordt dan in mindering gebracht op de totale prijs van de behandeling. Op deze manier willen we je extra ondersteunen bij het bereiken van jouw haarverwijderingsdoelen.

Onze behandelingen zijn van hoge kwaliteit en worden uitgevoerd door deskundige en ervaren huidtherapeuten. Wij begrijpen dat elke cliënt uniek is en behandelen iedereen met de grootste zorg en aandacht. Onze kliniek biedt een ontspannen en comfortabele omgeving waar je je op je gemak kunt voelen.

Wacht niet langer en profiteer van deze geweldige deal! Maak vandaag nog een afspraak voor een volledige laserontharingsbehandeling en gebruik onze tegoedkaart ter waarde van €50 voor de eerste behandelingssessie. Wij zijn ervan overtuigd dat je tevreden zult zijn met de resultaten en dat je binnenkort met zelfvertrouwen kunt genieten van een haarvrij leven.

Ontvang een gratis intake afspraak en proefbehandeling met onze Soprano ICE laser!

Wil jij ook kennismaken met onze geavanceerde Soprano ICE laser voor laserontharing? Vul dan het onderstaande formulier in en ontvang een gratis en vrijblijvende intake afspraak én proefbehandeling. Tijdens deze afspraak kun je al je vragen stellen aan onze ervaren huidtherapeuten en geven we je graag meer informatie over de behandeling en onze kliniek. Bovendien ontvang je bij het boeken van een behandeling een tegoedkaart ter waarde van €50! Wacht niet langer en maak nu jouw afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.