Strakkere hals zonder operatie!

Plasmabehandeling voor een strakkere hals

Wil je een strakkere hals zonder dat er een operatie aan te pas komt? Dan is een plasmabehandeling bij Derma Sensation wellicht iets voor jou. Door middel van geïoniseerd plasma worden kleine puntjes op de huid gezet, waardoor overtollige huid verdampt en de huid wordt gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. Dit resulteert in een stevigere, strakkere hals en een verjongde uitstraling. En het mooie is: als introductie krijg je bij je eerste behandeling een tegoedkaart van €50 cadeau! Lees hieronder meer over deze effectieve behandeling.

Strakkere hals zonder littekens dankzij plasmabehandeling

Het verwijderen van rimpels op de hals kan lastiger zijn dan in het gezicht. Traditionele behandelingen zoals Botox en fillers zijn minder effectief en hebben vaak regelmatige bijwerkingen nodig. Een chirurgische ingreep kan littekens achterlaten die moeilijk te camoufleren zijn in dit gebied. Gelukkig biedt een plasmabehandeling een veilige en effectieve oplossing.

Tijdens een plasma-halslift verdampt overtollige huid door deze lichtjes aan te stippen met een plasma-pen. De behandeling is nagenoeg pijnloos en veroorzaakt geen littekens of infectierisico. De huid wordt eerst met een verdovende crème voorbereid, en al tijdens de behandeling wordt het resultaat zichtbaar waardoor het effect goed kan worden bijgestuurd. Het verdikkingsproces van de huid werkt nog tot 12 weken na de behandeling door, waardoor het eindresultaat duurzaam is. En als kers op de taart, ontvang je bij je eerste behandeling een tegoedkaart ter waarde van €50 cadeau! Maak snel een afspraak bij Derma Sensation voor een strakkere hals zonder littekens.

Ontdek jouw strakkere hals nu Of maak online een gratis intake afspraak

Tevreden klant van Derma Sensation

Bij Derma Sensation doen we er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Onze gespecialiseerde behandelingen, waaronder plasmabehandelingen worden met uiterste zorg uitgevoerd om het beste resultaat te behalen. Maar don’t take our word for it, bekijk hieronder de review van een tevreden klant die bij ons een behandeling heeft ondergaan:

Boek nu jouw behandeling!

Alles wat je moet weten over de herstelperiode na een plasma-halslift

Na een plasma-halslift is er sprake van een relatief korte herstelperiode.

Omdat de behandeling minuscule stipjes op de huid achterlaat die nog enkele dagen zichtbaar zullen zijn, is het belangrijk om gedurende de eerste weken direct zonlicht te mijden en een zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor te gebruiken. De huid kan in de eerste dagen na de behandeling nog wat roodheid vertonen, maar dit trekt snel weg. Na ongeveer vijf dagen laten de korstjes vanzelf los. Het is belangrijk om de huid goed te beschermen en niet te krabben of pulken aan de korstjes om infecties en littekenvorming te voorkomen.

Het effect van de plasma-halslift is direct na de behandeling al zichtbaar. Rimpels en plooien in de hals zijn uitgevlakt en de gehele hals oogt strakker en gladder. Het verouderingsproces kan echter nooit helemaal gestopt worden en mettertijd zal de huid door dit natuurlijke proces weer gaan verslappen. Hoe lang dit duurt verschilt per persoon, van enkele tot vele jaren. In tegenstelling tot andere behandelingen zoals Botox of fillers zijn er dan ook geen periodieke onderhoudsbeurten nodig om het resultaat te behouden.

 

Geef jouw hals de lift die het verdient met een plasmabehandeling

Wil jij af van rimpels en plooien in de hals zonder een operatie of injectables? Dan is een plasmabehandeling dé oplossing voor jou!

Bij Derma Sensation kun je nu profiteren van onze speciale aanbieding voor een plasmabehandeling bij de hals.

Tijdelijk betaal je slechts €245 in plaats van €295 voor een kleine behandeling en €545 in plaats van €595,- met je tegoedkaart van €50!

Met een plasmabehandeling wordt de overtollige huid op de hals als het ware verdampt, wat een direct en langdurig resultaat geeft. Door de diepgaande huidstimulatie zal het verjongings- en verdikkingsproces van de huid nog tot 12 weken doorwerken waarna het eindresultaat bereikt is. Het effect van een plasmabehandeling is natuurlijk en rimpels en plooien zullen weer versmelten met de eigen huid.

Wacht dus niet langer en geef jouw hals de lift die het verdient met een plasmabehandeling bij Derma Sensation. Onze ervaren specialisten staan voor jou klaar om jou van het beste advies te voorzien en een behandeling op maat te bieden.

Boek vandaag nog jouw afspraak en ontvang de €50 tegoedkaart als welkomstcadeau!

Maak nu een afspraak voor een strakkere hals!

Ontdek het plasmaverjongingsproces voor jouw huid

Tijdens een plasmabehandeling wordt geïoniseerde plasma aangebracht op de te behandelen huid met behulp van een plasma-pen.

Dit zorgt voor kleine puntjes op de huid die ongeveer 0,02 mm tot 0,04 mm diep zijn. Na de behandeling voelt de huid warm aan en de plasmapuntjes zijn ongeveer een week zichtbaar. Na een dag kunnen de behandelgebieden iets gezwollen zijn, maar dit herstelt meestal binnen twee dagen. Na 1 á 2 weken zal het behandelde gebied eruit zien als een babyhuidje totdat je eigen huidskleur weer terugkeert. Het volledige herstel van de plasmabehandeling duurt 4 – 6 weken. Tijdens deze periode raden wij je aan de huid goed te beschermen met een crème met SPF. Na 6 weken begint de huid collageen en elasticiteit aan te maken, wat het verjongingsproces verder stimuleert. Het eindresultaat is na 12 weken bereikt en zorgt voor een mooie, egale huidstructuur.

Wanneer is een plasmabehandeling niet geschikt?

Hoewel de plasmabehandeling geschikt is voor een breed publiek, zijn er enkele situaties waarin de behandeling niet kan worden uitgevoerd.

Als je: een pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG hebt, epilepsie, diabetes, zwanger bent, antibiotica gebruikt, metalen implantaten hebt in het te behandelen gebied of andere geïmplanteerde apparaten hebt, dan is de plasmabehandeling niet geschikt voor jou.

Het is belangrijk om deze informatie te delen met je huidtherapeut tijdens de intake om ervoor te zorgen dat de behandeling veilig en effectief is voor jouw specifieke situatie.

Begin nu met het verbeteren van jouw huid

Ontdek de voordelen van een plasmabehandeling voor jouw huid!

Ben je ontevreden over de rimpels en lijntjes in je hals en wil je deze graag verwijderen? Kies dan voor een plasma-halslift bij Derma Sensation. Met deze behandeling wordt overtollige huid verdampt door middel van de plasma-pen, waardoor je hals er strakker en gladder uit zal zien. Het effect is direct zichtbaar en langdurig, zonder periodieke onderhoudsbeurten. Bovendien is de behandeling nagenoeg pijnloos en veroorzaakt het geen infecties of littekenvorming. Na een relatief korte herstelperiode kun je weer genieten van een jeugdige uitstraling en een zelfverzekerd gevoel.

Maak nu een afspraak bij Derma Sensation en profiteer van onze introductieaanbieding: ontvang een tegoedkaart van 50 euro bij aanschaf van een plasma-halslift.

Wil je je hals een lift geven zonder chirurgische ingrepen of langdurig herstel? Dan is een plasmabehandeling dé oplossing voor jou! Met deze behandeling krijg je een strakkere hals en een jeugdiger uitstraling zonder littekens, pijn of infectierisico. Bovendien is het effect direct zichtbaar en langdurig, waardoor je niet regelmatig terug hoeft te komen voor bijwerkingen.

En nu heb je nóg een reden om het te proberen! Als je nu een hals lift met plasmabehandeling bij ons boekt, krijg je een tegoedkaart ter waarde van €50 cadeau. Dat betekent dat je slechts €249 betaalt in plaats van €299 voor de kleine hals lift en €545 in plaats van €595 voor de grote hals lift.

Maak vandaag nog een afspraak bij Derma Sensation in Rotterdam, Den Haag of Gouda voor een plasmabehandeling en ontdek hoe je hals er stralend en jonger uit kan zien!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.