Plasma Halslift Rotterdam, Den Haag en Gouda

HALSLIFT MET EEN PLASMA BEHANDELING

Zonder een operatie een significant strakkere huid krijgen, waardoor je jonger en meer uitgerust eruit gaat zien? Dit kan met een Plasma correctie behandeling voor hals.

Plasmabehandeling bij een halslift zonder operatie

Rimpels verwijderen op de hals is doorgaans lastiger dan in het gezicht. Botox en fillers doen hun werk hier minder goed en moeten bovendien regelmatig worden bijgewerkt. Een chirurgische ingreep zorgt voor littekens die moeilijk te camoufleren zijn in dit gebied, en ook hier geldt dat het effect vaak maar tijdelijk is. Het geeft bovendien lang niet altijd een natuurlijk-ogend resultaat. Een plasmabehandeling biedt uitkomst!

Tijdens een plasma-halslift wordt overtollige huid als het ware verdampt, door deze lichtjes aan te stippen met een zogenaamde plasma-pen. Deze stipjes zijn zo’n 0,02 – 0,04 mm diep en veranderen na afloop in dunne korstjes die binnen een week vanzelf loslaten. De behandeling is nagenoeg pijnloos doordat de huid eerst met een verdovende crème wordt voorbereid. Al tijdens de behandeling wordt het resultaat zichtbaar waardoor het effect goed kan worden bijgestuurd en niet snel ‘overdone’ oogt. Een plasma-halslift zonder operatie veroorzaakt geen littekens, is zonder infectierisico en heeft een relatief korte hersteltijd. Door de diepgaande huidstimulatie zal het verjongings- en verdikkingsproces van de huid nog tot 12 weken doorwerken waarna het eindresultaat bereikt is.

🗓️ Maak een afspraak ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Halslift Voor en Na

Een halslift zonder operatie kan indrukwekkende resultaten opleveren. Voor de behandeling hebben veel cliënten last van hangende huid, rimpels en een algemene verslapping van de hals. Na de behandeling met plasma-energie zien we een duidelijke verbetering: de huid is strakker, rimpels en lijntjes zijn verminderd en de hals heeft een jeugdiger en frisser uiterlijk. Deze resultaten zijn direct na de behandeling al zichtbaar en verbeteren zelfs nog gedurende de daaropvolgende weken. Veel van onze tevreden klanten delen hun halslift ervaringen, waarbij ze de natuurlijke uitstraling en de langdurige effecten van de behandeling benadrukken.

Tevreden klanten, daar doen wij het voor

Wij worden graag gezien als huidkliniek voor al jouw behandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van plasmabehandelingen en LPG Endermologie behandelingen maar laserontharing en het behandelen van huidproblemen worden ook door ons deskundig uitgevoerd. Jij kunt bij ons ervaring, deskundigheid en zo comfortabel mogelijke behandelingen verwachten, waarbij persoonlijk contact, een behandeling op maat, kwaliteit en integriteit voorop staan. Zie resultaat en review van onze klant hieronder:

GRATIS INATKE?

Langdurig je hals een lift geven met plasma

De voordelen van een plasma-halslift ten opzichte van andere methodes om de hals te liften zijn talrijk:

De voordelen van een plasma-halslift ten opzichte van andere methodes om de hals te liften zijn talrijk:

 • Direct, langdurig resultaat – al na één behandeling zichtbaar
 • Geen periodieke onderhoudsbeurten
 • Relatief korte herstelperiode
 • Geen risico op infecties
 • Geen littekenvorming
 • Nagenoeg pijnloos
 • Natuurlijk effect: Rimpels en lijntjes versmelten weer met de eigen huid

De herstelperiode voor een plasma-halslift

Omdat een halslift een relatief groot huidoppervlak bestrijkt, is het belangrijk om te weten dat de minuscule stipjes van de plasma-pen nog enkele dagen zichtbaar zullen zijn. Wanneer de korstjes vanzelf loslaten, na een dag of 5, kan de huid nog wat roodheid vertonen. Het is belangrijk om gedurende de eerste weken direct zonlicht te mijden en een zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor te gebruiken. Er is als het ware sprake van een babyhuidje dat extra bescherming nodig heeft.

Direct na de behandeling is het effect al zichtbaar: Rimpels en plooien in de hals zijn uitgevlakt en de gehele hals oogt strakker en gladder. Het verouderingsproces kan echter nooit helemaal gestopt worden en mettertijd zal de huid door dit natuurlijke proces weer gaan verslappen. Hoe lang dit duurt verschilt per persoon, van enkele tot vele jaren. In tegenstelling tot andere behandelingen zoals Botox of fillers zijn er dan ook geen periodieke onderhoudsbeurten nodig om het resultaat te behouden.

 

Let op! Alleen deze maand krijg je ongelofelijke korting van €50 ! Was je al van plan om je hals een lift te geven, maak dan snel gebruik van onze actie:

Als je nu een afspraak maakt voor een plasmabehandeling  voor de halslift klein, betaal je maar  €245 ipv €295 !

Als je nu een afspraak maakt voor een plasmabehandeling  voor de halslift groot, betaal je maar  €545 ipv €595 !

Ja, ik claim deze actie!

Wat houdt een plasmage behandeling in?

We brengen een verdovende crème aan op de te behandelende huid en laten dit circa 20 minuten inwerken. Vervolgens raakt

de huidtherapeute de huid aan met geïoniseerde plasma. Hierdoor krijg je hele kleine puntjes op je huid te zien die ongeveer 0,02 mm tot 0,04 mm diep zijn. Na de behandeling voelt de huid warm aan en de gemaakte plasmapuntjes zijn ongeveer een week zichtbaar. Een dag na de behandeling kunnen de behandelgebieden iets gezwollen zijn, maar dit is meestal binnen twee dagen herstelt. Na 1 á 2 weken zal het behandelde gebied eruit zien als een babyhuidje totdat je eigen huidskleur weer terugkeert. Het volledige herstel van de plasmage behandeling duurt 4 – 6 weken. Wij raden je aan de huid goed te beschermen met een crème met SPF. Na 6 weken zal de huid nog doorwerken om collageen en elasticiteit aan te maken en na 12 weken is het eindresultaat bereikt. De huid herstelt zich van nature en laat een mooi, egaal structuur zien.

Wanneer mag een plasmabehandeling niet worden uitgevoerd?

De plasma behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en voor jong en oud. In een aantal gevallen mag de plasmabehandeling echter niet worden uitgevoerd. Dit geldt als er sprake is van het volgende:

 • Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
 • Epilepsie
 • Diabetes
 • Zwangerschap
 • Gebruik van antibiotica
 • Metalen implantaten in het te behandelen gebied
 • Overige geïmplanteerde apparaten
INTAKE AANVRAGEN

Halslift Rotterdam, Den Haag en Gouda Afspraak

Wil je een halslift zonder operatie ondergaan in Rotterdam, Den Haag of Gouda? Bij Derma Sensation kun je terecht voor een plasmage behandeling die je hals zonder snijden een lift geeft. Onze kliniek biedt hoogwaardige behandelingen uitgevoerd door ervaren specialisten. Maak nu een afspraak voor een consult en ontdek hoe wij je kunnen helpen je hals te verjongen en te verstevigen. Plan vandaag nog je halslifting zonder operatie in een van onze locaties en zet de eerste stap naar een jeugdiger uiterlijk.

Klanten aan het woord

Today I visited Derma Sensation and I can recommend-to every girl who take care of they beauty!!! I got all information I needed!! My first treatment are planned in 😁😁
Experienced skin care professionals · Licensed skin care professional · Beautiful results

Raimonda Raimonda recommends Huidtherapie Derma Sensation 

Na een zeer prettige intake door de eigenaresse in Rotterdam de pijnloze laserontharing behandelingen gestart in Gouda. Inmiddels 4 behandelingen verder en super tevreden. Werd bij de 1e behandeling heel prettig binnen gehaald en wordt tijdens de behandeling continu gevraagd of het goed gaat en te doen is. Mijn behandelingen worden gedaan door Maryam, en ben daar echt super blij mee… voelt goed en vertrouwd waardoor de behandelingen voorbij vliegen en niet te vergeten een super eind resultaat! 

Hennie VanHensen van Uningen reviewed Huidtherapie Derma Sensation on Facebook 

Kosten van plasmabehandelingen

Plasmabehandelingen
Bovenooglid €449
Onderooglid€449
Geheel gelaat€1000
Hals klein€295
Hals groot€595

Let op! Alleen deze maand krijg je ongelofelijke korting van €50 ! Was je al van plan om je hals een lift te geven, maak dan snel gebruik van onze actie:

Als je nu een afspraak maakt voor een plasmabehandeling  voor de halslift klein, betaal je maar  €245 ipv €295 !

Als je nu een afspraak maakt voor een plasmabehandeling  voor de halslift groot, betaal je maar  €545 ipv €595 !

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.