Halslift Rotterdam, Den Haag en Gouda

HALSLIFT MET EEN PLASMA of LPG BEHANDELING
Zonder een operatie een significant strakkere huid krijgen, waardoor je jonger en meer uitgerust eruit gaat zien? Dit kan met een Plasma correctie of LPG behandeling voor hals.

“Huidveroudering aan de hals daar kun je ook echt aan zien dat je ouder wordt” de woorden van Leco van Zadelhoff heb jij ze ook gehoord bij RTL Boulevard?

Zoals aangegeven is Botox niet de oplossing voor de kwetsbare dunne halshuid en een operatie is toch een vrij heftige ingreep. Kies daarom voor een veilige methode zoals de plasma behandeling en/of een lpg behandeling.
In beiden zijn de huidtherapeuten bij Derma Sensation gespecialiseerd.
Maak snel een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake of neem een kijkje op onze website en maak direct een afspraak voor de behandeling.

Maak een afspraak Maak online afspraak

Plasmabehandeling bij een halslift

Rimpels verwijderen op de hals is doorgaans lastiger dan in het gezicht. Botox en fillers doen hun werk hier minder goed en moeten bovendien regelmatig worden bijgewerkt. Een chirurgische ingreep zorgt voor littekens die moeilijk te camoufleren zijn in dit gebied, en ook hier geldt dat het effect vaak maar tijdelijk is. Het geeft bovendien lang niet altijd een natuurlijk -ogend resultaat. Een plasmabehandeling biedt uitkomst!

 

HALS LIFT

Tevreden klanten na een plasmabehandeling voor de halslift

Bij Derma Sensation zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van plasmabehandelingen voor de halslift. We vinden het belangrijk om onze klanten een behandeling op maat te bieden waarbij deskundigheid, persoonlijk contact en integriteit voorop staan. Onze klanten waarderen onze aanpak en zijn zeer tevreden met de resultaten van hun plasmabehandeling. Bekijk hieronder de video van een tevreden klant die een halslift heeft laten uitvoeren met behulp van onze plasmabehandeling.

Heb jij interesse in een plasmabehandeling of LPG Endermologie behandeling?

Wil jij ook een strakkere hals zonder chirurgische ingreep of hersteltijd? Bij Derma Sensation bieden wij de perfecte oplossing: de plasmabehandeling voor de hals! Met deze behandeling verwijderen wij rimpels en lijnen op de hals op een veilige en effectieve manier, zonder littekens of infectierisico.

En het mooie is, nu tijdelijk met een speciale actie: een hals klein behandeling voor slechts €249 in plaats van €295 en een hals groot behandeling voor slechts €545 in plaats van €595,-! Want je krijgt bij jouw eerste afspraak een €50 tegoedkaart cadeau om te besteden aan een eerste behandeling.

Maak nu een afspraak bij Derma Sensation en krijg weer het zelfvertrouwen dat je verdient. Onze ervaren specialisten staan voor je klaar en garanderen een persoonlijke behandeling op maat. Dus waar wacht je nog op?”

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.