Halslift Rotterdam, Den Haag en Gouda

HALSLIFT MET EEN PLASMA of LPG BEHANDELING
Zonder een operatie een significant strakkere huid krijgen, waardoor je jonger en meer uitgerust eruit gaat zien? Dit kan met een Plasma correctie of LPG behandeling voor hals.

“Huidveroudering aan de hals daar kun je ook echt aan zien dat je ouder wordt” de woorden van Leco van Zadelhoff heb jij ze ook gehoord bij RTL Boulevard?

Zoals aangegeven is Botox niet de oplossing voor de kwetsbare dunne halshuid en een operatie is toch een vrij heftige ingreep. Kies daarom voor een veilige methode zoals de plasma behandeling en/of een lpg behandeling.
In beiden zijn de huidtherapeuten bij Derma Sensation gespecialiseerd.
Maak snel een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake of neem een kijkje op onze website en maak direct een afspraak voor de behandeling.

Maak een afspraak Maak online afspraak

Plasmabehandeling bij een halslift

Rimpels verwijderen op de hals is doorgaans lastiger dan in het gezicht. Botox en fillers doen hun werk hier minder goed en moeten bovendien regelmatig worden bijgewerkt. Een chirurgische ingreep zorgt voor littekens die moeilijk te camoufleren zijn in dit gebied, en ook hier geldt dat het effect vaak maar tijdelijk is. Het geeft bovendien lang niet altijd een natuurlijk -ogend resultaat. Een plasmabehandeling biedt uitkomst!

Lees meer…

LPG Endermolgie behandeling voor de hals

Collageen, elastine en hyaluronzuur worden ook wel firoblasten genoemd en vormen de belangrijkste bouwstenen van het onderhuidse bindweefsel. Zij zorgen voor een volle, stevige en elastische huid met een jeugdige uitstraling. Collageen is verantwoordelijkheid voor de stevigheid van de huid; elastine zorgt voor souplesse en veerkracht en hyaluronzuur voor volume en hydratie. Echter, al rond ons 25e levensjaar begint de productie van deze belangrijke bouwstoffen langzaam terug te lopen; een proces waar ook de meest gezonde leefwijze niets aan verandert. LPG Endermolgie biedt uitkomst!

Lees meer…

Tevreden klanten, daar doen wij het voor

Wij worden graag gezien als huidkliniek voor al jouw behandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van plasmabehandelingen en LPG Endermologie behandelingen maar laserontharing en het behandelen van huidproblemen worden ook door ons deskundig uitgevoerd. Jij kunt bij ons ervaring, deskundigheid en zo comfortabel mogelijke behandelingen verwachten, waarbij persoonlijk contact, een behandeling op maat, kwaliteit en integriteit voorop staan. Zie resultaat en review van onze klant hieronder:

Heb jij interesse in een plasmabehandeling of LPG Endermologie behandeling?

Wil jij meer weten over de plasmabehandeling of LPG Endermologie behandeling? Maak dan vrijblijvend een afspraak. We kunnen dan bespreken welke mogelijkheden er zijn om jou er weer goed uit te laten zien waardoor jij weer lekker in je vel zit. Van ons kun je altijd een eerlijk en persoonlijk advies verwachten. Zo kun jij er zeker van zijn dat jij de beste plasmage of LPG Endermologie behandeling voor een halslift krijgt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.