Happy Intim Peeling voor Gehele Schaamstreek en Oksels

Vrouwelijke intieme zones bleken?

Last van een donkere verkleuring rond jouw schaamstreek of oksels? Wil je de huid van deze gebieden liever wat gladder en lichter hebben?

Heb je last van volumeverlies in de schaamlippen en een droge en slapper wordende huid in het hele gebied van en rondom de schaamstreek of oksels?

 

Maak een intake afspraak Of via online agenda


Het ultieme doel van een schoonheidsbehandeling is om ervoor te zorgen dat je lekker in je vel zit. Ben je tevreden met je lichaam, dan straal je dit ook uit en dat blijft natuurlijk niet onopgemerkt: Een verzorgd en stralend uiterlijk heeft een positief effect op je dagelijkse interacties en draagt bij aan ons eigen -én andermans- levensgenot. Laat je schaamstreek bleken bij huidkliniek Derma Sensation!

€50 korting op je behandeling

Wil je je meer zelfverzekerd voelen over de kleur van je schaamstreek of oksels? Dan is de bleekbehandeling van Derma Sensation iets voor jou! En nu kan je deze behandeling ervaren met €50 korting op je eerste behandeling met behulp van onze tegoedkaart. Onze bleekbehandeling is speciaal ontworpen om de huid in de intieme zone en oksels op te lichten en te egaliseren. Download je tegoedkaart hieronder en maak je afspraak vandaag nog om te profiteren van deze geweldige aanbieding!

Voucher downloaden Messenger

Ben je op zoek naar oplossingen om donkere oksels te bleken of de donkere schaamstreek effectief te behandelen? Heb je last van verkleuring en zoek je naar een veilige manier om je donkere huid schaamstreek te behandelen? Onze gespecialiseerde behandelingen zijn perfect voor diegenen die last hebben van verkleuringen in gevoelige gebieden. Ze zijn specifiek ontworpen om donkere huid in de schaamstreek veilig te verhelderen en te egaliseren. Met behulp van geavanceerde technieken bieden we een zachte maar effectieve aanpak voor het bleken van donkere oksels en het behandelen van de donkere schaamstreek, waardoor je een uniformere huidtint en verhoogd zelfvertrouwen krijgt.

WIL JE GEEN DONKERE VERKLEURING ROND JE SCHAAMSTREEK EN OKSELS?

Dankzij modernste technologieën is het tegenwoordig mogelijk om onze natuurlijke schoonheid op eenvoudige wijze een doelgericht steuntje in de rug te geven. Geavanceerde schoonheidsbehandelingen bieden een breed scala aan toepassingen voor het gehele lichaam – met inbegrip van de intieme zone. Want juist in het intieme gebied kan een cosmetische, verzorgende behandeling je gevoel van welbevinden een flinke boost geven. Laat je intieme zone bleken bij huidkliniek Derma Sensation.

 

Derma Sensation biedt een selectief aantal behandelingen voor de vrouwelijke intieme zone, uitgevoerd door onze gekwalificeerde therapeuten. Bij ons kun je terecht voor natuurlijke genitale verjongingsbehandelingen, voor het bleken en verstrakken van de schaamstreek en het verhogen van intiem comfort door het verhelpen van droogheid en een stugge huid. De behandelingen vormen tevens een optimale ondersteuning voor het herstelproces na een chirurgische ingreep, laserbehandeling of radiofrequentietherapie. Laat je oksels bleken bij huidkliniek Derma Sensation.

MAAK EEN AFSPRAAK

WIL JE EEN JEUGDIGE, VERZORGDE SCHAAMSTREEK?

 

TCA PEELING VOOR DE INTIEME ZONE

Een Happy Intim peeling (TCA peeling) bevat de werkzame stof Trichloorazijn waardoor de huid op veilige wijze aangezet wordt tot vervellen en vervolgens vernieuwen. De nieuwe huidlaag die hierdoor tevoorschijn komt, heeft een betere structuur en egalere pigmentatie. Zij oogt jonger, strakker en stralender en vertoont minder oneffenheden. Ook oppervlakkige rimpels en onregelmatigheden verdwijnen hierdoor. Wanneer de opperhuid middels een TCA peeling verwijderd wordt, zullen de onderliggende huidlagen bovendien beter in staat zijn om de werkzame stoffen uit verzorgingsproducten op te nemen.

 

 

Voor behandelingen van de vrouwelijke intieme zone maken wij gebruik van de medisch-cosmetische verzorgingslijn HAPPY intimDeze omvat twee TCA peeling behandelingen als uitgangspunt voor een revitaliserende intiembehandeling. Onze ervaren specialisten bieden professioneel advies bij het kiezen van de juiste behandeling en de optimale verzorging achteraf, die garant staat voor een doelgericht, veilig resultaat. De producten van HAPPY intim zijn zo samen gesteld dat verjongings- en verzorgingsprocessen effectief hun werk blijven doen – ook ná afloop van de behandeling. Zo draag je via je dagelijkse intieme verzorgingsroutine bij aan het behouden van een jeugdig en fris gevoel.

 • Ontspannen, pijnloze behandeling door ervaren therapeuten
 • Geen herstelperiode
 • Direct resultaat
 • Effectieve, versterkende follow-up eenvoudig bij jou thuis middels jouw keuze uit de HAPPY intim verzorgingslijn
 • Happy peel
MAAK EEN AFSPRAAK

Intim PEEL – Ultra-intensieve intiempeeling voor een sterk oplichtend, egaliserend effect

Bleken schaamstreek: deze peelingbehandeling focust op pigmentatie / verkleuring van de schaamstreek en heeft daarnaast een verstevigend, verjongend effect. Met behulp van HAPPY intim Peel is het mogelijk om het huidvernieuwingsproces doelgerichter te controleren afhankelijk van het gewenste resultaat. Zo is het mogelijk om plaatselijke pigmentatie problematiek doelgericht en pijnloos te behandelen dankzij een lichtelijk verdovend bestanddeel van de tinctuur. De huidtherapeute kan er zo voor kiezen om bepaalde gebieden intensiever te laten ‘vervellen’ dan andere, en zo het egaliserende effect optimaliseren.

 

 

Ook tijdens deze behandeling zul je heerlijk kunnen ontspannen en na afloop meteen het resultaat bewonderen. De diepgaande peeling zal een nieuwe, gladdere en egalere huid tevoorschijn toveren in de gehele schaamstreek die klaar is voor de aanvullende behandeling bij jou thuis.

 • Voor het versterken van het blekende effect in de schaamstreek gebruik je de HAPPY intim Lightening Cream, twee maal daags gedurende 12 weken ga je body peeling gebruiken. Ook kun je gebruik maken van de HAPPY intim Body peel: Een exfoliërende mousse die de huid grondig reinigt, cel-vernieuwing stimuleert en een egaliserend effect heeft op de huid. De werkzame stoffen van de  Lightening Cream kunnen hierdoor nog beter hun werk doen.
 • Na de behandeling wordt Skin Tech Lightening Cream opgebracht, het zorgt ervoor dat uw huid sneller en beter herstelt dus laat dit tot de volgende ochtend intrekken.
 • Reinig de behandelde huid pas de volgende dag zonder zeep, onder de douche.
 • Vermijd directe blootstelling aan de zon gedurende 6 weken en/of bescherm de huid met Melablock SPF 30 of 50 gedurende 3 maal daags.
 • Staak het gebruik van je eigen crèmes, deze crèmes (ook zonnebrand crème) zijn ontwikkeld voor gebruik op de intacte huid (opperhuid) en kunnen een gepeelde huid irriteren of zelfs voor ongewenste bijwerkingen zorgen.
 • Direct na de eerste peelingsessie en tot twee weken na de laatste peeling adviseren wij je geen peelings of scrub thuis te gebruiken of soortgelijke behandelingen te ondergaan in een andere kliniek of schoonheidssalon.
 • Tot twee maanden na de laatste peelingsessie is het advies geen ontharingsbehandelingen uit te voeren op de behandelde plekken.

Vermijd tot 2 weken na een peeling behandeling hoge temperaturen (sauna, hamam)

MAAK EEN AFSPRAAK

PEELING VOOR JE INTIEME ZONE

Op de onderstaande foto’s kun je de schilfering duidelijk zien. Dit is het resultaat van Happy Intim Peel.

HAPPY intim ONDERHUIDSE FILLERS VOOR DE SCHAAMSTREEK

Injectables, ook wel vullers of fillers genoemd, zijn tegenwoordig haast niet meer weg te denken uit de cosmetische wereld. Een HA (hyaluronzuur) filler bestaat uit een natuurlijke suiker die overal in de huid van nature aanwezig is. Deze wordt in gel-vorm onder de huid gespoten waardoor de vorm en structuur van de huid sterk verbeteren. Het injecteren gebeurt snel, makkelijk en pijnloos dankzij de ultramoderne apparatuur die speciaal ontworpen is voor cosmetische doeleinden. Er zijn zelfs gevallen bekend van patiënten die tijdens het injecteren in slaap vielen!

Hyaluronzuur speelt een sleutelrol bij het behouden van een elastische, veerkrachtige huid. Huidverslapping is dan ook mede te wijten aan het feit dat de huid na het 40e levensjaar nog maar half zo veel HA aanmaakt als na de geboorte. Op 70jarige leeftijd is dit zelfs gedaald tot 10%! Een HA filler maakt deze verslapping tijdelijk ongedaan: De huid wordt opgevuld, verstevigt en gehydrateerd en stimuleert bovendien de aanmaak van collageen. Doordat het geen lichaamsvreemde stof betreft, zal deze mettertijd ook weer worden afgebroken. Voor het beste resultaat dient de behandeling dan ook enkele malen per jaar te worden herhaald.

De HAPPY intim injectables resulteren een zichtbare verjonging van de genitale huid:

 • Verstevigd en verstrakt het gehele anogenitale gebied
 • Egalere, zachtere huidstructuur
 • Stopt huidveroudering en verouderingsverschijnselen
 • Gaat verslapping tegen
 • Veilig, vrij van bijwerkingen of herstelperiode
 • Pijnloze injectie dankzij ultramoderne injectieapparatuur

 

Intim Rebirth – Diepgaande verjonging van het gehele anogenitale gebied

Deze gel voor onderhuids gebruik is speciaal ontworpen om de intieme zone een intensieve verjongings-boost te geven. Door het vullende effect hervindt de schaamstreek aan volume en tonus en oogt zo weer mooi vol en strak. Rimpels en verslapping worden teniet gedaan terwijl de huid haar elasticiteit en veerkracht terug krijgt. Het algehele huidbeeld krijgt een flinke oppepper door de diepgaande hydratatie en vertoont nadien een egalere, zachtere structuur.

Het gebruik van de meest geavanceerde injectieapparatuur voor het inbrengen van de gel verhoogt het comfort en garandeert een pijnloze, ontspannen behandeling. Het zorgt door een gelijkmatig, volumineus effect dat tot maximaal 6 maanden merkbaar is. De behandeling kan desgewenst één maal per maand worden herhaald voor een intensiever effect.

 • Om langer van deze intieme verjonging te genieten adviseren wij de aanvullende verzorging met behulp van HAPPY Intim Rebirth Cream. Het uitgekiende hyaluronzuurcomplex zorgt voor langdurige hydratatie en brengt met ieder gebruik een zichtbare huidverbetering teweeg. Bovendien zit de creme vol actieve bestanddelen die ouderdomsverschijnselen van de huid tegengaan.
 • Ook is het mogelijk om een na de INtim Rebirth behandeling de schaamstreek te bleken met behulp van HAPPY intim Lightening Cream. Gebruik deze vanaf dag 2 twee maal daags gedurende 12 weken. Ter ondersteuning gebruik de HAPPY intim Body peel: Een exfoliërende mousse die de huid grondig reinigt, cel-vernieuwing stimuleert en een egaliserend effect heeft op de huid. De werkzame stoffen van de Lightening Cream kunnen hierdoor nog beter hun werk doen.

Om de effecten van de intim Rebirth behandeling te ondersteunen, adviseren wij aanvullende verzorging met behulp van HAPPY intim Rebirth Cream. Het uitgekiende hyaluronzuurcomplex zorgt voor langdurige hydratatie en brengt met ieder gebruik een zichtbare huidverbetering teweeg. Bovendien zit de creme vol actieve bestanddelen die ouderdomsverschijnselen van de huid tegengaan.

Wil je meer over de behandeling weten, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek bij een van onze huidklinieken in Rotterdam of Gouda. Lees hier wat je bij een intakegesprek met ons kunt verwachten.

 

Tijdens het intakegesprek, krijg je een professioneel advies op maat voor een Happy intim behandeling die voor jouw huid geschikt is. Wij doen geen valse beloftes, want jouw tevredenheid is ons beleid. Dit betekent ook, dat als jouw huid om de een of andere reden niet geschikt is voor een Happy intim behandeling, dan vertellen wij je dat. Mogelijk kunnen we je dan een alternatieve behandeling bieden.

Regelmatig hebben wij een Intake Special. Tijdens je intakegesprek kunnen wij je extra kortingen geven op behandelingen of producten die speciaal voor jouw huid geschikt zijn.

Transformeer je Intieme Contouren: Rebirth Gel, de Nieuwe Generatie na Botox en Fillers

Welkom in de wereld van intieme verjonging, waar de Happy Intim® Rebirth Gel een nieuwe betekenis geeft aan persoonlijke zorg en welzijn. Geïnspireerd door de herstellende effecten van Botox en de volumegevende eigenschappen van fillers, introduceert Happy Intim® een speciaal geformuleerde gel die is ontworpen om de delicate schaamstreek te revitaliseren en te hydrateren.

Wat Is Happy Intim® Rebirth Gel? Happy Intim® Rebirth Gel is een baanbrekende behandeling, specifiek gecreëerd voor de intieme zones. Deze gel, rijk aan hyaluronzuur, werkt op vergelijkbare wijze als fillers door het aanvullen van volume en hydratatie, terwijl het ook de huidtextuur verbetert. Maar waar fillers zich richten op het gezicht, is Happy Intim® speciaal aangepast voor de gevoelige huid van de intieme delen, waardoor een gladde, stevige en jeugdige uitstraling ontstaat.

Hoe Werkt het? Net als hoe Botox fijne lijntjes en rimpels gladstrijkt, pakt de Rebirth Gel huidveroudering en volumeverlies aan met een niet-invasieve techniek. Door middel van een subtiele injectie, wordt de gel gelijkmatig verdeeld om de huidstructuur te verbeteren, vergelijkbaar met het effect van een zachte filler voor je gezicht, maar dan speciaal ontworpen voor de gevoeligheid van de schaamstreek.

Voordelen van Happy Intim® Rebirth Gel:

 • Volumeherstel: Vergelijkbaar met hoe een filler verloren volume in het gezicht herstelt, geeft Rebirth Gel de schaamstreek een voller en veerkrachtiger gevoel.
 • Hydratatieboost: Het hyaluronzuur in de gel zorgt voor diepe hydratatie en bevordert langdurige huidgezondheid.
 • Gladde Textuur: Net als Botox zorgt voor een gladde huid, helpt deze gel de textuur van de intieme huid te egaliseren.
 • Veilig en Subtiel: Behandelingen zijn veilig, met minimale downtime en een natuurlijk ogend resultaat.

Personaliseer Je Ervaring: Elke huid is uniek. Daarom bieden wij een gepersonaliseerde aanpak, afgestemd op jouw individuele behoeften en esthetische doelen. Net zoals bij cosmetische behandelingen voor het gezicht, wordt de Rebirth Gel zorgvuldig en professioneel toegepast voor de beste resultaten.

Omarm de Verandering: Als je klaar bent om de volgende stap te zetten in persoonlijke verzorging en intieme verjonging, nodigen wij je uit om contact op te nemen voor een consult. Laat Happy Intim® Rebirth Gel de transformatie brengen waar je naar op zoek bent – het is de nieuwe stap na Botox en fillers, speciaal voor jouw intieme comfort en vertrouwen.

Benieuwd naar resultaat?

Deze klant heeft last gehad van verslapende schaamstreek. Op de linker foto is deze te zien. Huidtherapeute Kitty heeft haar met Happy Intim Rebirth gel via de U225 meso- of ‘intradermale’ injector behandeld. Het resultaat is op de rechter foto duidelijk te zien! De gehele schaamstreek heeft een enorme boost gekregen, helemaal opgevuld en oogt verjongend. De klant was heel blij met het resultaat.

Maak nu een afspraak

Tarieven

Laat Derma Sensation je helpen om je beste zelf te zijn met onze bleekbehandeling voor de schaamstreek of oksels! En nu kan je deze behandeling ervaren met €50 korting op je eerste behandeling met behulp van onze tegoedkaart. Onze bleekbehandeling is speciaal ontworpen om de huid in deze delicate gebieden op te lichten en te egaliseren, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt en je je mooier voelt dan ooit tevoren! Download je tegoedkaart hieronder en maak vandaag nog je afspraak voor deze levensveranderende behandeling.

Happy Intim
INTAKE (wordt verrekend met je behandeling)€25
HAPPY PEEL, 2 behandelingen + LIGHTENING CREAM (TWV €75) €449*
*inclusief €50 voucher
MAAK EEN AFSPRAAK

WAAROM DERMA SENSATION?

Derma Sensation is geen schoonheidssalon. In alle privacy en zorg vinden de behandelingen plaats in onze rustgevende en moderne `kliniek voor de huid´. Onze medewerkers zijn hooggeschoolde huidspecialisten met een BIG-registratie die met aandacht en zorg voor je klaarstaan. Omdat we kwaliteit willen leveren, controleren we altijd eerst of je huid een (laser)behandeling goed zal doorstaan. Mocht dit niet zo zijn dan gaan wij hierover met jou in gesprek.
Je kunt bij onze huidklinieken in Den Haag, Gouda en Rotterdam gratis parkeren en met onze ruime openingstijden kun je ook na kantoortijd prima bij ons terecht.

Huidkliniek Derma Sensation is 3 jaar op rij Skin Tech Certified Clinic:

 

Dit jaar hebben we de Peeling & Skinbooster certificaat van Skin Tech Pharama gekregen! Dit betekent dat we enorm ervaring op dit gebied hebben. Als Skin Tech Pharma Certified Clinic moet je aan veel eisen voldoen waaronder enorme ervaring en uitstekende resultaten. We zijn daarom ook heel trots op deze badge!

Afspraak Maken?

Wil je een intake afspraak maken zodat je je situatie met de huidtherapeut bespreekt om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn? Dan vul het onderstaande formulier in, we nemen binnen 24 uur contact met je op om een intake afspraak in te plannen. Intake kost €25. Als je besluit na je intake de behandeling af te nemen, dan verrekenen wij deze kost met je behandeling. Dus in dat geval is de intake dan helemaal gratis voor jou.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.