DONKERE VERKLEURING ROND JOUW SCHAAMSTREEK OF OKSELS?

Vrouwelijke intieme zones bleken?

Schaamstreek bleken met de HAPPY INTIM

Last van een donkere verkleuring rond jouw schaamstreek of oksels? Wil je de huid van deze gebieden liever wat gladder en lichter hebben?

Heb je last van volumeverlies in de schaamlippen en een droge en slapper wordende huid in het hele gebied van en rondom de schaamstreek of oksels?

Het ultieme doel van een schoonheidsbehandeling is om ervoor te zorgen dat je lekker in je vel zit. Ben je tevreden met je lichaam, dan straal je dit ook uit en dat blijft natuurlijk niet onopgemerkt: Een verzorgd en stralend uiterlijk heeft een positief effect op je dagelijkse interacties en draagt bij aan ons eigen -én andermans- levensgenot.

WIL JE GEEN DONKERE VERKLEURING ROND JE SCHAAMSTREEK EN OKSELS?

Dankzij modernste technologieën is het tegenwoordig mogelijk om onze natuurlijke schoonheid op eenvoudige wijze een doelgericht steuntje in de rug te geven. Geavanceerde schoonheidsbehandelingen bieden een breed scala aan toepassingen voor het gehele lichaam – met inbegrip van de intieme zone. Want juist in het intieme gebied kan een cosmetische, verzorgende behandeling je gevoel van welbevinden een flinke boost geven.

Derma Sensation biedt een selectief aantal behandelingen voor de vrouwelijke intieme zone, uitgevoerd door onze gekwalificeerde therapeuten. Bij ons kun je terecht voor natuurlijke genitale verjongingsbehandelingen, voor het bleken en verstrakken van de schaamstreek en het verhogen van intiem comfort door het verhelpen van droogheid en een stugge huid. De behandelingen vormen tevens een optimale ondersteuning voor het herstelproces na een chirurgische ingreep, laserbehandeling of radiofrequentietherapie.

WIL JE EEN JEUGDIGE, VERZORGDE SCHAAMSTREEK?

TCA PEELING VOOR DE INTIEME ZONE

Een TCA peeling bevat de werkzame stof Trichloorazijn waardoor de huid op veilige wijze aangezet wordt tot vervellen en vervolgens vernieuwen. De nieuwe huidlaag die hierdoor tevoorschijn komt, heeft een betere structuur en egalere pigmentatie. Zij oogt jonger, strakker en stralender en vertoont minder oneffenheden. Ook oppervlakkige rimpels en onregelmatigheden verdwijnen hierdoor. Wanneer de opperhuid middels een TCA peeling verwijderd wordt, zullen de onderliggende huidlagen bovendien beter in staat zijn om de werkzame stoffen uit verzorgingsproducten op te nemen.

Voor behandelingen van de vrouwelijke intieme zone maken wij gebruik van de medisch-cosmetische verzorgingslijn HAPPY intim. Deze omvat twee TCA peeling behandelingen als uitgangspunt voor een revitaliserende intiembehandeling. Onze ervaren specialisten bieden professioneel advies bij het kiezen van de juiste behandeling en de optimale verzorging achteraf, die garant staat voor een doelgericht, veilig resultaat. De producten van HAPPY intim zijn zo samen gesteld dat verjongings- en verzorgingsprocessen effectief hun werk blijven doen – ook ná afloop van de behandeling. Zo draag je via je dagelijkse intieme verzorgingsroutine bij aan het behouden van een jeugdig en fris gevoel.

 • Ontspannen, pijnloze behandeling door ervaren therapeuten
 • Geen herstelperiode
 • Direct resultaat
 • Effectieve, versterkende follow-up eenvoudig bij jou thuis middels jouw keuze uit de HAPPY intim verzorgingslijn

Intim PEEL – Ultra-intensieve intiempeeling voor een sterk oplichtend, egaliserend effect

Deze peelingbehandeling focust op pigmentatie / verkleuring van de schaamstreek en heeft daarnaast een verstevigend, verjongend effect. Met behulp van HAPPY intim Peel is het mogelijk om het huidvernieuwingsproces doelgerichter te controleren afhankelijk van het gewenste resultaat. Zo is het mogelijk om plaatselijke pigmentatie problematiek doelgericht en pijnloos te behandelen dankzij een lichtelijk verdovend bestanddeel van de tinctuur. De huidtherapeute kan er zo voor kiezen om bepaalde gebieden intensiever te laten ‘vervellen’ dan andere, en zo het egaliserende effect optimaliseren.

 

Ook tijdens deze behandeling zul je heerlijk kunnen ontspannen en na afloop meteen het resultaat bewonderen. De diepgaande peeling zal een nieuwe, gladdere en egalere huid tevoorschijn toveren in de gehele schaamstreek die klaar is voor de aanvullende behandeling bij jou thuis.

 • Voor het versterken van het blekende effect in de schaamstreek gebruik je de HAPPY intim Lightening Cream, twee maal daags gedurende 12 weken. Ook kun je gebruik maken van de HAPPY intim Body peel: Een exfoliërende mousse die de huid grondig reinigt, cel-vernieuwing stimuleert en een egaliserend effect heeft op de huid. De werkzame stoffen van de  Lightening Cream kunnen hierdoor nog beter hun werk doen.
 • Na de behandeling wordt Skin Tech Lightening Cream opgebracht, het zorgt ervoor dat uw huid sneller en beter herstelt dus laat dit tot de volgende ochtend intrekken.
 • Reinig de behandelde huid pas de volgende dag zonder zeep, onder de douche.
 • Vermijd directe blootstelling aan de zon gedurende 6 weken en/of bescherm de huid met Melablock SPF 30 of 50 gedurende 3 maal daags.
 • Staak het gebruik van je eigen crèmes, deze crèmes (ook zonnebrand crème) zijn ontwikkeld voor gebruik op de intacte huid (opperhuid) en kunnen een gepeelde huid irriteren of zelfs voor ongewenste bijwerkingen zorgen.
 • Direct na de eerste peelingsessie en tot twee weken na de laatste peeling adviseren wij je geen peelings of scrub thuis te gebruiken of soortgelijke behandelingen te ondergaan in een andere kliniek of schoonheidssalon.
 • Tot twee maanden na de laatste peelingsessie is het advies geen ontharingsbehandelingen uit te voeren op de behandelde plekken.

Vermijd tot 2 weken na een peeling behandeling hoge temperaturen (sauna, hamam)

HAPPY intim ONDERHUIDSE FILLERS VOOR DE SCHAAMSTREEK

Injectables, ook wel vullers of fillers genoemd, zijn tegenwoordig haast niet meer weg te denken uit de cosmetische wereld. Een HA (hyaluronzuur) filler bestaat uit een natuurlijke suiker die overal in de huid van nature aanwezig is. Deze wordt in gel-vorm onder de huid gespoten waardoor de vorm en structuur van de huid sterk verbeteren. Het injecteren gebeurt snel, makkelijk en pijnloos dankzij de ultramoderne apparatuur die speciaal ontworpen is voor cosmetische doeleinden. Er zijn zelfs gevallen bekend van patiënten die tijdens het injecteren in slaap vielen!

Hyaluronzuur speelt een sleutelrol bij het behouden van een elastische, veerkrachtige huid. Huidverslapping is dan ook mede te wijten aan het feit dat de huid na het 40e levensjaar nog maar half zo veel HA aanmaakt als na de geboorte. Op 70jarige leeftijd is dit zelfs gedaald tot 10%! Een HA filler maakt deze verslapping tijdelijk ongedaan: De huid wordt opgevuld, verstevigt en gehydrateerd en stimuleert bovendien de aanmaak van collageen. Doordat het geen lichaamsvreemde stof betreft, zal deze mettertijd ook weer worden afgebroken. Voor het beste resultaat dient de behandeling dan ook enkele malen per jaar te worden herhaald.

De HAPPY intim injectables resulteren een zichtbare verjonging van de genitale huid:

 • Verstevigd en verstrakt het gehele anogenitale gebied
 • Egalere, zachtere huidstructuur
 • Stopt huidveroudering en verouderingsverschijnselen
 • Gaat verslapping tegen
 • Veilig, vrij van bijwerkingen of herstelperiode
 • Pijnloze injectie dankzij ultramoderne injectieapparatuur

 

Intim Rebirth – Diepgaande verjonging van het gehele anogenitale gebied

Deze gel voor onderhuids gebruik is speciaal ontworpen om de intieme zone een intensieve verjongings-boost te geven. Door het vullende effect hervindt de schaamstreek aan volume en tonus en oogt zo weer mooi vol en strak. Rimpels en verslapping worden teniet gedaan terwijl de huid haar elasticiteit en veerkracht terug krijgt. Het algehele huidbeeld krijgt een flinke oppepper door de diepgaande hydratatie en vertoont nadien een egalere, zachtere structuur.

Het gebruik van de meest geavanceerde injectieapparatuur voor het inbrengen van de gel verhoogt het comfort en garandeert een pijnloze, ontspannen behandeling. Het zorgt door een gelijkmatig, volumineus effect dat tot maximaal 6 maanden merkbaar is. De behandeling kan desgewenst één maal per maand worden herhaald voor een intensiever effect.

 • Om langer van deze intieme verjonging te genieten adviseren wij de aanvullende verzorging met behulp van HAPPY Intim Rebirth Cream. Het uitgekiende hyaluronzuurcomplex zorgt voor langdurige hydratatie en brengt met ieder gebruik een zichtbare huidverbetering teweeg. Bovendien zit de creme vol actieve bestanddelen die ouderdomsverschijnselen van de huid tegengaan.
 • Ook is het mogelijk om een na de INtim Rebirth behandeling de schaamstreek te bleken met behulp van HAPPY intim Lightening Cream. Gebruik deze vanaf dag 2 twee maal daags gedurende 12 weken. Ter ondersteuning gebruik de HAPPY intim Body peel: Een exfoliërende mousse die de huid grondig reinigt, cel-vernieuwing stimuleert en een egaliserend effect heeft op de huid. De werkzame stoffen van de Lightening Cream kunnen hierdoor nog beter hun werk doen.

Intim Revival – Onderhuidse verzorging na een genitale laserbehandeling

Na een laseringreep of radiofrequentiebehandeling van je intieme zone kan deze een onderhuidse boost extra goed gebruiken om comfort te bieden tijdens de genezing en het herstel te ondersteunen. De intim Revival omvat een cocktail van de wondermiddelen hyaluronzuur en silicium, waarvan je ziet én voelt dat je huid er meteen van op knapt!

Hyaluronzuur is in staat om tot 1000 keer het eigen gewicht aan vocht vast te houden en zorgt zo voor een weldadig gevoel van

hydratatie. Silicum beschermt de eiwitten in de huid waardoor deze elastischer wordt en minder vatbaar is voor ouderdom.

Aangevuld met een buffer van essentiële aminozuren verhelpt de pijnloze, geavanceerde injectie van intim Revival de verslapping van de schaamstreek en bevordert spoedig herstel na een cosmetische ingreep.

Om de effecten van de intim Revival behandeling te ondersteunen, adviseren wij aanvullende verzorging met behulp van HAPPY intim Rebirth Cream. Het uitgekiende hyaluronzuurcomplex zorgt voor langdurige hydratatie en brengt met ieder gebruik een zichtbare huidverbetering teweeg. Bovendien zit de creme vol actieve bestanddelen die ouderdomsverschijnselen van de huid tegengaan.

Wil je meer over de behandeling weten, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek bij een van onze huidklinieken in Rotterdam of Gouda. Lees hier wat je bij een intakegesprek met ons kunt verwachten. 

Tijdens het intakegesprek, krijg je een professioneel advies op maat voor een Happy intim behandeling die voor jouw huid geschikt is. Wij doen geen valse beloftes, want jouw tevredenheid is ons beleid. Dit betekent ook, dat als jouw huid om de een of andere reden niet geschikt is voor een Happy intim behandeling, dan vertellen wij je dat. Mogelijk kunnen we je dan een alternatieve behandeling bieden.

Regelmatig hebben wij een Intake Special. Tijdens je intakegesprek kunnen wij je extra kortingen geven op behandelingen of producten die speciaal voor jouw huid geschikt zijn.

Prijzen

Happy Intim 
HAPPY PEEL€150
HAPPY PEEL, 2 behandelingen, 2 vials (1,5 ml Active + 4 ml Base) + LIGHTENING CREAM€300,-KORTING €67.50
REBIRTH GEL syringe 5 ml €275
REBIRTH GEL syringe 5 ml 2 behandelingen + REBIRTH CREAM€475,-KORTING €142.50
LIGHTENING CREAM €67.50
REBIRTH CREAM€67.50
BODY PEEL€75
BODY BUTTER€75

WAAROM DERMA SENSATION?

Derma Sensation is geen schoonheidssalon. In alle privacy en zorg vinden de behandelingen plaats in onze rustgevende en moderne `kliniek voor de huid´. Onze medewerkers zijn hooggeschoolde huidspecialisten met een BIG-registratie die met aandacht en zorg voor je klaarstaan. Omdat we kwaliteit willen leveren, controleren we altijd eerst of je huid een (laser)behandeling goed zal doorstaan. Mocht dit niet zo zijn dan gaan wij hierover met jou in gesprek.
Je kunt bij onze huidklinieken in Gouda en Rotterdam gratis parkeren en met onze ruime openingstijden kun je ook na kantoortijd prima bij ons terecht.

Recent hebben we de Peeling & Skinbooster certificaat van Skin Tech Pharama gekregen!

 

Derma Sensation Ceritief Partner SkinTech Pharama Rotterdam Gouda4

INSPECTIE VAN DE HUID
VOORAFGAAND
AAN DE BEHANDELING

VEILIGE METHODE DIE
BEWEZEN RESULTAAT LEVERT

DESKUNDIGE BEHANDELING

GESCHIKT VOOR ALLE
HUIDTYPEN
EN LICHAAMSDELEN

ERVAREN EN GESCHOOLD
PERSONEEL

ONLINE AFSPRAAK
MAKEN EN VOORDEEL
MEEPAKKEN

KLANTEN REVIEWS

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.