HERSTEL JE HUID!

Je huid herstellen met diverse peelings!

herstel je huid met peelings

Ben je niet tevreden dat je huid je ouder laat zien dan je werkelijk bent? Of heb je last van pigmentvlekken, fijne lijntjes, een vale huid en wil je daar wat aan doen?

Dan is een van onze huidverjongende peelings iets voor jou.

Zon, zeewater en chloor: zo schadelijk voor je huid!

Ook al heb je je goed ingesmeerd met goede zonnebrandcrèmes en huidlotions, zon, zeewater en chloor (als je op vakantie bent geweest) hebben een negatief effect op je huid. Op de lange termijn kan dit gevolgen hebben voor je huid, denk aan hyperpigmentatie, fijne lijntjes en droogheid. Het is dus de moeite waard om wat schadecontrole te doen om de effecten te beperken.

Specialist in het herstellen van de huid

Derma Sensation is specialist in het herstellen van de huid. Afhankelijk van de effecten die jouw huid laat zien, kunnen wij met verschillende behandelingen ervoor zorgen dat jouw huid weer gezond en soepel is.

Zo bieden wij bijvoorbeeld:

De Actie:

Laat je huid onderzoeken met een professionele huidscan + 3e peeling gratis!

Wil je graag weten hoe jij je huid het beste kunt laten herstellen? Maak dan een afspraak voor een professionele huidscan! Na deze scan weet jij precies wat de conditie van je huid is. Nu krijg je de 3e peeling van ons helemaal gratis! Dus je betaalt de eerste twee peelings en je krijgt de 3e helemaal gratis van ons!

Normaal kost deze professionele huidscan 25 euro. Alleen deze maand via deze pagina voor de eerste 20 klanten is de huidscan in combinatie met de peeling actie helemaal gratis! Dit is dus minimaal 100 euro voordeel!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

“Ik ben hier voor meerdere behandelingen geweest erg fijn geholpen en met resultaat! Kitty en haar team zijn erg aardig en vertellen alles duidelijk en geven eerlijk advies! Ik ben helemaal tevreden en kom zeker terug!” ~ Ellen

“Al na 3 behandelingen super resultaat met het laseren. Echt een aanrader.” ~ Eline Van Veelen

“Zeer nette personeel. Geven goed advies tijdens en na de behandeling. De salon ziet er altijd schoon uit!” ~ Sadaf Ramzi