HERSTEL JE HUID NA DE ZOMERVAKANTIE

Je huid herstellen na de zomervakantie

herstel je huid na de zomervakantie

Ben je net terug van je vakantie en heb je genoten van de zon, de zee en het strand? Of ben je fijn elke dag met je kinderen aan het spelen geweest in het zwembad? Heerlijk! Maar waarschijnlijk heeft je huid wel wat te verduren gehad. Als je weer thuis bent, is het een goed moment om de balans op te maken van eventuele schade aan je huid en stappen te nemen om je huid na de zomervakantie te herstellen.

Wat gebeurt er tijdens het reizen met je huid?

Denk aan de laatste keer dat je het comfort van je achtertuin verliet: welke ervaringen heb je opgedaan? Van exotisch voedsel, heerlijke brunches, tot mooie stranden; een deel van de schoonheid van reizen is hoe het je uit je comfortzone haalt. Deze veranderingen veroorzaken echter schade aan je huidporiën. De reactie van je huid hangt af van het klimaat van je vakantieland, maar meer dan dat, de lage luchtvochtigheid van de lucht in het vliegtuig kan al leiden tot een droge huid en je vatbaar maken voor puistjes. Als je dan ook nog minder hebt geslapen tijdens je vakantie, omdat er natuurlijk zoveel te zien en te doen is, en meer alcohol hebt gedronken dan gewoonlijk, dan heeft jouw huid wel wat extra aandacht nodig om te herstellen als je weer thuis bent.

Zon, zeewater en chloor: zo schadelijk voor je huid!

Ook al heb je je goed ingesmeerd met goede zonnebrandcrèmes en huidlotions, zon, zeewater en chloor hebben een negatief effect op je huid. Op de lange termijn kan dit gevolgen hebben voor je huid, denk aan hyperpigmentatie, fijne lijntjes en droogheid. Het is dus de moeite waard om wat schadecontrole te doen om de effecten te beperken.

Specialist in het herstellen van de huid

Derma Sensation is specialist in het herstellen van de huid. Afhankelijk van de effecten die jouw huid laat zien, kunnen wij met verschillende behandelingen ervoor zorgen dat jouw huid weer gezond en soepel is.

Zo bieden wij bijvoorbeeld:

  • chemische peeling om je huid een goede dieptereiniging te geven,
  • acnébehandeling, om je huid te ontstressen, te reinigen en de overproductie van talg te verminderen,
  • micro-needling met Dermapen, zodat je huid gereinigd wordt en gestimuleerd om nieuwe collageen aan te maken om je droge huid weer soepel en gezond te krijgen,
  • en nog vele andere behandelingen.

Wil je een snelle, gezichtsbehandeling die je huid snel laat ontspannen en stimuleert om zichzelf te herstellen? Neem dan een behandeling met onze faceLITE™ LED Gezichtsmasker. Je kunt een losse behandeling nemen voor € 30 of ervoor kiezen om een kuur te nemen van 10 behandelingen, 3 x per week. Een kuur is nu extra voordelig: in plaats van € 300 betaal je maar € 200!

Laat je huid onderzoeken met een professionele huidscan

Wil je graag weten hoe jij je huid het beste kunt laten herstellen van je zomervakantie? Maak dan een afspraak voor een professionele huidscan! Na deze scan weet jij precies wat de conditie van je huid is en krijg je professioneel advies over geschikte behandelingen voor jouw huid, zonder bijkomende verplichtingen. Deze professionele huidscan kost 25 euro. Alleen deze maand hebben we deze actie dat als je scan aanvraagt via deze pagina wordt dit bedrag in mindering gebracht als je besluit een behandeling te nemen na de scan.

    • €0,00
    • Prijs: €25,00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

“Ik ben hier voor meerdere behandelingen geweest erg fijn geholpen en met resultaat! Kitty en haar team zijn erg aardig en vertellen alles duidelijk en geven eerlijk advies! Ik ben helemaal tevreden en kom zeker terug!” ~ Ellen

“Al na 3 behandelingen super resultaat met het laseren. Echt een aanrader.” ~ Eline Van Veelen

“Zeer nette personeel. Geven goed advies tijdens en na de behandeling. De salon ziet er altijd schoon uit!” ~ Sadaf Ramzi